Stängd

Day & Night

Betyg 2.1 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aivan ihana palvelu. Itse olen yökerhossa töissä ja tiedän kuinka helposti asiakkaisiin menee hermot, varsinkin klo 02 jälkeen. Täällä palvelu loistavaa ja tiskillä oleva niin ihana ja ystävällinen
mies.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 12.09.2014
Betyg: -1

Falafel ei ollut kikhernettä nähnytkään, eikä annoksen muukaan sisältö (kastikkeet) pelastanut. Annoksen hintaan nähden olisin odottanut enemmän. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 14.06.2014
Betyg: -1

Pizzan kävin syömässä ja pizza oli raaka pohjasta josta sitten pamahti vatsatauti kaupanpäälle. .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.04.2014
Betyg: 0

Täydellistä Ruokaa ja Todella herkulliset Kebabit Ja aivan loistavaa palvelua!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.02.2014
Betyg: -1

Tilasin iskederin joka osoittautui virheeksi. Parasta ennen päivänsä nähnyt vetelä liha oli peitelty sellaisella määrällä mautonta kastiketta että mössö oli syömäkelvotonta. Jopa 3 oluen päälle. Aika monta kebabia on tullu vedettyä, mutta tämä kesken jäänyt oli heikoin - ikänä. Eikä seuralaisen kanapitassakaan ollut hurraamista ja jäi syömättä. Henkilökunta ei edes pahoitellut. Kännisille voi toki myydä mitä vain mutta syytä olisi muuttaa asennetta jos "kebabilaa" pitämällä haluaa elää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 14.04.2013
Betyg: 2

Huonoimpia rullakebabeja mitä olen Suomessa syönyt. Rulla oli kokonsa puolesta tavanomaisissa mitoissa, mutta siihen se sitten jäikin. Karmeaa kaalisalaattia oli sullottu koko rulla täyteen eikä koko safkassa ollut juurikaan mitää makua

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.11.2012
Betyg: 3

Pitkästa aikaa tuli pyörähdettyä taas täälläkin, mukaan napattiin pepperoni pizza ja kebab ranskalaisilla. Pizzan tiedettiin olevan jo entuudesta hyvää ja sitä se olikin, ei valittamista. Kebabin otin ihan mielenkiinnosta koska en täältä ole aiemmin kebabbia syönyt. Ei olisi kannattanut ostaa! Kebab ranskalaisilla oli kyllä tuhti annos, paino ainakin yli puolikiloa, syömistä siis riitti. Mutta makua ei ollut lainkaan, liha mautonta, tomaattikastike mautonta tomaatti soosia. Salaatti lillui myös mauttomassa jugurtti soosissa. Ei hyvä! Täältä kannattaa ostaa vain pizzaa! Ravintola siisti ja palvelu ystävällistä.

22.10.2010
Pienenä lisäyksenä, syötiin "Päivänpizzana" ollut jauhelihapizza (5e) joka hiukan tilatessa epäilytti. Ei ole ollut tapana syödä jauhelihapizzoja. Mutta pizza olikin positiivinen yllätys :) ..maku oli kohdallaan ja paikan palvelu pelasi!!

14.7.2010
Napattiin täältä pitsa mukaan kun joskus aikoinaan ollaan syöty paikan päällä ja silloin palvelu pelasi ja maku oli kohdallaan. Paikka ei pettänyt tälläkään kertaa. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Paikka ulkoiselta olemukseltaa siisti.
Pitsa oli hyvän makuinen perus pitsa, ei moittimista. Voin suositella jos pitsan nälkä iskee.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.11.2012
Betyg: 0

Yö.
Kohtuuhintaista ja -makuista yökebua. Palvelu oikein asiallista. Yleensä näistä kokemuksista ei kukaan meistä aamulla juurikaan muista, tällä kertaa jäi jotain mieleenkin. Jonoakin on ollut, sijainti toki vetää puoleensa. Perjantaiöisten keskustelujen kuunteleminen öisessä kebabpaikassa on oma lukunsa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.09.2012
Betyg: 0

Huippu hyvät ja isot pizzat, täytettä runsaasti. Suosittelen. Kebab salaatilla oli tosi iso, valkoinen kastike päällä oli hyvää. Ystävällinen ja nopea palvelu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.08.2012
Betyg: 0

Rullakebabin kävin syömässä. Itse kebabissa oli onnettomat kastikkeet ja kaksi etikanmakuista nuhjuista jalopenoa. Muuten kuitenkin hyvää. Hanajuomasta puuttui hapot lähes tyystin ja aterimet olivat likaisia. Palvelu erittäin ystävällistä. Rullakebabin ostajana sain pihviveitsenkin pöytään pyytämättä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.12.2011
Betyg: 1

Läge

Hämeenkatu 10, 33100 Tampere - Route
032143646