Köket är öppet

Kong Fu Zi

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (57)

Lounasbuffetissa on maut kohdallaan. Testattu usempaan kertaan ja laatu on pysynyt tasaisena. Hinta-laatusuhteeltaan siis alueen parhaita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Buffet on välttävä. Osa susheista eivät olleet kovin tuoreita eikä tehnyt mieli maistaa uudestaan. Osa ruokalajeista oli seissyt pöydässä pitkään. Käytiin sunnuntaina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 26.07.2015
Betyg: 0

Lounaskattaus hyvin peruskinkki, sushi tuoreen makuista. Muut ruoat sitä peruskauraa, naudanliha hyvälaatuisen oloista ja mureaa, tästä plussa.
Vähän saisi makumaailmat vaihdella ja uskallusta tehdä aidompaa Kiinalaista eikä tyytyä siihen "tästä suomalaiset tykkää" linjaan kuten lähes kaikki buffat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 0

Huikea buffet!

Sushi on tuoretta ja hyvää ja parempaa kuin monissa sushi-paikoissa. Muut ruoat, varsinkin thai-kana, ovat myös erittäin maukkaita. Ruokalista ei käytännössä vaihdu juuri lainkaan jotenka ihan päivittäin täällä ei pysty käymään, mutta tarjonta on kuitenkin niin laajaa ettei se ala heti tökkimäänkään.

Paras itämainen buffetlounas mitä minä tiedän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 0

Loistava uusi kokemus. Ehdottomasti tulen toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 26.02.2015
Betyg: 0

Sushit hyviä ja raikkaita. Paistetut nuudelit kanan kanssa ovat kuulemma myös hyviä. Lounasbuffetissa kysyessäni gluteenittomista vastaus jäi vähän epäselväksi ja jouduin tarkistamaan asiaa tarjoilijalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.02.2015
Betyg: 0

Tilasimme sunnuntai päivälliseksi listalta kanaa cashewpähkinöiden kera joka oli täysin syömäkelvotonta. Ruoka tuli minuutissa pöytään, siitä puuttui mausteet kokonaan ja se oli selkeästi samaa sontaa mikä buffetpöydässä näkyi lojuvan. Tuli tunne että buffetpöytä oli koottu viikolla jääneistä jämistä. Ruokailu kung fu zissa jäi lyhyeksi ja kävimme tilaamassa viereistä kotipizzasta pizzat nälkäämme.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 16.11.2014
Betyg: 0

Uusimpia ravintoloita Konalassa ja erittäin tervetullut! Ihan hyvät ruuat ja mitä ystävällisin palvelu. Ilta-aikaan asiakkaita on ihmeen vähän, josta tosin on se hyvä puoli että ruuat tulevat nopeasti.
Olen kokeillut jo useamman annoksen ja erityisen suositeltavia ovat ainakin Kalaa kuumalla rautalevyllä, Peking kala ja härkää currykastikkeessa. Viimeisin kokeilu Curry tofu oli tosin hieman pettymys, mausteita oli käytetty liian säästeliäästi joten aika mautonta oli. Tulisuutta ruuissa ei muutenkaan liiemmin ole ollut mutta sitä saa jonkin verran lisättyä pöytämausteena olevasta maukkaasta joskin miedohkosta chilistä. Varoituksena tosin siitä että sisältää kalajauhetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 18.10.2014
Betyg: 1

Ilmeisesti sushilounas vetää väkeä paikalle? Lounaskattaus kinkkipaikkojen keskitasoa. Palvelu väkinäistä ja isommalle seurueelle ei paikkoja tahdo löytyä. Ei mielestäni pyydetyn hinnan arvoinen, etenkään jos sushi ei maistu,

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.09.2014
Betyg: 0

Ehkäpä helsingin paras aasialainen ravintola. Buffet on arkisin ihan ok, viikonloppuna loistava. A la carte-lista on monipuolinen. Suosikki annos on grillattua porsasta ja kiinankaalia. Se on suussasulavaa jota voin suositella muille kokeiltavaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 17.09.2014
Betyg: 0


Läge

Ristipellontie 25, 00390 Helsingfors - Route
(09) 4289 2298