Closed now

Hokkaido Sushi

Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (13)

Hyvä perus sushi buffet. Plussaa jälkiruoka jäätelö joka kuuluu hintaan :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.04.2019
Betyg: 0

Todella monipuolinen sushivalikoima. Kävin Syö10-tarjouksen siivittämänä kokeilemassa lounasbuffetin (sunnuntaina n. klo 14). Ajattelin paikan olevan rauhallisempi kuin aivan keskustassa sijaitsevat kampanjaravintolat, ja onneksi olin oikeassa. Kohtuupaljon muitakin ihmisiä oli toki syömässä, mutta onneksi ravintola on mukavan tilava ja rauhallinen.

Tarjolla on todella laaja valikoima erilaisia susheja, sisältäen paitsi kaikkien rakastamat lohinigirit ja perusmakit myös erikoisempia settejä kuten paisti- ja mansikkanigireitä. Sushit olivat varsin hyviä, eivät kuitenkaan loistavia. Tarjolla oli myös muutamia lämpimiä ruokia (perussetti, sika-, kana- ja nautakastikkeet, frittikana, kevätkääryle...), nämä olivat todella hyviä (lihat olivat mehukkaita ja palakoko tarpeeksi iso jne.).

Kokonaisuutena varsin miellyttävä kokemus, varsinkin näin kampanjahintaan (normaalihinta muistaakseni 12-15 € riippuen onko arkena lounasaikaan vai arkena iltaisin/viikonloppuisin liikkeellä). Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.04.2019
Betyg: 0

Hokkaido Sushi ei ole noussut mitenkään esiin sushiravintoloiden usein niin kasvottomasta merestä. Siitä huolimatta löysin itseni sieltä tavallisena arkipäivänä lounasaikaan. Tarjolla oli paljon erinäköisiä susheja, minkä lisäksi valikosta löytyy perusaasialaista lounasbuffetmättöä (11,90 €).

Hokkaido Sushin päätuotetta eli susheja on tarjolla aikamoinen variaatioiden kirjo. Osa niistä edustaa myös tarjonnan ei-päätä-ei-häntää -osastoa, kuten sulatejuustolla kuorrutettu yksilö tai paahtopaistilla päällystetty sushi. Ravintolan susheissa ei ollut panostettu ulkonäköön, sillä tuntui, että iso osa niistä oli jotenkin kiireellä hutaistun oloisia. Sushit olivat lisäksi varsin mauttomia. Jäi fiilis, olisiko syytä määrän sijasta panostaa laatuun. Hokkaido Sushin sushit asemoituvat sushien laatujanalla keskimääräisen alapuolelle.

Ravintola tarjoilee buffetissaan myös muuta ruokaa: riisiä, nuudeleita, lihaa (possu, nauta, kana) ja esim. kevätkääryleitä. Possut olivat kohtuullisen mehukkaita, mutta niiden kastike oli harmikseni jämähtänyt tarjoiluastiaansa, eikä ollut puoleensavetävän oloista enää. Nauta mm. sipulin ja paprikan kanssa edusti normaalia hyvää tasoa. Sen sijaan nuudelit olivat jääneet hieman raaoiksi, meininki oli aika koppuraista.

Hokkaido Sushi tarjosi yllätyksekseni kahvin lisäksi jälkipalaksi jäätelöä. Sitä sai itse lusikoida jäätelöpalloiksi astiaan. Valitettavasti jäätelö oli oudointa miesmuistiin. Se yksinkertaisesti maistui pahalta. Ei hyvä.

Hokkaido Sushi ei miljöönsä puolesta herätä minkäänlaisia intohimoja. Se pelaa varman päälle. Yllättävän iso se joka tapauksessa on. Hokkaido Sushi on niitä rafloja, joissa yksi käyntikerta riitti. Mutta sehän on vain hieno asia! Tarjontaa on niin paljon, että heikompiin paikkoihin ei ole tarvetta toiste mennä.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 17.03.2019
Betyg: 0

Parasta sushia, mitä olen syönyt! Ja lounasbuffet vain 8e :o

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 04.04.2018
Betyg: 0

Pahaa sushia ja lämmintä limua automaatista. Automaatista tuli juomaan myös epämääräistä pikkuroskaa. Sushit maistuivat suoraan sanottuina pahoilta ja niiden tuoreus ja laatu jäi mietityttämään. Itse asiassa koko paikan hygieniataso jäi mietityttämään. Ei koskaan enää tänne!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 16€ Tillagt: 07.07.2017
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Asiallinen ja kattava sushibuffet. Siisti ympäristö, mutta tuolit ja pöydät narisivat ja notkuivat. Miellyttävä palvelu ja hyvä hinta/laatusuhde jättivät hyvän maun suuhun ja vatsan täyteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.05.2017
Betyg: 0

Itse olen vain sushilounaan perään ja tämä on edullisempi kuin aivan keskustan sushilounaat. Suositteluun menee näistä syistä: sushit maistuvia (kiinalaista en buffasta ole syönyt), rauhaisa miljöö (saa lounastaa rauhassa eikä ruuhkan tuntua), ystävällinen palvelu. 11,90 buffasta ihan ok, saa kuitenkin syödä mahansa täyteen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 09.05.2017
Betyg: 0

Valikoima hyvä ellei erinomainen. Soija omaan makuuni sopiva, hieman makeahko eikä nin hapan kuin monessa muussa sushi-paikassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 11.04.2017
Betyg: 0

Kympin sushisetti. Kaipa se pitää uskoa somekansaa; Mitä jaetumpi diili, sen parempi diili. Tällä Syö Helsingin diilillä oli vain yksi Facebook-jako. Teki kuitenkin mieli sushia ja uusia kokemuksia. Hokkaidon tilat ovat siistit ja sopivan suuret. Löytyy monenlaisia sopukoita erilaisille porukoille. Pidin ravintolan värimaailmasta, jota hallitsi tumma puu yhdistettynä mm. punaruskeaan, turkoosiin ja kullankeltaiseen. Sali ei siis näyttänyt tunkkaiselta kiinalaiselta, muttei myöskään sellaiselta steriilin tylsältä "skandinaaviselta".

Lähes kaikki asiakkaat parveilivat vuorollaan buffet-kattauksen ääressä. Sen hinta olisi siihen kellonaikaan ollut 16 € ja rapiat. Päätin kuitenkin pysyä alkuperäisessä suunnitelmassani ja ottaa kympin diilillä 11 sushipalaa, menu numero 2. Kassalla otettiin tilaus ripeästi vastaan, muita vaihtoehtoja ei yritetty markkinoida eikä edes mainittu. Huomasin tiskin päässä limuautomaatin, mutta se ei ilmeisesti ollut minua varten. Virvokkeeksi sain pikkuisen lasipullon hintaan 2,5 €.

Sushit saapuivat pöytään pienen tovin jälkeen. Sen verran oli kokilla hienotunteisuutta, ettei paloja noukittu lautaselleni suoraan buffetpöydästä. Kenties nämä olivat jotakin tuoreempaa erää. En ole varma, löytyikö aivan kaikkia sushejani buffetin tarjonnasta, mutta en usko ainakaan laadussa olleen eroa. Kyllä ne ihan sushilta maistuivat soijan, inkiväärin ja wasabin kera, mutta muuten ne olivat maultaan melko mitäänsanomattomia. En siis enää uudestaan menisi tänne "hienosti sushille". Periaatteessa sain mitä tilasin, mutta nälkähän siitä jäi. Vieressä buffet-asiakkaat vain jatkoivat tankkaamistaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

Olemme syöneet paikassa useita kertoja kun paikassa saa lähellä mahan äkkiä täyteen vaikka aika mautonta peruskiinalaista onkin. Hymyä paikassa ei ole koskaan tullut mutta homma on kyllä toiminut tähän asti kunnes tuli ongelma / väärinkäsitys kanta-asiakaskortin kanssa. Pinnan alta löytyi varsin nopeasti "asiakas on aina väärässä"-asenne joka vei maun koko paikasta.Business on business ja rakkautta ruokaan tai palveluun on turha etsiä.
Voipi olla että olivat oikeassakin mutta asenne häivytti pari kanta-asiakasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.10.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Mannerheimintie 100, 00250 Helsingfors - Route
094546001
http://www.hokkaidosushi.fi/

Options