SeabassHKI

6 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Shelter

Kysymysmerkki.

Shelterin 5 ruokalajia viinipaketilla. Annokset kauniita, sopivasti kokkien teknistä osaamista, maut ok ja viinit hyviä. Kokemuksena kuitenkin aika "tylsä" eikä menu kokonaisuutena oikein toiminut. Olisin toivonut rohkeampia makuja ja enemmän yllätyksellisyyttä/leikkisyyttä. Palvelu aika jäykkää ja kasvotonta. En suosittele sillä samalla rahalla Helsingistä löytyy kymmeniä parempia paikkoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 56€ Tillagt: 13.11.2016
Betyg: 0

Restaurant: Cargo

Haen usein Cargosta ruokaa mukaan. Take away tuotteita löytyy valmiina kylmähyllystä ja tietysti annoksia saa myös tilattua à la carte-listalta mukaan. Annokset ovat mietittyjä ja maistuvat hyvältä - siitä plussat! Cargon ongelma on kuitenkin tasalaatuisuuden puute. Nuudelisalaattien annoskoot vaihtelevat lähes joka kerta ja 11 euroa puolilleen täytetystä take away rasiasta on aika paljon. Leivissä sama ongelma. Munakoisoleipä on välillä herkullinen, suussa sulava ja täytettä on reilusti. Välillä taas kuiva ja täytteissä on pihistelty. Cargon pitäisi ottaa mallia esimerkiksi Sis Delistä, jonka joka ikinen take away annos on aina täysin samanlainen. Tietysti tämä selittyy sillä, että Sis Deli näkee tärkeäksi myös ilmottaa annosten ravintosisällön joka muuten olisi myös loistava juttu Cargossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 08.11.2016
Betyg: 1

Restaurant: Skiffer Erottaja

Hyvät raaka-aineet ja peruspizzerioiden tarjonnasta poikkeavat pizzatäytteet. Mielestäni hinta kohdallaan ja sijainti mitä parhain!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 05.06.2016
Betyg: 0

Restaurant: Toscanini italjeniskt

Toscanini on takuuvarma ravintola. Ruoka tehdään laadukkaista raaka-aineista, ilman mitään kikkailua ja mielestäni Tosca on yksi parhaimmista italialaisista ravintoloista Helsingissä. Monta kertaa käyneenä, oli ikävä havahtua siihen, ettei Toscanini ole ikinä oikein uudistunut. Menu on ollu pitkään suhteellisen samanhenkinen. Tarjoilu on aina yhtä ilmeetöntä joskin toimivaa ja tehokasta. Taustalla soivat aina samat biisit. Vaikka Toscaninin tarkoitus ei selvästikään ole trendeillä ratsastaminen, voisi se kuitenkin hakea uutta suuntaa tekemällä menusta rohkeamman. Kyseessä ei kuitenkaan ole italialainen kortteliravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 07.01.2016
Betyg: 2

Restaurant: Pjazza

Käsittämättömän pitkä odotusaika! Pizza ihan ok. En mene uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 17.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Bones

Loistava! Rento fiilis, hyvä palvelu (tarpeeksi henkilökuntaa) ja hyvin omalaatuinen lista. Alkuun kalalankku ja rakuunalla maustetut etanat puoliksi. Etanat aivan loistavia ja lankun ainekset äärimmäisen tuoreita. Pääruoaksi vasikan poski ja siikaa. Pääraaka-aineet ja lisukkeet toimivat hyvin yhdessä. Ei liikaa pientä piperrystä. Erityinen plussa persoonallisesta sommelieristä jonka viiniesittelyt olivat aivan omaa luokkaansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 30.09.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites