Okänd

Hokkaido Sushi

Betyg 3.2 / 5

Recensioner (9)

Pahaa sushia ja lämmintä limua automaatista. Automaatista tuli juomaan myös epämääräistä pikkuroskaa. Sushit maistuivat suoraan sanottuina pahoilta ja niiden tuoreus ja laatu jäi mietityttämään. Itse asiassa koko paikan hygieniataso jäi mietityttämään. Ei koskaan enää tänne!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 16€ Tillagt: 07.07.2017
Betyg: 0

Asiallinen ja kattava sushibuffet. Siisti ympäristö, mutta tuolit ja pöydät narisivat ja notkuivat. Miellyttävä palvelu ja hyvä hinta/laatusuhde jättivät hyvän maun suuhun ja vatsan täyteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.05.2017
Betyg: 0

Itse olen vain sushilounaan perään ja tämä on edullisempi kuin aivan keskustan sushilounaat. Suositteluun menee näistä syistä: sushit maistuvia (kiinalaista en buffasta ole syönyt), rauhaisa miljöö (saa lounastaa rauhassa eikä ruuhkan tuntua), ystävällinen palvelu. 11,90 buffasta ihan ok, saa kuitenkin syödä mahansa täyteen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 09.05.2017
Betyg: 0

Valikoima hyvä ellei erinomainen. Soija omaan makuuni sopiva, hieman makeahko eikä nin hapan kuin monessa muussa sushi-paikassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 11.04.2017
Betyg: 0

Kympin sushisetti. Kaipa se pitää uskoa somekansaa; Mitä jaetumpi diili, sen parempi diili. Tällä Syö Helsingin diilillä oli vain yksi Facebook-jako. Teki kuitenkin mieli sushia ja uusia kokemuksia. Hokkaidon tilat ovat siistit ja sopivan suuret. Löytyy monenlaisia sopukoita erilaisille porukoille. Pidin ravintolan värimaailmasta, jota hallitsi tumma puu yhdistettynä mm. punaruskeaan, turkoosiin ja kullankeltaiseen. Sali ei siis näyttänyt tunkkaiselta kiinalaiselta, muttei myöskään sellaiselta steriilin tylsältä "skandinaaviselta".

Lähes kaikki asiakkaat parveilivat vuorollaan buffet-kattauksen ääressä. Sen hinta olisi siihen kellonaikaan ollut 16 € ja rapiat. Päätin kuitenkin pysyä alkuperäisessä suunnitelmassani ja ottaa kympin diilillä 11 sushipalaa, menu numero 2. Kassalla otettiin tilaus ripeästi vastaan, muita vaihtoehtoja ei yritetty markkinoida eikä edes mainittu. Huomasin tiskin päässä limuautomaatin, mutta se ei ilmeisesti ollut minua varten. Virvokkeeksi sain pikkuisen lasipullon hintaan 2,5 €.

Sushit saapuivat pöytään pienen tovin jälkeen. Sen verran oli kokilla hienotunteisuutta, ettei paloja noukittu lautaselleni suoraan buffetpöydästä. Kenties nämä olivat jotakin tuoreempaa erää. En ole varma, löytyikö aivan kaikkia sushejani buffetin tarjonnasta, mutta en usko ainakaan laadussa olleen eroa. Kyllä ne ihan sushilta maistuivat soijan, inkiväärin ja wasabin kera, mutta muuten ne olivat maultaan melko mitäänsanomattomia. En siis enää uudestaan menisi tänne "hienosti sushille". Periaatteessa sain mitä tilasin, mutta nälkähän siitä jäi. Vieressä buffet-asiakkaat vain jatkoivat tankkaamistaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

Olemme syöneet paikassa useita kertoja kun paikassa saa lähellä mahan äkkiä täyteen vaikka aika mautonta peruskiinalaista onkin. Hymyä paikassa ei ole koskaan tullut mutta homma on kyllä toiminut tähän asti kunnes tuli ongelma / väärinkäsitys kanta-asiakaskortin kanssa. Pinnan alta löytyi varsin nopeasti "asiakas on aina väärässä"-asenne joka vei maun koko paikasta.Business on business ja rakkautta ruokaan tai palveluun on turha etsiä.
Voipi olla että olivat oikeassakin mutta asenne häivytti pari kanta-asiakasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.10.2016
Betyg: 0

Toinen käynti ja en edelleenkään tykännyt erityisemmin.

Buffet-pöydässä susheja on laaja valikoima ja ensikäynnin jälkeen tuntui määrä lisääntyneen. Maku ei vain ole omaan mieleen ja palat ovat melko mitäänsanomattomia - olen syönyt paljon parempaa sushia lounaspaikoissa. Tässä pätee taas se vanha sanonta, että ei se määrä vaan laatu. Nyt tässä ollaan menty määrä edellä ja makupuoli on unohtunut. En tiedä oliko vika soijakastikkeessa vai joissain täytteissä, mutta suuhun tuli pari kertaa hirveän suolainen tuntemus.

Buffetin kiinalainen osuus oli ensimmäisellä kerralla köyhänlainen ja maku ei vakuuttanut. Toisella kerralla se näytti paremmalta, mutta jätin ottamatta.

Buffetin lounashinta 11,90 € ylitti normaalin lounasbudjetin. Tuskin tulee käytyä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.09.2016
Betyg: 0

Paras hinta/ laatusuhde Helsingin sushiravintoloista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 29.08.2016
Betyg: 0

Paras sushibuffet Helsingissä! Paljon erilaisia susheja esimerkiksi siikanigri ja mustekalanigri. Henkilökunta äärimmäisen ystävällistä ja pöytää täytetään tiuhaan tahtiin. Lounasbuffettiin kuuluu myös lämmin ruoka, joka on yleensä kanaa/nautaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 10.06.2016
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Mannerheimintie 100, 00250 Helsingfors - Route
094546001
http://www.hokkaidosushi.fi/