Köket är öppet

Chef & Sommelier

Betyg 4.2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (97)

Herkkumatka huvilakadulla. Tässä ihanan tunnelmallisessa ravintolassa päästiin maistelemaan uusia makuja. Kaikki 7 ruokaa olivat loistavia yhtä lukuunottamatta. Peura tartar ja puolukat eivät minulle oikein maistuneet. Parhaiten mieleen jäivät hauki ja kuningasrapu herkullisen kastikkeen kanssa, sekä palsternakka jälkiruoka, joka vei lopunkin kielestä mennessään. Ruuat olivat niin maukkaita, että viinejä ne eivät olisi kaivanneet eivätkä paketin viinit kovin hyvin niille sopineetkaan. Muuten viinit olivat kyllä mielenkiintoisia ja maittavia. Kyllä tänne voi uudelleen tulla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 69€ Tillagt: 18.04.2016
Betyg: 0

Erinomaisia ruokalajeja yhdistettynä hyvin viineihin. Söimme 7 ruokalajia. Peruna/siitake-keitto erinomainen + Loiren Pinot Noir, villiporo mainio (sama viini). Kaskinaurisannos lähehestyi jo täydellisyyttä suodattamattoman Pino Gris viinin kanssa samoin porkkana-annos. Fasaaniannos oli hieno. Jälkiruokana oli vallan mainio eksoottinen Douglaskuusi"sorbetti" . Heinoa, että pojat jaksavat tarjota nautintoja kansalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 69€ Tillagt: 29.11.2015
Betyg: 0

Ihana palvelu, loistavaa innovatiivista kokkausta, maut harkittuja. Ja juuri se, että annoksista kerrotaan tuolla asiantuntemuksella ja innokkuudella, tekee paikasta sellaisen, että tekee mieli ehdottomasti tulla uudelleenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 20.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka oli ihan hyvää, mutta ahtaat ravintolatilat ja henkilökunnan yli-innokkuus eivät innostaneet vaan ennemminkin ahdistivat. Pitäisi olla kulinarismin asiantuntija, että oikeasti jaksaisi kiinnostua kuvauksista ruokien valmistustavoista ja raaka-aineista ja siitä, miten ne on kasvatettu. Paikka on ilmeisesti juuri sellaisille tarkoitettukin. Ehkä vieraat ovat kokkeja tai muuten vain erikoisuuden tavoittelijoita. Osittain todella hyviä ruokia, mutta mieluummin söisin rauhassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 53€ Tillagt: 17.09.2015
Betyg: -1

Hienoja makuja ja keittiömestarin valtavaa intohimoa ruuanlaittoon ja uuden etsintään! Tähän ravintolaan kannattaa suunnitella makumatkaa sesongin mukaan tai poiketa joka sesonkina. Tarjoilu mitä parhainta ja viinivalinnat täysosumia. Ei sovi rajun mausteisen ruuan ystäville, vaan niille, jotka pystyvät paremmin maistamaan kotimaisten raaka-aineiden miedompia vivahteita ja yllättäviä yhdistelmiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 06.08.2015
Betyg: 1

Was there in November 2014. Worst Michellin food in Helsinki ever. My friend and I took different food from the menu and neither was happy. Raw materials terribly applied. Friendly service and good service design as well. Hopefully it was only one-time miss for them, since the reputation is always really good.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: -1

Eating in a very small area (25 people max) The decoration is nice and cozy.
4 chefs presenting their specialties and ingredients origin. .Good food great bread and warm service. Wine selection complemented the food really well.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 24.04.2015
Betyg: 0

Täydellistä palvelua ja erikoisia annoksia!

Chef & Sommelier on todellinen erikoisuus. Luomu ja lähiruokaan erikoistunut michelin-ravintola kasvattaa itse osan raaka-aineista. Keittiömestari Sasu Laukkonen on tunnettu villiyrttien käyttäjä ja käy itse poimimassa raaka-aineita milloin mistäkin. Tätä on vain pakko arvostaa.
Meidät otettiin ilolla vastaan ja saimme kulmapöydän muuten suht ahtaassa ja pienessä ravintolassa.
Nautimme 7-ruokalajin chef's menun viineineen. Keittiön tervehdyksineen annosten lukumäärä taisi nousta kymmeneen.
Seuralaiseni ylisti kaikkia ruokalajeja. Omasta mielestäni maut olivat joissain annoksissa liian mietoja. Ehkä odotin liian paljon, joten ymmärrän joidenkin kommentit ruoan mauttomuudesta.
Jokainen annos esiteltiin läpikotaisin ja pari kertaa Sasu itse innostui kertomaan tarinoita annosten takaa, se oli mielenkiintoista ja erilaista. Viinit oli valittu täydellisesti ja koko illan homma toimi aivan loistavasti. Parempaa palvelua en ole saanut missään.

Tämä oli täysin omalainen kokemus, jota voin suositella kaikille. Huomaa mitä voi saavuttaa kun omaa todellisen intohimon ruokaa ja raaka-aineita kohtaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 110€ Tillagt: 09.03.2015
Betyg: 3

Suosittelen kaikille lämpimästä vierailua tässä ravintolassa. Jonot lauantaille olivat 2kk pituiset, joten päädyimme menemään paikalle arki-iltana. Silloinkin ravintola oli täynnä. Söimme 4 ruokalajin illallisen. Tai näin me tilasimme. Saimme kuitenkin alkuun keittiön tervehdyksen sekä jälkiruoan jälkeen pienen ylimääräisen jälkiruoan + leipäkorin. Paikasta sai fiiliksen, että kaikki on todella tarkkaan mietitty pieniä yksityiskohtia myöten. Leivät ja voikin oli itse tehty. Erittäin hyviä! Erityisesti pidimme siitä, että kokit tulivat henkilökohtaisesti kertomaan, miten annokset oli suunniteltu ja tehty. Jäi tunne, että he tekevät työtään intohimoisesti. Tunnelma oli todella lämmin ja ruoka erittäin hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 51€ Tillagt: 11.02.2015
Betyg: 0

Loistavaa! Viiden ruokalajin illallinen, sis. kylmä alkupala, lämmin väliruoka, pääruoka, juustot, jälkiruoka, kolme keittiön terveistä sekä erinomaisia leipiä.
Ruuat tulivat erittäin nopeasti, palvelu oli loistavaa ja maut kohdallaan. Jotkin annokset olivat erityisen hyviä, jotkin eivät sytyttäneet täysin. Erityismaininnat annoksille "Kurpitsaa ja tyrniä" sekä "Sitrusta ja lakritsia".
Tulemme uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 58€ Tillagt: 06.02.2015
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Huvilakatu 28, 00150 Helsingfors - Route
+358 400 959440
http://chefetsommelier.fi/