Misner

9 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Amarillo

Otin Surf 'n' Turf-annoksen ja petyin todella pahasti. Annoksessa luki että "Naudan ulkofilee kohtaa jättikatkaravunpyrstöt. Makua täydentävät lämpimät kasvikset."

Pyysin pihvini mediumina ja sain eteeni annoksen, jota edes koira ei söisi. Pihvi oli paistettu kypsäksi ja oli noin 2-vuotiaan lapsen kämmenen kokoinen. Ravunpyrstöjä annoksessa oli kokonaiset NELJÄ kappaletta. Kasvikset oli paistettu (?) niin löysiksi että eivät edes koossa pysyneet.

Koko komeuden kruunasi aivan järkyttävä määrä ranskalaisia; liekö keittiö tajunnut että muuten ei nälkä lähde. Koko "komeus" maksoi lähemmäs 30 €.

Luulisi, että ketjuravintoloilla olisi jonkinaliset standardit ruoan suhteen, mutta näköjään ei.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 27.03.2015
Betyg: 0

Menimme lounasaikaan mieheni kanssa käymään ja ravintola oli sopivasti täynnä ihmisiä. Ravintola oli suuri ja istumapaikkoja riitti jokaiselle. Ruoka oli erittäin maukasta ja sushi oli kerrankin sopivan pieniksi muotoiltu, maku oli "perussushia". Ruokien laatu ja tarjonta yllättivät positiivisesti! Tulen käymään jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 27.08.2013
Betyg: 1

Sisustuksesta ja tarjoilijoista plussaa, ruuasta miinusta. Tilasimme miehen kanssa alkupaloiksi kouru- ja ristikkoperunat jotka olivat oikein maukkaita ja hyviä. Alkupaloiksi annos oli ehkä liian iso, mutta plussaa erikoisesta tarjottimesta.

Pääruoat olivat sitten aivan liian ylihinnoiteltuja tasoonsa nähden. Oma Angus Cheese Burgerini oli mauton ja "juusto" oli ohut viipale... jotain. "Fresh-cut" ranskalaiset maistuivat lähinnä palaneelle kuorelle, esim. suolaa tai bbq-maustetta ei niihin oltu laitettu lainkaan. Lisäkesalaattiin kokki oli sentään muistanut laittaa pippuria... liiankin kanssa.

Mieheni tilasi t-luu-pihvin, jonka toinen puoli oli, taaskin, maustettu liikaa pippurilla ja toinen puoli oli unohtunut maustaa.

Pihvi maksoi 27 €, joten olisimme toivoneet että se olisi edes maustettu kunnolla. Pihvin kypsyysastetta ei myöskään kysytty tilauksessa, vaan se tuotiin pöytään mediumina. Myös outo sivumaku pihvissä häiritsi.

Kaiken kaikkiaan kokemus jäi miinuksen puolelle ja raskaasti. Täyteen tultiin joo, mutta takaisin emme tule.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 29.11.2013
Betyg: 0

Restaurant: Asian Diamond

Muutaman kerran tullut syötyä täällä ja aina on nälkä lähtenyt. Kerran, kun olin saanut vieraita ja kiertelimme ympäri seinäjoen keskustaa illalla yhdeksän aikaan yrittäen löytää auki olevaa ravintolaa, niin ainoastaan Asian Diamond suostui ruokkimaan seurueemme. Siitä suuri kiitos! Naan-leipä on erityisen maukasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 25.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Subway Torikeskus

Hyvää ruokaa nopeasti. Mukavat asiakaspalvelijat, kiireessäkin jaksavat neuvoa niitä, jotka eivät ole yrityksen konseptista perillä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.10.2012
Betyg: 0

Ihana asiakaspalvelija sekä hyvää ruokaa! Suosittelen lämmöllä. Uusittu sisustus on myös kivan näköinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 25.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Pizzeria Piikki

Samanlainen kuin Rax, taso kenties nykyään hieman parempi kuin ennen. Sopivan hintainen, sopii lapsiperheille ja nuorisolle. Loistaa keskinkertaisuudellaan. Taattua peruspizzaa, jolla lähtee nälkä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.10.2012
Betyg: 0

Seinäjoen Coffee House tuntuu olevan hiemän köppäänen verrattuna esim. Jyväskylän vastaavaan. Tosi huonot valikoimat vitriineissä, vain pari suolaista ja makeaa vaihtoehtoa. Toivoisin kyllä että hieman petrattaisiin! Kaakao, jota itse aina juon, on myös mielestäni ylihinnoiteltua laatuunsa nähden, sitä ei tehdä itse vaan kone suhauttaa vesi-kaakao-seoksen kuppiin. Ei hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: FC Casa Grande

Merenelävä pasta on kerrassaan ihanan makuinen, suosittelen sitä lämpimästi! Myös jälkiruoaksi saamani suklaamousse oli todella, TODELLA maukasta! Palvelu pelasi ja sisustus oli kaunis. Suosittelen lämpimästi paikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 25.10.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers