chefsimeoni
50 RecensionenBadges
Blog link
Recensioner (49)
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla. Lämminhenkinen ja rento henkilökunta. Hintojen puolesta voisi odottaa fine dining -kokemusta, mutta ruuassa tai palvelussa ei ole mitään ylimääräistä. Annokset runsaita ja hyvänmakuisia. Viiden ruokalajin menu oli kuitenkin niin raskas, että jätimme jälkiruuat kokonaan tilaamatta. Eat.fi:n arvostelut pitävät mielestäni Sasson kohdalla hyvin paikkaansa. Ravintolasta jäi kuitenkin hyvä maku ja viihdyimme erinomaisesti.
Viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla. Lämminhenkinen ja rento henkilökunta. Hintojen puolesta voisi odottaa fine dining -kokemusta, mutta ruuassa tai palvelussa ei ole mitään ylimääräistä. Annokset runsaita ja hyvänmakuisia. Eat.fi:n arvostelut pitävät mielestäni Sasson kohdalla hyvin paikkaansa. Ravintolasta jäi kuitenkin hyvä maku ja viihdyimme erinomaisesti.
12 euron blackenedburger oli freesi, paitsi pihvi oli kuiva ja pieni.
Pähkinäsalsa oli upea. Samoin salaatti.
Henkilökunta on kokenutta. Ravintola alkaa olla jo vähän nuhjuisessa kunnossa. Lapset pitäisi huomioida paremmin.
Kello 13 jälkeen buffan hinta nousee kolmella eurolla mutta ruoka on muhinut padoissa kolme tuntia pidempää. Ruuan taso on laskenut edellisestä kerrasta. Halvinta mahdollista lihaa ja pakastekasviksia. Grillipisteen poronmaksa oli herkkua. Viihtyisä ja siisti ravintola.
Nopea ja maistuva. Alkuperäinen dönerin fiilistä. Annoksessa ei mitään ylimääräistä – ok lihaa, herkullisia kastikkeita, rapeaa kaalia ja tulisia paprikoita.
Paikallisena annoksena maistoin ankeasti nimetyn makkarapannu. Kaksi erilaista kuopiossa valmistettua olivat maukkaita ja lihaisia. Annos tarjoiltiin kauniisti valurautapannulta, mutta herneenversot olisi voinut jättää pois. Annos olisi kaivannut hapokkaampia suolakurkkuja ja paahdettua punajuurta. Ystävälliset tarjoilijat olivat aidosti läsnä-
Suomalainen pizzeria erottuu pohjoiskarjalaisella palvelulla ja tuoreilla raaka-aineilla. Pizzapohja muistuttaa enemmän sitkeää tortillaa kuin sitkoista pizzataikinaa. Tulinen kastike oikeasti polttava.
Kielossa ylikypsät lihat maistuvat aina samalta, joten söin edellisellä kerralla ainoastaan kasvisruokia. Annoksissa oli kunnianhimoa, mutta palsternakat, sellerit ja punajuuret oli jätetty aivan liian al denteksi. Kovia komponentteja oli lautasella liikaa. Maut olivat ok, mutta annosten syöminen vaikeaa.
Kielon keittiö hallitsee kalan monipuolisen valmistamisen täydellisesti. Ylikypsät lihat kaipaisivat uutta twistiä. Karhu-vorschmackin päällä ollut itusalaatti oli rapsakka ja persoonallinen yllätys. Juomapuoli on Riedelin laseja lukuunottamatta kuralla. Karhu III oli lähes huoneenlämpöistä ja valkoviini eilen avattua. Palvelu ok.
Aurinkoinen ja tilava paikka parhaimmillaan lounasaikaan.
Henkilökuntaa on paljon ja palvelu on välimerellisen ripeää ja huomaavaista. Myös suomalaisilla tarjoilijoilla harvinaista pelisilmää.
Kreikkalaisissa jauhelihapihveissä olisi voinut olla enemmän minttua. Fetakastike oli vaisu. Salaattipöydässä hyvää fetaa ja oliiveja.