Köket är öppet

Pizzeria & Spagetteria MorriSon's

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (10)

Burgerpizza oli yllättävän hyvä. Siis tosi hyvä. Hakkaa kotipizzan mennen tullen. Tämä tosiaankin on burgerinmakuinen pizza. Kaveri veti fantasia pizzan. 4 täytettä. Kaikki ainekset fressiä. Täytteitä oli vaan aivan älyttömästi. Pohja oli ohut. Hyvä! Puolet jäi syömättä. Sen verran oli iso. Täältä taisi saada myös pizzan ihan kaikilla täytteellä. Täytyypä joskus kokeilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 19.07.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ruoka ei ollut mitään erikoista. Pizzaburgeristä lähti kyllä nälkä, mutta pohjan juusto oli suorastaan tylsän makuista, pihvi oli mauton ja valkosipulia ei valkosipuliannoksessa ollut juurikaan. Seuralaisen vuohenjuustosalaatti oli surullinen esitys, missä ei paljoa muuta ollut kuin kaksi viipaletta juustoa ja komea läjä perussalaattia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 22.11.2015
Betyg: 0

Hyvää äijäruokaa isoilla annoksilla. Söin pizzaburgerin joka riittää melkein koko päivän ruuaksi, kun päälle saa lisukkeetkin. Kiva tarjoilija oli ja tunnelma aika mukavan rento ja sohvaloosissa oli kiva istua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 08.11.2015
Betyg: 0

Etanoita ja pizzaburger. Alkuruoaksi etanoita kun listalta löytyy. Marinadi niissä hyvä, itse etanat jäävät jälkeen mm. Porvoon tunnetusta etanaravintolasta.
Pääruoaksi elämäni ensimmäinen pizzaburger.Usein ruoat listan kuvissa antavat vaikutelman suuremmasta annoskoosta kuin todellisuudessa, mutta tässä on toisinpäin. Pizzaburgerissa on kokoa ja näköä, burgeri rapean maukas, pihvi mehevä ja salaatti raikasta. Kylkiäisenä tulivat vielä valkosipuliperunat, hyviä nekin, mutta kaikkea ei jaksanut syödä millään. Kokonaisuutena pääateria sarjassaan erinomainen. Etanoista johtuen ei aivan parasta arvosanaa voi antaa.kokonaislaadusta.

Palvelu ystävällistä, ihan viihtyisä miiljöö.

Hinta viinilasin kera ei kovinkaan paha. Jahka alkaa tehdä mieli toistamiseen pizzaburgeria tänne voisi tulla, miksei myös testaamaan muita ruokia:)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 01.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.10.2015
Betyg: 0

Ostettiin vaimon kanssa pizzat CityShopper-tarjouksena + punaviinilasilliset (12cl 5 €). Itse valituilla täytteillä tehdyt pizzat olivat kyllä kerrassaan erinomaisia ja huomattavan isoja, eikä viinissäkään ollut valittamista. Miljöö ja palvelu toimivat myös hienosti. Jos kaipaa herkullista "mättöpizzaa", niin tämä lienee paras vaihtoehto rautatieaseman ympäristössä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.03.2015
Betyg: 0

Todella herkulliset, isot pitsat ohuella pohjalla. Ruokaviini oli hyvää ja edullista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 13.02.2015
Betyg: 0

Pizza 10 eur tarjous. Tosi hyvä Pizza Santa Fe, nam. Ensimmäistä iltaa töissä ollut tarjoilija (+muut) sai pisteet :-) Kiitos!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 06.12.2014
Betyg: 0

Pasta ja kastike itsessään oli maukasta mutta kana oli palanutta ja kuivaa. Myös parmesania olisin kaivannut lisää. Kokonaisuutena kuitenkin ihan ok ja terassilla kiva istua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.09.2014
Betyg: 0

Ihan ok pasta. Mutta mitään kulinaarista ilotulitusta ei kyllä löytynyt

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 04.09.2014
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsingfors - Route
09635940
http://www.rafla.fi/pizzeria-morrisons/fi/etusivu