Senaste recensioner:

aleksisi
210 Recensionen

Tarjoilija noteerasi sen verran, että kehoitti siirtymään pienempään pöytään, sillä kahdelle hengelle ei kuulemma ollut soveliasta pitää varattuna kahdeksan hengen pöytää. Tämän jälkeen seuraavaa kontaktia odoteltiinkin sitten lähes puoli tuntia. Tässä vaiheessa oli nälkäkin jo kadonnut, joten lähdimme etsimään toista ravintolaa. Heikko suoritus casa marelta, jos on kiire niin lisää väkeä töihin, ei tekosyitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2018
Betyg: 0
Helevi
1 Recension

Hanko Sushin tuotteet ovat ihan ok, sijainti erinomainen, palvelu YLEENSÄ mutkatonta ja hyvää. Mutta 23.2.18 n. klo 16 tilauksen vastaanottajanainen oli kaiken arvostelun alapuolella käyttäytymällä väsyneen "ei-kiinnosta" asenteella. Tämän vuoksi, sijainnista huolimatta, tämä oli viimeinen kerta. Joko haen tästä lähtien "party platterini" muualta tai olen ilman. Kiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.02.2018
Betyg: 0
Vappuzo
1 Recension

Pe 23. 2 saimme haaleaa keittoa, jota piti käydä vaihtamassa. Tarjoilijan huomiota oli todella vaikeaa saada. Tilasimme tarjousannoksen, mutta laskussa olikin alkuperäinen täyshinta. Pöytäkin keikkui.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.02.2018
Betyg: 0
piilossa
1 Recension

Kävin tänään lounaalla Hyvinkään Martinassa. Kokemukseni oli melko huono. Töissä oli kokin lisäksi vain yksi tarjoilija ja sen seurauksena tervehtimistä ja ruokalistoja joutui odottamaan melko kauan. Lounaslistalla mainittua Fish and Chips -annosta ei ollut toimitusvaikeuksien takia saatavilla. Ruoan tilaamisen jälkeen aloitimme salaattipöydästä. Tuotteet pöydässä olivat vähissä. Erityisesti huomion kiinnitti vanha, täysin kuiva ja sitkeä leipä, jota tarjottiin kuitenkin normaalisti. Leipää ei pystynyt edes puremaan.

Seuralaiseni huomasivat noutopöydästä ruokaa hakiessaan annokseni jo odottavan tarjoilijaa keittiön tasolla. Kului n. 10 minuuttia ennen kuin tarjoilija palasi takaisin ravintolan saliin. Myöhemmin hän kertoi olleensa selvittämässä jotakin tilausta. Annokseni tuotiin keittiön tasolta viimeisenä ja siinä vaiheessa muut olivat jo ehtineet syödä oman lämpimän ruokansa.

Pääruoan syötyäni siirryin hakemaan jälkiruokaa ja kahvia. Tarjolla oli epämääräistä jäätelön ja jäisen jogurttivalmisteen välimuotoa. Päälle sai laittaa mansikkahilloa. Jäätelön koostumus oli todella erikoinen. Kuulin tarjoilijan kertovan, että laite, jossa jäätelö oli täytyy saada pesuun, joten jäätelö kannattaa syödä loppuun. Jälkiruoaksi oli lisäksi tarjolla oletettavasti aamiaiselta jääneitä kroisantteja. Kahvimaito löytyi pienen etsimisen jälkeen hedelmäsalaattikulhon takaa. Kokonaisuutena ravintolan ilme oli epäsiisti ja henkilökunta vaikutti ammattitaidottomalta ja väsyneeltä. Tarjoilija kertoi myöhemmin tilanteen johtuvan vajavaisesta miehityksestä (tarjoilija ei kokenut selviävänsä koko ravintolan salin hoitamisesta yksin).

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.02.2018
Betyg: 0
Thren
1 Recension

Suomen paras intialainen ravintola.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 23.02.2018
Betyg: 0
Kiuru
3 Recensionen

Tilattiin pizza-onlinen kautta kotiin, kuljetus onnistui 01 asti ja tilauksen saapumiseen kesti 40 minuuttia, kello 22 aikaan tilattuna. Tilasin tofu annoksen, johon sai valita kastikkeen useista vaihtoehdoista, otin kiinalaisen sienikastikkeen. Annoskoko oli aika pieni. Plussaa laadukkaista kasviksista (kaali, porkkana, sipuli ja paprika). Makua olisi vain kaivannut lisää, aika mauton oli kastike, tofu ja sienet, paljon lisättävää soijaa vaati annos. Ihan ok, mutta en jatkossa tilaisi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 22.02.2018
Betyg: 0
mzsguli
4 Recensionen

Erittäin hyvää ja taidokkaasti tehtyä sushia. Annokset valmistetaan tilaukseen ja lounasseteissä kivaa vaihtelua. Huomaa, että ei ole mikään ketjupaikka. Sushit sopivan kokoisia (ei ylisuuria missä liika riisi dominoi kuten useissa muissa paikoissa). Jos on nälkäisempi niin 10e lounassettiin (keitto ja kahvi tulee mukana) kannattaa lisätä muutama lisäsushi tai vaikka wakame-salaatti

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.02.2018
Betyg: 0
Mesmer
2 Recensionen

Lounasaikaan kävin syömässä lammasta. 9€ hintaan sisältyi kahvi, perus salattibuffet, isohko annos sekä naan-leipä. Ruoka oli maittavaa ja annoskoko hyvä. Tunnelma oli rauhallinen vaikka paikka oli käytännössä täynnä. Tähän hintaan ei juuri parempaa voi enää odottaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.02.2018
Betyg: 0
Mesmer
2 Recensionen

Palvelu pelasi, burgeri tuli kohtuu nopeasti pöytään. Sämpylät olivat niin kuivia ja kovia että syömiseen olisi tarvinnut taltan. Annos meni vaihtoon, uusi annos oli jo syömäkelpoinen. Burgeri oli pieni eikä sitä voinut oikein gourmetiksikaan luonnehtia makunsa ja koostumuksensa puolesta. Lisukkeena olleet ranskalaiset olivat täysin mauttomia ja maustamattomia kummassakin annoksessa.

Palvelussa ei ollut valittamista, päin vastoin tarjoilijaa kävi hiukan sääliksi, ei selkeästi ollut ensimmäinen kerta kun keittiössä ei laadunvalvonta toimi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 22.02.2018
Betyg: 0
Roba3000
1 Recension

Ravintola on pienehkö ja sitäkin lämminhenkisempi. Omistajat tuntuvat välittävän aidosti sekä asiakkaistaan, että ruoasta luoden erinomaisen kokemuksen. Ruoka oli erittäin hyvää, kokeilin useampaa lajia. Aion käydä perheen kanssa useamminkin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.02.2018
Betyg: 0