Schizotype

42 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (40)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Wrong Noodle Bar asiatisk-europeisk

Konsepti sinänsä kiva, mutta ruoan laatu heittelee henkilökunnan mukaan ja lopputulos on yleensä kuitenkin mautonta. Palvelussa näkyy sama ongelma, henkilökuntaa ei yksinkertaisesti kiinnosta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.11.2010
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Java café

Salaatti hieman keskitasoa parempi, sämpylöitä en suosittelisi kellekään. Kahvit tehdään (yleensä) taiten ja yläkerran baarista on hauska seurata mannerheimintien tapahtumia keskustelun lomassa. Erityisplussa yläkerran sisustuksesta, tunnelmasta ja rennosta henkilökunnasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.11.2010
Betyg: 0

Restaurant: Café Succès

Isot, mehevät korvapuustit ja hauska katuterassi plussaa, siisteydestä miinusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.11.2010
Betyg: 3

Restaurant: Don Corleone

Myöhäinen lounas, joka petti pahemman kerran. Sisäänohjattaessa meidät opastettiin likaiseen pöytään, jossa oli vielä edellisen asiakkaan tiskit. Meille ilmoitettiin töykeään sävyyn, että tilaus tulee hoitaa tiskiltä, ja tilattuamme jouduimme odottamaan pöydän siivoamista vielä viitisen minuuttia. Tilaamamme viini oli todennäköisesti ollut auki ainakin viikon päivät. Ruoka saapui nopeasti, noin kymmenessä minuutissa tilauksesta. Valitettavasti pasta oli keitetty niin yli, että sen rakenne oli ikävän limainen, ja annoksen suolaisuus oli äärirajoilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 11.02.2011
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Regatta

Varmasti yksi persoonallisimmista kahviloista Helsingissä. Korvapuustista ehdottomasti plussaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.11.2010
Betyg: 2

Restaurant: Sushibar + Wine sushi, vin
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.03.2011
Betyg: 0

Restaurant:

Kävimme kokeilemassa kehuttua lounasta, joka valitettavasti oli pettymys. Ravintolan sali oli epäsiisti, ja ainoa tarjoilija vaikutti olevan täysin eksyksissä salissa, jossa oli lisäksemme vain kolme asiakasta. Tilattuamme ruoat tarjoilija katosi keittiöön ennen kuin ehdimme tilata juomia, eikä hän niistä kysynyt koko vierailun aikana.

Ruokien saapuessa totesimme seuralaiseni saaneen eri annoksen kuin olimme tilanneet. Mainittuamme asiasta tarjoilija lähti sanaakaan sanomatta keittiöön ja jätti väärän annoksen pöytään, kunnes hän viiden minuutin kuluttua toi pöytään oikean annoksen ja vei väärän pois. Ruoista toinen oli sinänsä hyvää, joskin hieman suolaista. Toinen puolestaan maistui lähinnä curryjauheiselta kouluruoalta. Hädin tuskin syötyämme tarjoilija tuli hakemaan lautasemme kysyen maksammeko laskut yhdessä vai erikseen.

Jos olisimme saaneet edes keskinkertaista palvelua, olisimme palanneet kokeilemaan ravintolan kehutut tapas-annokset. Nyt voimme vain todeta, että tähän ravintolaan emme palaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.02.2011
Betyg: -1

Restaurant: Ravintola Perho finskt

Hintatasoltaan erinomainen ravintola. Toki täällä on muistettava, että henkilökunta koostuu alan opiskelijoista, mutta tärkeintä onkin asenne, eikä tekninen taituruus. Ystävällinen palvelu kruunasi iltamme, suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.02.2011
Betyg: 1

Yksi suosikeistani Helsingin suklaapuotien joukossa. Valrhonan konvehdit ovat takuuvarma apu makeanhimoon ja kahvi on paremmasta päästä. Puodista suklaat saa, tietenkin, myös mukaan, eli loppuviikon iltamakeita ja jälkiruokia miettiessa kannattaa käydä kääntymässä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 3€ Tillagt: 11.02.2011
Betyg: 1

Restaurant: Gastone italjeniskt

Ruoat hyviä ja miljöö viihtyisä, mutta palvelu ei vastaa ravintolan muuta tasoa. Kahdesti käyneenä täytyy ihmetellä henkilökunnasta paistavaa välinpitämättömyyttä ja ajoittaista töykeyttä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.11.2010
Betyg: 2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites