Köket är öppet

Prankkari

Betyg 1.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (15)

Haluatko tukea ihmiskauppaa? Helsingin Kalliossa sijaitsevan ravintolan Prankkarin omistajapariskunta on tuomittu ehdollisiin vankeusrangaistuksiin ihmiskaupasta. Pariskunta värväsi sukulaismiehen Bangladeshista ravintolan kokiksi ja teetti tällä 15-tuntisia työpäiviä ilman vapaapäiviä. Mies joutui asumaan ravintolan pienessä takahuoneessa.

Pariskunta määrättiin maksamaan siskonpojalle maksamatta jääneitä palkkoja noin 54 000 euroa.

Siskonpoika värvättiin Suomeen noin vuosi sitten. Hän aloitti työt ravintola Prankkarissa marraskuussa 2014. Työpäivä alkoi aamukymmeneltä ja jatkui ravintolan sulkemisaikaan asti eli yhteen tai kahteen yöllä. Hyi saatana!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen käynyt täällä aika monta kertaa ja mulla ei ole mitään valittamista ruuan laadusta. Pitsat eivät ole koskaan pettäneet. Paikka on aika karu , mutta ei ole minua häirinnyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.10.2014
Betyg: 0

Kävin ja enää en mene. Palvelu oli surkeaa, ainoa suomea ymmärtävä tarjoilija kärttyinen ja kiukutteli asiakkaille. Annostani ei kuulunut, kävin kysymässä ja tarjoilija tiuski, että hänhän kävi huutelemassa juustohampurilaisesta. Huutele rauhassa, tilasin pekonihampurilaisen.

Hetken päästä hampurilainen tuli. Se oli se jo hetken aikaa seissyt juustohampurilainen, jonka väliin oli läiskästy kylmä cheddarsiivu ja kylmä kananmuna. Menin sanomaan ettei tämä voi näin mennä, maksoin ateriasta, ravintola tekee sen väärin ja luulee voivansa tuoda tuollaisen annoksen syötäväksi. En huutanut vaan sanoin asiallisesti, mutta stressaantunut tarjoilija alkoi huutaa etten voi valittaa, hän on yksin (ei ollut) ja että jos ei kelpaa niin saan rahat takaisin.

Rahat sain takaisin, menin pöytään kiukkuisena koska tarjoilija oli täysi m*lkku ja hetken päästä tarjoilija vie ruoan nenän edestä. Jäi nälkä ja todella paska maku suuhun, menin sitten Karhupuiston grillille. En voi suositella paikkaa tuollaisen käytöksen jälkeen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.08.2014
Betyg: 0

Brunssi ei ole mitään tekemistä brunssin kanssa. Aivan surkea esitys!!!Toivon yhteyden ottoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.07.2013
Betyg: 1

Kallion parhaimpia pitakebuja. Oma paistettu leipä! Pyydä tulista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 23.05.2013
Betyg: 0

Nimi vaihtuu, mutta meno pysyy samana. Ruokaa sai odottaa taas reilusti yli puoli tuntia, minkä jälkeen ravintolahenkilökunta tiedustelee "ei kai sulle ollut tulossa ruokaa?"

Pitsa on kyllä ihan hyvää silloin kun sen sattuu saamaan, mutta palvelu on niin surkeaa etten viitsi enää käydä uudestaan. Vihdoin sitä oppii.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.03.2013
Betyg: -1

Pizza liian suolaista ja laatuun nähden ylihinnoiteltua. Halpaa olutta täältä saa ja sen perässä sekalainen kantapeikkojengi täällä onkin. Sijainti on hyvä mutta ei tätä baaria kyllä voi kehua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 09.03.2013
Betyg: 0

Intia ja kebab.
Prankkari-nimi on vaan väärin. Vanha Prankkari, lukiolaisten ja paikallispulsujen symbioosi ja elämänopetukset. Nyt tilalla on erittäin erilainen meno.

Turkkilaiset ovat kadonneet ainakin täksi hetkeksi. Listalla on samat asiat kuin Sivuraidekaide-aikoinakin. Lisänä intialaisia perusannoksia. Vegeä ja kanaa ainakin.

Sisustus hyvin samaa kuin ennenkin. Kalja puoli-ilmaista. Tiskin takana mies on huumorituulella. Pientä piikittelyä, persoonallinen ote, ehkä jollekin toiselle voisi olla liikaakin. Me kestämme toki, pienellä varauksella.

Safkojen kanssa menee todella kauan. Omalla tavallaan se on hyväkin. Silti, reilusti yli puoli tuntia täällä on liikaa. Maisemia katsellessa.

Annos on hyvän näköinen. Tuoretta leipää. Vaalea soosi on vähemmän yrttien vetämä, valmiskastikkeen oloinen. Salaattia valmiilla kastikkeella. Riisiä kunnon kasa. Ei ihan parasta se. Oma chicken chili koostuu valitettavan suurelta osin sipulista, jota ei mainittu listauksessa laisinkaan. Kai? Paprikaa ja chiliä siinä seassa riittävästi. Kuivahkot kananpalat eivät tuo mieleen viimeaikaista teurastusta. Kastike muutenkin aika tiivis, vähän seisoneen (jääkaappimaisen) oloinen. Voin olla väärässäkin. Yleensä en ole. Kaveri ei puhu mitään omastaan. Kaikki syödään, mutta kuulemma jää nälkä. Alepan kautta kotiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 18.01.2013
Betyg: 1

Yllättävän hyvää pitsaa! Odotin saavani kalliolaisen peruspitserian juustoisen peruslätyn, mutta toisin kävi. Blondin vege oli maukas ja pohja rapea, hintaansa nähden oikein hyvä. Intialainen ruoka ei tehnyt vaikutusta, jatkossa keskityn pitsoihin.

Palvelu oli yllättävän hyvää - rentoa ja välitöntä, muutamalla vitsillä maustettuna. Viihtyisä paikka ei ole, mutta sitä sieltä tuskin kukaan hakeekaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 23.09.2012
Betyg: 0

Sain odottaa hampurilaista 40 minuuttia. Onnos oli kylmä, kun se vihdoin löysi pöytään...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.08.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kaarlenkatu 1, 00530 Helsingfors - Route
09 876 3844
http://www.ravintolaprankkari.fi