Opens at 10:30

Manskun Pizza

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (25)

Kana kebab ok. Peruskebussa huono kastike ja pieni annos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.07.2017
Betyg: 0

Palvelu oli ystävällistä ja ravintola on siisti. Pizza oli valitettavasti aika mitättömän makuista. Ei maistunut juuri miltään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 11.01.2017
Betyg: 0

Tilasin falafel annoksen ja yllätyin ruuan laadusta ja mausta. Todella nopea kotiinkuljetus. Ainoastaan jäin toivomaan vähän suurempaa annoskokoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 05.11.2016
Betyg: 0

Itsenäisyyspäivän pelastajat! Kiitos Manskun Pizza, sateinen keli ei houkutellut lähtemään kotoa pois! Tilasimme pizzat ja uutta kanakebabia, ruoka tuli nopeasti ja lämpimänä perille. Palvelu leveän hymyn saattelemana piristi iltaa! Tänne menen paikan päälle seuraavan kerran!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 07.12.2015
Betyg: 0

Todella asiallinen ja nopea palvelu ,Ruokakin Maistui Hyvin ,Helsinki best pizzeria :):)/)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 07.12.2015 View previous reviews (4)
Betyg: -6

Olen aikaisemmin ollut tyytyväinen ja aina tilannut täältä. Tällä kertaa ruuat olivat lasten annoksien kokoiset, ylipuolet pienempiä kuin normaalisti.(Esim. special kebabin mukana oli yksi falafel). Ruoka oli myös kädenlämpöistä vaikka ruoka tulikin suht nopeasti. Petyimme kaikki todella pahasti ja nälkä jäi kaikille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 875€ Tillagt: 03.12.2015
Betyg: 0

Paikan ruoka on useamman testikerran perusteella tosi tasokasta: kebab-annokset ovat olleet kookkaita, liha ja lisukkeet hyvänoloista, ja kastikkeet maistuvia. Pizzoissa sopivasti rapea pohja, täytteet laadukkaan oloisia, ja mehevyyttä löytyy ilman rasvaisuutta - saman tyyppisiä mitä monien "oikeiden" ruokaravintoloiden pizzat, mutta pikaruokapaikan hintaan. Lisäksi keskivertoa viihtyisämpi ja modernimpi ruokailutila pikaruokalaksi, ja palvelu on ollut kohteliasta ja ripeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Perus kebab/pizzeria. Tilasin safkat himaan. Ruoan saapumiseen kesti noin 40min, eli ihan ok. Tilauksessa oli kebab, sekä pizza. Ruoat olivat kyllä lämpimiä, mutta nämä olivat ihan perus kebab/pizzeria-huttua. Odotukset olivat aikaisempien arvoistelujen perusteella suht korkealla. Tilaamamme pizza(mansku special) oli hieman parempi kuin kebab. Ei huonoa, mutta ei todellakaan mitään erikoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 02.08.2014
Betyg: 0

Maukkaat pizzat. Alueellani toimii melko monia ravintoloita jotka toimitavat pizzaa kotiin ja teen tilauksia melko usein. Tämä osoittautui parhaaksi. Ei liian mautonta eikä outoja sivumakuja, kuten joidenkin muiden ravintoloiden tuotoksissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.04.2014
Betyg: 1

Aivan hillittömän hyvät pizzat, supernopea kotiinkuljetus ja ystävällinen palvelu. Välillä sitä kokeilee muualta tilata, mutta tänne aina palaa. Rakas Manskun Pizza, uskollinen kumppanini arjessa, juhlassa ja kohmelossa. <3

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.11.2013
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Mannerheimintie 130, 00270 Helsingfors - Route
09 2410600
http://manskunpizza.fi