Okänd

Kulmapotku

Betyg 1 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella ala-arvoista ruokaa. Pizzassa ei ollut tarpeeksi täytteitä. Tomaattikastike puuttui kokonaan. Pizza oli kuiva ja ei oikeastaan minkään makuinen. Hinta oli korkea laatuun nähden. Coca-Cola tarjottiin lämpöisenä 1, 5ltr muovipullosta lasiin kaadettuna. Paikka näyttäisi pysyvän pystyssä keskikaljan myynnillä. Pizzeriaksi tätä paikkaa ei voi kutsua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 17.12.2014
Betyg: 0

pitsat ja kebabit hyviä. ..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.07.2012
Betyg: 0

Pizza oli pieni ja aivan kylmä, kun haettiin. En toista kertaa kyseiseen räkälään puliukkojen sekaan mene., Suosittelen esim. naapurin Savalania...ei ympäripäissään olevia mukamuka asiakkaita. Harmi, että Roihikan ostarinkin moinen luokaton räkälä pilaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 08.01.2012
Betyg: 0

Palvelu riippuu työntekijästä. Hyvin epämääräistä porukkaa ruokailijoista täys alkoholisteihin. Pilaavat ruokahalun aika nopeasti. En suosittele paikan päällä syömistä. Seinän takana huomattavasti parempi ja edullisempi paikka ja lisäksi kotiin kuljetus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.01.2012
Betyg: -1

hyvä palvelu, roihuvuoren paras pitsa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 15.12.2010
Betyg: -2

Olen usemman kerran tilannut ruokaa (soittanut ja hakenut itse, koska ainakaan toistaiseksi ei kotiinkuljetusta ole) ja aina on ruoka ollut maukasta, nopeasti valmista, edullista ja palvelu ystävällistä.
Vaikka paikka on edelleen valitettavasti kaljakuppilatyylinen asiakaskunnaltaan, olen käynyt jopa lasten kanssa siellä syömässä ja palvelu on ollut tällöinkin hyvin ystävällistä.
Alueelta puuttuu kunnon ruokaravintola ja toivoisikin tästä pikkuhiljaa kehittyvän viihtyisä sellainen. Ruokalistalta toivoisi hieman enemmän omaperäisyyttä, vaikka omassa lajissaan hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.07.2009
Betyg: 0

Läge

Roihuvuorentie 28, 00820 Helsingfors - Route
09-7274440