Marina

12 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: RAVINTOLA SOMA

Kummallinen konsepti, joka ei vakuuttanut. Olen kokeillut kaksi kertaa, kerran burritoa ja toisen kerran nuudelikeittoa. Burrito on omituinen yhdistelmä, ei minun makuuni laisinkaan. Nuudelikeitto oli kamalaa: ylisuolainen liemi, jossa oli kylmää, soijamarinoitua tofua ja kylmiä vihanneksia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.04.2017
Betyg: 0

Restaurant: Gaijin

Harmillista kyllä, odottamamme ravintolailta oli pettymys. Gaijin on ahdas kuin mikä, pöytien väli viereisiin on n. 15 cm ja yksityistä keskustelua on mahdotonta käydä vieraiden ihmisten istuessa niin lähellä. Samoin esim. poistuessa vessaan takapuoli hinkkaa naapuripöytää, joten ei kivaa. Otimme maistelumenun, jonka ruoista puolet vastasi paikan hinta-laatuluokkaa. Kasvismenun alkupalat olivat taivaallisia, mutta pääruoat suorastaan kammottavia: raakaa jänteistä kaalia ja raakaa kukkakaalia. Riisiä ei tarjoiltu lisää, joten osan ruokalajeista joutui syömään ilman sitä. Lautasia ei vaihdettu kertaakaan ennen jälkiruokaa 7 ruokalajin ruokailun aikana. Jälkiruoka oli mahtava makuelämys, mutta kokonaisuudessaan ravintolaillasta jäi nihkeä olo: kahden hengen ahdas ja osittain epäonnistunut ruokailu maksoi lähes 200€. Valitettavasti en voi suositella ravintolaa enkä menisi sinne uudestaan. Tarjoilu myös tökki ja annoksia vietiin vääriin pöytiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 90€ Tillagt: 25.09.2016
Betyg: 3

Restaurant: Good Life Coffee

Kahvit ja keksit maistuivat kyllä erinomaisilta, mutta ynseä suhtautuminen asiakkaiden pyyntöihin (ei mahdollisuutta rasvattoman tai soijamaitoon yms.) hämmästytti. Kahvilan noudattama reseptiikka ohittaa näköjään asiakkaiden toiveet. Kahvilakokemuksesta jäi sen verran nihkeä maku suuhun, ettei sitä peittänyt edes hyvä kahvi. Seuraavaksi suuntaamme paikkaan, jossa asiakaspalvelu on kahvihifistelyä tärkeämpää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 22.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: The Red Koi Thai

Hyvä ja monipuolinen lounastarjonta sekä palvelu, jollaiseen ei Helsingissä enää valitettavasti enää törmää. Kiitos mukavasta lounaskokemuksesta!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.04.2014
Betyg: 0

Restaurant: Coma

Risotto oli oikein maukas, samoin tuorepasta oli erinomaisesti valmistettu. Valitettavasti pasta ui kastikkeessa ja ei siksi ollut erinomaista hinta-laatusuhteeltaan. Alkupalana tarjottava vuohenjuusto+vihannekset oli myös liian raskas alkuun. Tunnelma oli hyvä ja palvelu erinomaista. Viini, jota tarjoilija suositteli, oli myös todella hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 01.03.2014
Betyg: 0

Restaurant: Srinakhon Ravintola

Ensimmäinen kömmähdys täällä oli, että tarjoilija ei tervehtinyt eikä katsonut minua silmiin koko take away -ruoan hakemisen aikana. Jäi tympeä fiilis. Lisäksi paikka oli nuhjuinen ja ruoka ei ollut mitenkään erityistä. Annokset olivat erittäin pienet ja fried rice oli surkea esitys rasvaista riisiä ja kaksi palaa tofua. :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 11.11.2012
Betyg: -1

Restaurant: Farouge

Ruoka maistui, palvelu oli miellyttävää ja tunnelma romanttinen ja rauhallinen. Menen toistekin ja suosittelen lämpimästi etenkin alkupaloja (klassisia Lähi-idän juttuja!).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 21.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Kellohalli

Brunssilla halloumiburgeri (18€) oli täysin ylilyönti hinnaltaan. Yksi siivu halloumia sämpylän sisällä ja lisukkeena ylirasvaiset ja suolaiset ylikypsät ranskikset. Kotitekoinen sämpylä maistui, mutta hinta jäi siinä määrin kalvamaan, että tuskinpa tulee käytyä uudestaan. Myös se, ettei ole pöytiin tarjoilua, jäi ärsyttämään. Lisäjuomia joutui joka kerta jonottamaan erikseen tiskillä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 21.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola AlppiTori

Kävimme syömässä ison ryhmän kanssa Alppitorissa. Palvelu oli jälleen kerran surkeaa. Omassa annoksessani kana oli täysin raakaa ja ehdin jo syödä sitä hiukan. Asiaa ei edes pahoiteltu, vaikka toimme luultavasti ison plussan kassaan sille päivälle. Sain tilalla vuohenjuustosalaatin, joka ei todellakaan ollut 15 E: arvoinen. Yksi ryhmästämme ei halunnut syödä vuohenjuustosalaattia laisinkaan. En mene enää koskaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Morrison's Grill & Green restaurang

Enpä kauheasti odottanutkaan tältä paikalta, mutta tilasin lohiburgerin, jonka lohipihvi oli todella vetinen (pakastimesta) ja ei maistunut miltään. Mieheni söi kasvis-halloumiburgerin, joka oli ihan ok, mutta kasvispihvi oli samanlainen peruspihvi kuin esim. Hesessä. Tarjoilija oli todella ystävällinen ja palvelu oli nopeaa ja joustavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 19.07.2010
Betyg: 2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites