Okänd

Café Eik

Betyg 1.5 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Loistavan makuista ruokaa. Söimme alkupaloiksi blinejä ja olivat aivan loistavia. Pääruuat olivat lammasruukku (parasta, mitä olen maistanut lampaasta), vaimo söi pelmenit ja kehui paljon makua ja poika söi haukipihvit ja kehui makuja. Kokille olisi aivan varmasti töitä Turun keskustan ravintoloissa. Ainoa miinus tuli henkilökunnan aivan karmeasta väheksyvästä asenteesta asiakkaitaan kohtaan. Ei sanota päivää eikä näkemiin ja hoidetaan omia asioita asiakkaiden odottaessa. Ruoka oli hyvää, mutta ei tee mieli mennä tuollaiseen palveluun uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 09.07.2014
Betyg: 0

Mainoksessa luvattiin paikallista ruokaa, mutta tarjolla oli mauttomia tuontiperunoita, eines perunasalaattia ja rasvaista pekonia. Eli paikallista oli ainoastaan rahastus. Palvelu ei ollut surkeaa, sitä ei ollut ollenkaan. Hinta ei päätä huimaa, mutta ravintolan roskista löytyisi saman tasoista tavaraa ilmaiseksi. Roskiksiin oli sopivasti ravintolatilassa. Paikan ainoa onnistunut asia on sijainti. Olimme paikalla juhlistamassa muinaistulien yön juhlaa, mutta ruokailukokemuksen jälkeen katsoimme parhaaksi viettää loppuiltaa omalla mökillä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 31.08.2013
Betyg: 0

Ruoka ala-arvoista, huoltoasemiltakin saa parempaa. Kana ylikypsää, muusi mautonta. Lasten annoksessa lihapullat einespullia. Netin ruokalista eri kuin paikanpäällä. Viinilistaa ei löytynyt...?? Tilaus tehtiin baaritiskille, ruoka sentään tuotiin pöytään. En suosittele!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2013
Betyg: 0

Lounasbuffet ? Huh, tämä oli elämäni SURKEIN Lounasbuffet, todellinen pohjanoteeraus. Ja jos hinta olisi ollut halpa, niin se olisi hiukan parantanut tilannetta mutta 12e!!! Buffetissa oli tarjolla VAIN kasvissosekeittoa, karjalanpaistia, perunoita, suolakurkun siivuja ja turkku tomaatti salaattia. Jälkkäriksi pelkkä kahvi. Ruoka oli vielä mautonta ja liha jänteistä roipetta. Kyllä turisteja rahastetaan. Ravintola on hienolla paikalla merenrannalla mutta muuta hyvää siinä ei sitten ollutkaan, rakennuskin hiukan kulahtaneen näköinen. Pienellä panostuksella tänne saisi varmasti erittäin hyvän ruokapaikan ja asiakkaita olisi varmasti paljon enemmän. Kesän mittaan Saariston rengastietä kulkee varmasti aika määrä turisteja.
Ei enään koskaan tänne!! En voi suositella ainakaan lounasta kenellekään!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 28.07.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Houtskari, 21770 Houtskär - Route

Options