Köket är öppet

Bud's Pizzeria

Betyg 2.1 / 5

Recensioner (12)

Halpaa kiekkoa, peruslaatua, keskikaljaa.

Kesken kalliokierroksen kakkospäivän tämä on ihan kelpo valinta kun pitää saada syödyksi muttei malta lopettaa juomista..

..mutta ei tänne kyllä selvinpäin kummitytön kanssa tulis mentyä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 29.10.2016
Betyg: 0

Ruoka välttää ja olut on edullista. Ravintolassa eniten työskentelevä tarjoilija (ei omistaja) on töykeä ja hänen myötävaikutuksella minulta varastettiin tänään 20 euroa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Huutavat että piäöisi poistua
Eivät osaa suomea
Syvältä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.10.2014
Betyg: -3

Kallion parhaat ja halvimmat pitsat. Paikka tosin sattuu samalla olemaan alan miesten (ja naisten) vakkaripaikka. Joitakuita tämä voi häiritä, mutta itse vaan pidän siitä että paikassa on vähän elämää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 25.08.2014
Betyg: -3

Kallion parhaat pitsat osoitteessa Helsinginkatu 11. Tarjoavat 29 erilaista pitsaa ja myös kebabeita, salaatteja, wokkeja ja pastoja. Hintataso selvästi halvempi kuin muualla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 06.06.2014
Betyg: 1

Etana baari. Mikropitzaa sekä Suomen hitain ja huonoin palvelu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.04.2014
Betyg: -4

Eilisten nuuttipukkien vierailu oli päivänpiristys

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 07.01.2014
Betyg: -3
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.08.2013
Betyg: 0

Budi Sörkässä.
Voin paljastaa, että päätös ei ollut helppo. Voin kertoa myös, että olen sulatellut asiaa kauan. Bud's Pizzeria on nimittäin ollut Hesarilla kauan. Kun näitä seutuja on tallaillut, on se aina tuntunut kaikkein viimeiseltä vaihtoehdolta. Senkaltaista sakkia rykii sylkeä oven edessä vuorokaudenaikaan katsomatta.

Kuten selvisikin varmasti, kyseessä on todella selkeä kalliolainen halpiskuppila. Jonkinasteista äänenkorottamista kuuluu pöydästä jos toisestakin. Jonkun lapsi on haukkunut tämän alkoholistiksi (ihmettelen, miksi), toinen yrittää lainata rahaa ex-mieheltään, sitä saamatta (ihmettelen, miksi). Keskustelunaiheet pyörivät tuttujen baarinpöytäteemojen ympärillä. Telkkari #1 näyttää rallin MM-sarjaa, telkkari #2 perusdraamaa. Radio tarjoilee ääniä hittikanavalta. Puhe peittää kaiken.

Listalla tarjotaan pizzaa ja kebabia, pastaa, wokkeja riisillä, sekä intialaisia ruokia. Myyjäkokkitarjoilijan alkuperämaa saattaa hyvinkin olla Intia, mutta ohikulkiessa havaittu intialainen annos ei jollain tasolla houkuttele. Jos se edes oli sitä mitä luulin. Otan pizzan. Se ei varmasti mene kamalasti pieleen, eikä ainakaan maksa paljoa. Erityistarjouksia ei näy, otan listalta kuuden ja puolen euron arvoisen perusletun.

Tuotteen kanssa kestää yllättävän pitkään. Tai ehkä vaan tuntui siltä, viihtyvyydestä johtuen. Toisaalta, aitoahan tämä on.

Pizza nautitaan toisessa kalliolaisessa, viihtyisämmässä, baarissa. Lettu on pinta-alaltaan yksi pienimmistä, mutta maku ei petä laisinkaan. Oikeammin sanottuna, kyseessä on oikein mainio peruslätty. Pelkoni on kumottu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 23.10.2011
Betyg: 0

Juottolassa illalla nautittu intialainen. Ruokavalinta, kebapin ja pitsan sijaan, perustui arvioon kauppiaan alkuperämaasta. Hyvin osuikin, toki alle nautitut tuopit saattoivat auttaa asiaa. Ajaa hyvin asiansa iltamättönä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 30.07.2011
Betyg: 2

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Helsinginkatu 11, 00500 Helsingfors - Route
09-7539753