amorsky

15 Recensionen

Badges

Hero: Updated vast amounts of information

Blog link

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pitsojen lisäksi ravintola tarjoilee lounasaikaan muitakin vaihtoehtoja. Kävin syömässä päivän leikkeen joka oli porsaanleike ja päällä lisäksi pekonia ja kananmuna. Varsin tuhti annos ja 8eur hintaan nähden oikein hyvä. Lounaaseen kuului myös salaattipöytä jossa oli sopivasti vaihtoehtoja tarjolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 10.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Southland

Olen käynyt Meri-Rastilan Peach Gardenissa niin lounaalla kuin illalla hakemassa ruoka mukaan. Lounas maksaa 8eur ja on tarjoillaan muistaakseni klo 11-14. Lounaalla on tarjolla keitto, salaattipöytä ja lämpimiä ruokia tarjolla kolmea eri lihavaihtoehtoa ja yksi kasvisvaihtoehto. Viimeksi oli kanaa, nautaa ja tofua sekä kevätkääryleitä ja friteerattua kanaa. Ruuat ovat maukkaita ja buffetpöytää täydennettiin sitä mukaan mitä tarjoiluastiat tyhjenivät.
Take-away annokset ovat suuria ja varsin edullisia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 10.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Pizzeria Della Casa

Odotukset maukkaasta burritosta katosivat samalla kun keittiöstä kuului mikron kilahdus. Mikrossa lämmitetty burrito oli jäänyt kylmäksi sisältä ja maku oli myös hieman vaisu. Palvelu oli ystävällistä ja tulen vielä uudestaan testaamaan paikan pitsat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 08.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Roda Express

Hyvä vaihtoehto naapurin pikaruokaravintoloille jos valitsee intialaiselta lounaslistalta jotain. Intialaiset ruuat saa nopeasti pöytään kun taas makkaraperunoita ja pitsoja saa odotella pitkään. Muutama hyvä kasvisvaihtoehto lounaslistalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 04.01.2012
Betyg: 2

Restaurant: Portti

Noin viisi kertaa olen käynyt lounasaikaan syömässä pitsaa ja salaatteja. Pitsat ovat perinteisiä mutta olen syönyt parempiakin. Salaatit vaihtelevat ilmeisesti tekijän mukaan, toisinaan kreikkalainen salaatti on ollut oikein hyvä ja toisinaan välttävä. Salaatit ovat mielestäni myös ylihinnoiteltuja yli 8€ hinnalla. Kasvissyöjälle hyvin vähän annosvaihtoehtoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 22.08.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Middle-East

Muutaman kerran käynyt lounasaikaan pitsalla. Annokseen kuuluu limu ja alkusalaatti salaattipöydästä. Toisella kertaa olin ravintolan ainoa asiakas ja salaatti ei ollut enää kaikkein tuoreimmillaan. Palvelu on nopeaa ja pitsat maukkauta. Lounaspitsat maksavat 6,50€.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 22.08.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Ilo

Lähialueen parhaimpia lounasravintoloita. Ruoka on ollut aina maukasta ja vaihtoehtoja on usein tarpeeksi. Henkilökunnalle kiitos ystävällisestä ja reippaasta palvelusta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 22.03.2012
Betyg: 0

Restaurant: Fuji Village

Uusi ja erittäin siisti japanilainen ravintola hyvällä sijainnilla. Tilasin sushi-lajitelman jossa maku ja ulkonäkö olivat hyvin kohdallaan. Palvelu oli nopeaa ja tarjoilija puhui hyvää suomea. Listalla oli myös kahta japanilaista olutta. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 08.12.2008
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Long Xiang

Hyvää kiinalaista ruokaa edullisin hinnoin. Palvelu on erinomaista mukavan isännän ansiosta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 20.12.2008
Betyg: 0

Restaurant: Merry lin

Kiinalaista ruokaa nopealla palvelulla. Kanaruoka oli hieman mautonta mutta nauta sen sijaan oikein maukasta. Kevätkääryleet olivat myös isoja ja hyviä. Hyvää vaihtelua ainaisille pitsoille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 14.12.2008
Betyg: 0


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites