Hyrava

23 Recensionen

Badges

Hero: Updated vast amounts of information

Blog link

Recensioner (23)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kin Sushi

Hyvä Sushi-paikka. Tuli käytyä lauantain buffetissa ja susheissa riittivalikoimaa vaikka muille jakaa, varmaan 30 erilaista ja lämpimät eväät päälle. Soijasoosi oli ehkä hieman turhan tukevaa tavaraa, miedompi olisi sopinut paremmin mutta muuten sushien osalta ei ole valittamista. Wasabikin tuntui olevan kunnollista eikä mitään halvinta mahdollista Pirkka-laatua.

Kokemuksesta olisi saanut paremmat pisteet jos olisi ollut edes jotain lappuja tai muuta infoa mitä mikäkin eväs oli, nyt sai ihan näköhavaintojen perusteella arpoa mitä missäkin sushissa tai soosissa oli.

Ihan miellyttävä paikka mutta oli ihan täynnä käyntihetkellä joten buffetpöydissä oli ruuhkaa ja pikkulapset huusivat joten se hieman laski syöntinautintoa, tosin tämä on ilmeisen suosittu paikka eli ajoittain tungostakin saattaa olla.

Mausta on paha antaa ihan tarkkaa analyysiä koska pientä flunssan jälkeistä tukkoisuutta oli vielä mutta silti eväs oli vähintäänkin hyvää.

Asiakaspalvelukin näytti olevan hyvällä tasolla, henkilökunta koitti mahdollisuuksien mukaan järjestellä tilaa lastenvaunuille ja muille erikoistoiveille eli jos itselläni olisi lapsia niin voisin kuvitella meneväni tänne syömään ainakin palvelun puolesta.

Monia vastaavia buffetteja riivaava "tuote x on loppu" -syndrooma ei täällä päässyt valloilleen, laareja täydennettiin jo ennenkuin olivat ihan tyhjiä eikä ilmeisesti niitä laarin viimeisiä jätetty sinne pohjalle odottamaan ottajaansa vaan kannettiin pois.

No okei, hieman olisi kaivannut lisää makua aasia/thai -eväisiin, nauta ja kana olivat vähän mauttomia kun vertaa muihin vastaaviin paikkoihin. Hieman olisi saanut pistää lisää maustetta / chiliä noihin, tuli vähän pliisu fiilis noista kastikkeista.

Lyhyesti: Lähialueen paras sushi-paikka hyvällä palvelulla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.09.2013
Betyg: 0

Restaurant: Jin Ma Lou

Hyvä kiinalainen. Parin käyntikerran perusteella ihan ok ravintola. On vaan vähän piilossa joten kaikki eivät välttämättä edes huomaa tämän paikan olemassaoloa. Sisustus ehkä paikoin vähän nuhruinen mutta kun ruoka on hyvää niin ei se ole niin tarkkaa.

Valikoimassa on sekä kiinalaista että thai-ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Rosso Hyvinkää

Tyypillinen massaketjuravintola. Ruoka nyt oli ihan syötävää eli keskinkertaista mutta palvelu oli h-i-d-a-s-t-a. Vaikka paikalla oli ehkä kahdessa muussa pöydässä asiakkaita niin ruokaa sai odotella noin kolme varttia ja jotenkin henkilökuntakin vaikutti vähän elämäänsä kyllästyneeltä.

Ruuan hintatasosta ei ole ihan tarkkaa mielikuvaa koska työkaveri tarjosi mutta muistelisin sen olevan sentään lähestulkoon laatua vastaava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Punainen Tähti

Hyvä kiinalainen ravintola. Lounasbuffet on muutaman käynnin perusteella keskitason yläpuolella, valikoimaa löytyy sushista kiinalaisen kautta thaikkuruokaan saakka eikä laarit ole päässeet tyhjenemäänkään kuten joissain paikoissa.

Palvelu ei nyt ole niin erikoista, perus "tilaus, maksu ja syömään" eikä sen ihmeemmin käydä kyselemässä mutta hymyssä suin sentään palvellaan. Tuo palvelutaso kelpaa itselleni tällaisessa paikassa joten ei valittamista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Auringon Pizza Kebab

Pizzat ja kebabit eivät nyt niin ihmeellisiä ole, mutta hinta-laatusuhteeltaan kylläkin erinomaisia. Pizzan koko on hieman pienempi kuin keskivertopizzeriassa. Kebabkastike on ehkä vähän turhan notkeaa, tuntuu aika herkästi roiskuvan syödessä mutta muuten kebabitkin ovat ihan hyviä. Pöytämausteina löytyy muutamaa chilisoosia joilla voi taikoa lisää potkua evääseen.

Palvelu on sitä perinteistä pizzeriatasoa eli ei ihmeemmin tervehditä tai muutenkaan pokkuroida mutta eipä se tällaisessa paikassa olekaan pääasia.

Pizzat ja kebabit saa yleensä alle 10min odottelulla ainakin 10:30-11:00 välisenä aikana, tämän jälkeen kun lounasporukkaa alkaa valua paikalle, keskivertoaika on noin 15-20min.

Vähän ehkä nuhruisen näköinen paikka mutta täällä on jopa yllättävän siisti asiakas-wc, ainakin paikan olemukseen nähden. Muutenkin pöydät ovat olleet kohtuullisen puhtaita eli niitä pyyhitäänkin kesken päivän, toisin kuin joissakin vastaavissa paikoissa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 4€ Tillagt: 13.07.2011
Betyg: -1

Restaurant: Pizzeria Diar Napoli

Ihan kelvollinen pizzeria. Pizzat eivät nyt ihan kaupungin parhaita mielestäni ole mutta ihan kelvollisia kuitenkin. Bonuksena pieni yllätyksellisyys eli jostain syystä olen muutamia kertoja saanut pizzani halvemmalla kuin hinnastossa lukee, missään ei kuitenkaan ole ollut mitään mainintaa tarjouksista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.05.2011
Betyg: -3

Restaurant: Haruno Pizza & Kebab pizza/kebab

Palvelu oli nopeaa ja pizza oli iso. Nälkä lähti ja meinasi tehdä tiukkaa että sai edes koko lätyn syötyä vaikka isoruokainen yleensä olenkin. Hämmästyksekseni huomasin että pizza oli valmiiksi viipaloitu 8 osaan kun suurimmassa osassa pizzerioita lätty tuodaan leikkaamattomana pöytään. Tuo on tietty mielipidekysymys mutta itse ainakin mieluummin paloittelen itse ruokani.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 11.09.2011
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Esperance

Pizzassa reilusti täytettä ja muutenkin keskivertoa parempi. Sattumalta viime käynnillä limumasiinasta loppui limppari joten tuli vähän laihaa cokista mutta myyjä kysyi heti että maistuuko limppari vetiseltä. Uuden limparisäiliön vaihdettuaan tarjosi vielä ilmaiseksi toisen lasillisen ja täytti ensimmäisenkin vielä täyteen, joten palvelu pelaa. Tuskin kovin monessa muussa samantyylisessä paikassa olisi välitetty säiliön loppumisesta.

Mukava paikka muutenkin, henkilökunta on aina ollut ystävällistä ja ainakin ruuhka-aikojen ulkopuolella palvelu on ollut nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 18.08.2011
Betyg: 0

Aikalailla keskitason pizzeria, ei oikeastaan mitään ihmeellisempää sanottavaa puoleen tai toiseen. Pihalla pieni terassipöytä tuhkakuppeineen, sisältä sisustus ehkä hieman karuhko. Lounastarjous taisi olla 6.90e pizza tai kebab + 0.33 cokis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.07.2011
Betyg: 0

Restaurant: Rax Buffet Itis

Kaksi kertaa olen käynyt ja molemmilla kerroilla on ollut sama ongelma eli noutopöydästä on loppunut pizzat sun muut eväät eli on joutunut odottelemaan että joku viitsii kokailla lisää syötävää. Pizzan laatu tosin ei ole ollut kovin kummoinen, kiireellä paistettuja osittain karvan verran raa-aksi jääneitä slaisseja kuskataan noutopöytään harvakseltaan, täytteet on vähän "sinne päin" ja muutkin noutopöydän antimet ovat vähän sitä sun tätä.

Yleinen olemus hieman epäsiisti, tosin ei mikään ihan täysi kaaos mutta kuitenkin sen verran epäsiisti ettei ainakaan herättänyt ruokahalua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.05.2011
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites