Opens at 10:00

Kimene Kebab

Betyg 3.9 / 5

Recensioner (20)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

nopea maukas ja todella suuri annos

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 07.07.2015
Betyg: 0

Kimene se vain aina jaksaa positiivisesti yllättää vuosi toisensa jälkeen. Palvelu oli taas erittäin nopeaa, hinta kohdallaan ja itse annos erinomainen valkosipuli kastikkeen ja tulisen kebabsoossin siivittelemänä. Miljöö on mitä on, mutta hyvät kebut saa tuonnekkin minut kerran pari vuoteen menemään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.03.2015
Betyg: 0

Suosittelujen perusteella päätin tutustua Kimeneen. Ravintola on niin kauan samalla paikalla nököttänyt kun minä Itiksessä olen asioinut. Lähes kaikki muu itiksessä on jo kertaalleen muuttanut, tai kadonnut kokonaan mutta Kimene vaan porskuttaa. Jotain heidän siis täytyy tehdä oikein.

Päätin tilata Special Kebabin johon siis kuuluu: ranet, riisi, kebab-liha, salaatti ja pari uppopaistettua kanan palaa. Ruoka tuli nopeasti ja sitä oli reilusti. Annos oli ihan hyvä, ranskalaisia ei mausteta valmiiksi ollenkaan mutta onneksi pöydissä pyörii ranskalaismauste purkkeja. Riisistä ei mitään erityistä sanottavaa niinkuin ei kastikkeistakaan, kanat oli hyviä. Paikan parasta antia oli silti kebab liha. Yksi parhaista kebab lihoista jota olen maistellut.

Miljöö hieman nuhjuinen mutta ruokailuun ihan riittävä. Kyllä täällä varmaan joskus uudelleenkin tulee käytyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 07.08.2014
Betyg: 0

Hyvää kebabia, hieman ikävässä paikassa väkijoukon keskellä. Palvelu pelasi ja annos oli suuri.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 09.04.2014
Betyg: 0

Keskinkertainen paikka. Ihmetellyt parin vuoden ajan kun ei kassakone kilise eikä kuitista tietoakaan. Katteet varmaan ok kun ei verojakaan maksella

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.08.2013
Betyg: 0

Kebabliha on Votkinia, jota jotkut pitävät laadun takeena. Lautasella se näyttäytyi teollisena silppuna, joka ei vakuuttanut maullaan. Sitkeääkin se oli. Lihan määrä annoksessa oli myös melko vähäinen, ja liha hukutettiin ison ranskalaiskasan alle. Annoksen hinta oli vain viisi euroa, ilmeisesti paikka kilpailee hinnalla vastapäisen Hot Chilin kanssa. Miljöö kauppakeskuksen käytävällä on ankeudessaan omaa luokkaansa. Henkilökunta on ystävällistä, mutta asiakkaan näkökulmasta tilausprosessi oli tökkivä ja haparoiva. Uskaltaisin veikata, että muuhun listalta löytyvään kuin kebabiin ei kannata koskea. Kebabilla voi itsensä ravita, jos hinta on ainoa kriteeri paikkaa valitessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 20.01.2013
Betyg: 1

Pitakebab ranuilla. Annos saapui nopeasti pöytään. Lautasella isohko läjä salaattia, runsaasti ranskalaisia ja pitaleipään ahdettua kebablihaa. Ranskalaiset erinomaisia, salaatti ok. Kebablihan konsistenssi muistuttaa pyyhekumia, maukasta sellaista hyvien kastikkeiden ansiosta. Ystävällinen palvelu, ruokailumiljöö urbaani.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 05.10.2012
Betyg: 0

Kaiken tämän hehkutuksen jälkeen paikka oli pienoinen pettymys. Liha annoksessa oli varsin kohtuullista, joskin samaa valmistavaraa on tarjolla monessa muussakin paikassa, pieni miinus siis valmistavaran käytöstä. Ruokailuympäristö myös huonoimmasta päästä mitä olen kokenut, muutama tupaten täynnä oleva pöytä keskellä ostoskäytävää, ei kiva. Ruokailurauhasta on siis turha haaveilla. Kaikenkaikkiaan silti parasta kebabia mitä tästä Hertsikan läheltä löytyy, joten tulee kyllä varmasti duunilounaalla käytyä jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.07.2012
Betyg: 0

Noh, mitäs Kimenestä nyt sanoisikaan? Olen käynyt täällä syömässä vähintään joka viikko nyt melkein vuoden ajan ja ehdottomasti aioin käydä hamaan tulevaisuuteen saakka.

Standardi annos on Kebab Ranskalaisilla, joskus pienemmällä nälällä otan pitakebabin. Ruoka on kebabin parhaimistoa, aitoa Wotkinin lihaa ja tuoreita ranskalaisia. Salaatti nyt on mitä on mutta kyllä sekin tulee aina syötyä. Annokset ovat suuria, hintaan mukautettuna jopa valtavia, tosin vaihtelua annosten kokojen välillä esiintyy ajoittain. Tarjoilua nopeaa ja mukavaa, tiskin tuolta puolen ei kysytä muuta kun kastikevalinnat, pitkäaikaisasiakkaana aina hymy suussa. Hansasillan toisella puolella alue ei ole kaikista mielyttävin mutta siinä on mielestäni selvää charmia johon ketjuravintolat eivät pysty. Kahvia kuuluu hintaan niin paljon kun maittaa ja pitäjät ovat loistavaa ja mukavaa porukkaa.

Lämpimästi ehdotan, sanoisin että parasta Kebabia Istanbulin tällä puolen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 06.05.2012 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Hinta hyvä, ruoka todella surkea, kebab niin huono laatuista kun olla ja voi! ennen huippu paikka, nyt ns "räkälä"

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 27.03.2012
Betyg: -3

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Itäkatu 1-5 (Kauppakeskus Itäkeskus, Hansasilta), 00930 Helsingfors - Route