Okänd

Sandro

Betyg 3.2 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (223)

29. 90 euro for a Sunday brunch is just crazy and arrogant.

Food is okeyish but not as good as it used to be. The promise of a glass of mimosa/sparkling wine won't help to make eating here a great experience, rather a good excuse for overcharging.

Left the place disappointed and ripped off.

It just so happens that I ate at Sandro´s for dinner a few weeks ago. The food was much better and all of use (4 adults) enjoyed our dishes. Pity there is no decent wine to go with the food. We tried a couple, were even offered "something special" by the waiter... but, nah, did not work for us.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 30€ Tillagt: 20.08.2017
Betyg: 0

Meidät ohjattiin ikkunapöytään, jossa aurinko paahtoi sietämättömästi. Muutenkin oli kuuma, kun ei ollut ilmastointia. Taustamusiikki rumaa ja kovaa. Ruoka saapui noin 20 minuutin päästä. Falafel-annos oli nätti, maistuva ja runsas. Simpukka-annoksessa kolmannes simpukoista ei avautunut, eli ne olivat syömäkelvottomia. Kastike kuitenkin herkullinen. Nälkä silti lähti, kun söin osan partnerin annoksesta. Erikoinen paikka, kun ruokalista vain englanniksi. Pohjoisafrikkalaisen oloinen tarjolija ei osannut suomea. Jotain yritti selittää englanniksi (?), mutta selvää ei puheesta juuri saanut..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 11.08.2017
Betyg: 2

Brunssi lauantaina 25. 3. Oli hyvää, mutta jotkut ruoat liian suolaisia, varsinkin munakas oli ylisuolainen. Falafelit olivat kovia ja kuivia, johtuen ehkä siitä että menimme syömään 1. kattauksen loppupuolella. Mitään liharuokaa ei annoksiin kuulunut.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 25€ Tillagt: 25.03.2017
Betyg: 4
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.02.2017
Betyg: 0

Tunnelma oli lämmin ja ruoka ei jättänyt kylmäksi.
Elokuussa tuli käytyä ihan hetken mielijohteesta pöytä saatiin vaikka täyttä oli. Tilattiin marakesh feast jossa oli muutamanlaisia makuja.
Kirjoitin kokemuksestani myös blogiini:
http://aitoaarkiruokaa.fi/sandron-syomingit/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 26.12.2016 View previous reviews (3)
Betyg: -6

Vihdoin pitkästäaikaa pääsin taas käymään KALLION sandrossa. Ennen kesää 2015 (jolloin muutin helsingistä pois) vierailin suosikki LOUNAS-ravintolassani viikoittain. Hyvän ruoan perässä tuli kuljettua ihan varta vasten klo 10-13 välisen aikataulun salliessa. Vaikka en silloinkaan ihan likellä kalliota muutoin liikuskellut.

Ikäväkseni täytyy todeta ruoan tason laskeneen. Enää ei saanut valita pöytiin tarjoiltavaa pääruokaa maukkaista ja ennen kaikkea esteettisesti tarjoilluista liha, kala, ja kasvisannoksista (kts. yllä aiemmin lataamani valokuva simpukka annoksesta, joka siis sekin tarjoiltu nenän eteen ihan lounasaikaan). Aikanaan toki kokeilin pari kertaa perjantaipäivän marrakesh madness buffettia, mutta sain aina pettyä MA-TO päiviin verrattuna. Valitettavasti myös salaattipöytä tuotti pettymyksen. Erityisesti MAUSTAMINEN oli unohdettu. Valitettava askel yliterveellisen suolatonta laitosruokaa kohden. Kuminakin taisi olla lopussa tai kokki ei vain noudattanut reseptejä.

Henkilökunta näytti vaihtuneen lähes täysin. Ensimmäisenä huomasin hymyilevän "pöytiin heittäjän" poissaolon. Istumapaikka oli kuitenkin helppo löytää omatoimisestikin. Ravintola ei nimittäin ollut enää täpösen täynnä kuten reilu vuosi takaperin. Kuulin myöhemmin ravintolan muuttuneen "usean toimipisteen ketjuksi". Ehkä tason lasku johtuu vain osaavan henkilökunnan siirtymisestä toiseen toimipisteeseen. Liekö siis käynyt kuten leijonan luola tv-ohjelmassa sijoittajien suusta usein kuulee: että yritys ei ole sklaattavissa isommaksi, koska sen suolana ovat innostuneet ja osaavat perustajat, jotka eivät kuitenkaan valitettavasti ole monistettavissa.

Ei suosittele tänne KALLION sandroon tuloa enää kauempaa, ihan vain ruoan vuoksi. Kelvannee kuitenkin silloin tällöin lähialueella työskentelevien satunnaiseksi lounaspaikaksi. Olisikohan kampin sandrossa vielä kenties edes ripaus vanhaa hyvää sandroa?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 13.12.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Kerran brunssilla ja toisen alacartella käyneenä pitää vain hehkuttaa paikkaa. Hyvä ja ystävällinen palvelu, monipuolinen ruoka ja juomalista. Mukavan välitön miljöö, eikä paikka ole hälyisä. Ruoka on ollut molemmilla kerroilla (joitten välissä 5v) aivan tajuttoman hyvää, niin liha, kuin kasvisosastollakin. Myös seurani on ollut samaa mieltä hyvinkin vahvasti, joista toinen oli sievä ja toinen raavas.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 25.10.2016
Betyg: 0

Ruoka oli maistuvaa. Henkilökunta pääosin töykeitä, ei asiakaspalvelu henkisyyttä !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.06.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Tarjoilijat eivät ilmeisesti juttele keskenään, kun tulevat kysymään tilausta juuri kun toinen tarjoilija on käynyt kysymässä. Palvelu hidasta, eikä erityisen ystävällistä.

Jouduttiin hälyisään ja hämyisään nurkkaan, jossa ei nähnyt kunnolla mitä söi.

Ruoka ok, mutta ylihinnoiteltua ottaen sisustuksen karuuden ja sijainnin (Kallio) huomioon. En voi suositella

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 28.05.2016
Betyg: 1

I have been to sandro twice, both for brunch. One time was one year ago, the second time was just couple weeks ago.

The quality has changed a lot. The food wasn't so tasty anymore, there is still lots of choices, but the food were more poor than before.

I didn't like the fact that you have to pay 26e and the sparkling wine was included in the price. I think you could have a chance to choose, if you don't want the alcohol then the price should be cheaper.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 26.05.2016 View previous reviews (2)
Betyg: -1


Läge

Kolmas linja 17, 00530 Helsingfors - Route
09-428 92317
http://www.sandro.fi/