Helmi72

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Loistavaa! Toinen kerta tänä kesänä ja edelleen teki vaikutuksen: ruoassa ei ole oikaistu missään kohtaa, upea ulkonäkö, parhaat raaka-aineet ja todella herkullista. Paikan ilmapiiri tukee nautintoa. Hinta-laatusuhde erinomainen. Tästä pitää tehdä jokakesäinen perinne. Hyvänmielen paikka! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 25.07.2012
Betyg: 1

Loistavaa! Toinen kerta tänä kesänä ja edelleen teki vaikutuksen: ruoassa ei ole oikaistu missään kohtaa, upea ulkonäkö, parhaat raaka-aineet ja todella herkullista. Paikan ilmapiiri tukee nautintoa. Hinta-laatusuhde erinomainen. Tästä pitää tehdä jokakesäinen perinne. Hyvänmielen paikka! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 25.07.2012
Betyg: 0


Cesar-salaatti oli oikein maukasta ja terassi kiva. Palvelu oli kovin hidasta, jo ruokalistoja sai odotella ja varsinkin maksamista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 21€ Tillagt: 25.07.2012
Betyg: 0

Restaurant: Mange sud medelhavs-inspirerad

Huvittuneena luin muiden kommentteja tarjoilijan vesiehdotuksista, samoin kävi meille. Asiakkaalle jäi kiusaantunut köyhäilyolo, kun piti oikein selittää haluavansa mieluiten hanavettä.
Söin aluksi gazpachoa. Se oli kertakaikkisen täydellistä! Sitä voisin poiketa nauttimaan ihan varta vasten. Toisena ruokana söin kampasimpukoita tryffeliöljyssä ja paahdetuilla parmankinkku-crispeillä. Kauhea pettymys! Kampasimpukat olivat kyllä moitteettomia, mutta tryffeliöljy aivan liian voimakasta ja etenkin kinkku maistui palaneen kitkerältä. Kampasimpukan hienostunut maku oli tärvelty täysin. Ala-arvoista! Vielä monta tuntia aterian jälkeen suussa maistui kärähtänyt kinkku, ei kiva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 21.05.2011
Betyg: 3

Restaurant: Olo Ravintola michelin-skandinaviskt

Kuuden ruokalajin yllätysmenu oli loistava! Se sisälsi kokin tervehdyksiä ja väliruokia, niin oikeastaan ruokalajeja oli kymmenen. Yksikään ruoista ei ollut heikko lenkki. Suurimmat elämykset sain selleritervehdyksestä, ahvenannoksesta, ankkacannelonista ja väli-mustaherukka-soodavaahtohyytelöstä. Nuoret tarjoilijatytöt olivat toki ahkeria ja innokkaita, mutta olisin toivonut että sommelier olisi itse esitellyt kaikki viinit. Tarjoilijat olivat epävarmoja viinien suhteen ja jopa asiavirheitä esiintyi. Taustamusiikki oli myös mielestäni outo sekamelska kuluneita, liian ilmeisiä kappaleita. Pohjanoteeraus oli "Marraskuu" lämpimänä kevätiltana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 75€ Tillagt: 22.04.2011
Betyg: 3


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites