Köket är öppet

Hampuris Herttoniemi

Betyg 2.1 / 5

Recensioner (7)

Onnetonta räpellystä. Makkaraperunoiden hinta kotisivuilla (6,4e) on vaihtunut ravintolassa 6,9 euroon. Hintaa on korotettu jokaisessa ruassa verrattuna nettiin.

Ruoka oli hintaansa nähden todella huonoa. Ranskaiset kivikovia ja makkarat kuivia. Molemmat lisäksi lähes suolattomia. Annoskoko oli myös vaatimaton eikä salaattia yms. ollut nimeksikään.

En voi suositella kyseistä paikkaa edes pahimmalle vihamiehellenikään. Konkurssi kutsukoon Hampuris -ketjua. Kiitos!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 31.05.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Grillimätöksi ihan ok mesta. Peittoaa mäkin ja hesen burgerit.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.07.2015
Betyg: 0

Täys paska

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.01.2015
Betyg: -2

XXL-burger on todella hyvä ja hintansa arvoinen aina. En tilaa koskaan lisukkeita, niin en osaa niistä sanoa, mutta siihen on pakko yhtyä, että palvelu on hiton tylyä tai jopa nyrpeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.06.2014
Betyg: 0

Surkeaksi on muuttunut Hertsikan hampuris! Ranskalaiset löysiä letkuja ja suolattomia! Burgerista johon kuuluu tomaatti saa sitä olematonta palaa metsästää. Lisäksi sämylästä löytyi monttu ihan kuin joku olisi siihen työntänyt sormensa! Lisäksi mustaa grilli sontaa oli myös kietastu mukaan. Ei enään koskaan ruokaa Herttoniemen Hampuriksesta yök!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2013
Betyg: 0

Laskusuhdanne.
Muistan ajan, jolloin Hampuris-miniketjun kaikissa toimipaikoissa tuotteet tarjoiltiin tasa- ja jopa melko korkealaatuisina. Sittemmin kokemusten taso on ollut laskusuhdanteinen, viimeisin jo pettymysmerkintä. Ranuista en viitsi edes puhua.

Rekkakuskifiilis miellyttää enää vain kuriositeettina, Hertsikan palvelupiste ei ole riittävän nuhjuinen grilliksi. Haha. Kaikesta sitä voikin valittaa. Hinnat ovat vähän yläkanttiin kuten lähes aina näissä mestoissa. Palvelu on ollut ihan kelvollista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 30.01.2011
Betyg: -1

Ruoka hyvää ja saa aika nopeasti. Välillä (ei aina) eräät henkilökunnasta ovat kuitenkin kuin olisivat vetäneet mätiä silakoita aamupalaksi ja kahviinkin olisi lorahtanut hapanta maitoa. Osa on sitten oikein aurinkoista sakkia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 30.09.2009
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Laivalahdenkatu, 00880 Helsingfors - Route
http://hampuris.fi/