Köket är öppet

Gate1

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (13)

Lounaan taso on laskenut vuoden aikana. Ruoka on lähes einestasoa, mutta hienon ympäristön takia täällä kannattaa kerran käydä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.07.2017
Betyg: 0

Olin tex-mex brunssilla.

Muutaman seisovan pöydän ruuista oli aivan mahtavia. Todella hyviä. Osan laatua hyvä. AInoat poikkeukset laatuun olivat pöytiin jo valmiiksia katetut tomaattisalsa ja guacamole. Guacamole oli todella vetistä, eikä maistunut ollenkaan avokadolle. Tomaattisalsa oli myös vetistä ja maistettua todella pahan makuiseksi.

Henkilökunta oli mukavaa ja osaavaa. Tulen luultavasti vierailemaan täällä uudelleenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.04.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kasvissyöjälle räätälöidään jopa lounasaikana maukas ja täyttävä annos. Salaattipöydän antimet ovat kauniisti esillä ja maanantaisinkin raikkaita. Leipävalikoima hyvä. Miljöö on mielenkiintoinen, pienlentokoneita on kiva seurata ruokailun ohessa. Parkkipaikkoja löytyy hyvin. Kalle- kokki on saatava takaisin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 17.09.2015
Betyg: 0

Lehtipihvi ranskalaisilla, ei mikään erikoinen. Ravintola hyvin kolkon oloinen. Ainoastaan sijainti ja lentokoneet saa pisteitä.

Luultavasti tässä ravintolassa vain lounas on hyvä, eikä a la carte -aikana kannata tulla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.07.2015
Betyg: 0

Hinta brunssille on sinänsä ok, santsata saa niin mehua ja kahvia kuin ruokaakin. Valitettavasti vaikuttaa siltä että monet tarjottavista on ns. purkkitavaraa eli maut eivät nyt tarjoa mitään kovin ihmeellistä.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 24.05.2015
Betyg: 0

Kunnollinen kotiruokalounas. Arvostelen vain lounaan, kun brunssilla en ole käynyt. Hinta-laatusuhde mukava, hyvät salaatit, kunnon leipä ja kotiruoan maku pääruassa, ei eineksen. Perushintaisena peruslounaana voin ilman muuta suositella. Miljöö tietysti erinomainen Yksi pieni moite: juomapöydän hämärässä nurkassa en erottanut kotikaljaa ja mehua tosistaan, joten otin vahingossa mehua. Ei kai olisi liian iso työ merkitä juomat lapuilla?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.05.2015
Betyg: 0

Olin tet:ssä tässä gate1 ravintolassa

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.04.2015
Betyg: -4

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde hienossa miljöössä. Loistava lasten kanssa, jotka saavat seurata nousevia ja laskevia lentokoneita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.04.2015
Betyg: 0

Notkahdus?

Gate1 aloitti hyvin ja ruoka olikin alkumetreillä hyvää, mutta viimeaikaiset kokemukset ovat puhuneet laadun heikkenemisen puolesta. Esim. tänään lounaslistalla olisi "perinteinen läskisoosi", joka ei nyt varsinaisesti houkuttele paikalle. Viimeaikaisten koesyöntien perusteella noin yhtenä päivänä viikossa on ruokaa, johon on käytetty vähän enemmän määrärahoja ja sitten muina päivinä mennään todella halppislinjalla. Kannattaa katsoa menua netistä ennen, kuin menee paikalle. Talon makkarakeitosta on pakko sanoa: ei näin! Keitto on oikeasti pahan makuista ja makkarat on jotain vetelää massaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.10.2014
Betyg: 0

Malmin lentokentän toiminnan keskellä erittäin maukas ja riittävä lounas. Miljöö todella hieno historiallisen ja aktiivisen lentokentän päärakennuksessa.

Salaattipöytä hyvä, lämmin ruoka yleensä erinomainen, esiintyy edukseen sekä laadulla että siisteydellä monia muita buffetlounaita vastaan.

Henkilökunta yleensä erittäin mukavaa ja työtekijöitä tuntuu yleensä olevan tarpeeksi, joten palvelua saa ja ravintola yleensä erittäin siisti. Puolenpäivän aikaan saattaa olla erittäin täyttä, mutta istumapaikka kahdelle löytyy kyllä yleensä aina.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.10.2014
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Helsinki-Malmin Lentoasema, 00700 Helsingfors - Route
+358 40 754 911
http://gate1.fi/