Okänd

Ravintola Ilma

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (13)

Itse syön lounasta tässä paikassa joka arkipäivä. Näköjään nuo arvostelut ovat todella vanhoja. Päivitetäämpäs hieman.Ravintoloitsija vaihtui 11/2016. Uusi vetäjä on Pakistanista ja myös yksi suomalainen naiskokki. Omistaja ollut 13 vuotta Suomessa ravintola-alalla. Nyt ruoan laatu on pompannut eri sfääreihin. Ruoka on todella hyvää ja monipuolista. Löytyy kasvisvaihtoehtoja. Useita pääruokia. Löytyy myös mukavasti mausteita jos sellaisia haluaa. Salaatit ovat monipuolisia ja keitot maukkaita. KANNATTAA kokea UUSITTU Ravintola ILMA. Myös Brunssia syntyy Esim nyt äitienpäivänä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.05.2017
Betyg: 0

Maisema on kiva, vaikkakin pilattu lähes täysin jollain ihme metalliverkolla. Ruoan laatu on keskivertoa heikompaa - hiilihydraattipitoista erittäin miedosti maustettua mössöä. Kyllä sillä nälkä siirtyy mutta siinäpä se. Logistisesti käsittämätön ratkaisu että on asennettu tarjottimille oma taso tiskille mutta täytetty se esteillä jotta tarjotinta täytyy nostaa aina välissä pois. Ei iso juttu mutta kertoo jotain miten nyt ei olla ajateltu asioita ihan loppuun.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.01.2016
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää, rehtiä lounasruokaa. Hinta-laatusuhde kaupungin parhaita. Näköala piristää mieltä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.12.2014
Betyg: 0

Erinomainen paikka! Hyvä ja rento ilmapiiri ja erinomainen palvelu. Hienot näkymät syödessä. Suosittelen lounaspaikaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.05.2014
Betyg: 0

puhdas työmaaruokala. päätin yhden kerran kokeilla ja toiste en tule. 5 euroa olisi oikea hinta tuon paikan murkinalle. 8,9 euroa on täysin liikaa tuosta sapuskasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 07.02.2014
Betyg: 0

Maisemanäkymä on hieno, se täytyy sanoa. Ravintola on viihtyisä ja on tavallaan sääli, ettei se sijaintinsa puolesta pärjäisi iltaravintolana. Itse lounasvalikoima on kuin yksinkertaistettu versio Ravintola Oivan kotiruokabuffet:stä. Ruoka on hyvää, tosin hieman ylihinnoiteltua.

Kannattaa tarkistaa lista etukäteen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.01.2014
Betyg: 1

Oikeasti aika heikko lounaspaikka, joka tuottaa pettymyksen kerta toisensa jälkeen. Tänään oli tarjolla valtaviin köntsiin muotoiltua lihamureketta, joka kärsi suolan ja muidenkin makujen puutteesta. Sinappi korjasti asiaa. Salaatit halpispitseriatasoa, karkeaksi silvottua kaalia ja salaattia. Lounashinta yläkanttiin laatuun nähden. Maisemat plussaa, sisustus ankeahko.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 0

Maisemakuva.
Alppitalon kuudennessa kerroksessa, pienten kulmien ja hissimatkojen takana avautuu yksi kaupungin parhaista ravintolamaisemista. Lounaspaikalla tämä yläkerrokseen majautuminen kun ei ole mikään juttu. Näkymä itäisen Pasilan yli ei tunnu kovin ihmeelliseltä näin ajatuksena, mutta mitä ylemmäs kiipeää, sitä paremmalta nämä betoniviidakotkin alkavat tuntua. Toki silmien alle avautuvat Eltsun kenttä ja Alppipuisto ajatusta komistamaan.

Hiton tyylikäs, pienimuotoinen sisustus. Uusitut ikkunat, mutta vähän viileyttä saattaa talvipakkasella puskea. Henkilökunta rehellisellä ja suoralla meiningillä. Todella tervetullut fiilis. Suomalaista lounaskeittiötä parhaimmillaan.

Suppeahko salaattipöytä riittää, kun kaikki on duunattua. Erinomainen lihapullaviritelmä. Paljon makua - siis salaattipöydäksi. Lämpimissä tarjotaan riistakäristys sekä kasvisgratiini. Juustogratinointi on riittävä, juureksissa oikein sopiva kovuusaste. Käristys on sitä, mitä kuuluukin. Suolaa on niin pirusti. Puolukkahillo on korvattu hyytelömäisemmällä tavaralla.

Kahvi on maukasta, jotain reilun kaupan kamaa näemmä. Sen yhdistäessä näköalaan, tekisi kerrankin mieli jäädä istumaan ja pidentämään lounastaukoa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 23.10.2012
Betyg: 1

Yksi kaupungin parhaista brussipaikoista. Monipuolinen valikoima ja ihana näköala.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 15€ Tillagt: 13.10.2012
Betyg: 0

Ravintola Ilma! Olen käynyt päivittäin syömässä ja taso paranee kokoajan. Ihmisiä käy säännöllisesti ja pikkuhiljaa näköjään enemmän. HYVÄÄ!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 880€ Tillagt: 22.03.2012
Betyg: -1

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Karjalankatu 2 A 3, 00520 Helsingfors - Route
http://www.ravintolailma.fi/