jh81

19 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Sininen Paprika

Seinäjoen paras lounaspaikka. Aika isosti sanottu mutta näin kuitenkin on ruoka on hyvää ja se maistuu. Palvelu hhyvää ja pieni persoonallinen paikka. Välillä ruoka loppuu tiskistä, mutta jo muutamamn minuutin päästä sitä on lisää joten tuoreus on kohdallaan. Tsatsiki todella hyvää. Ja ne jälkkärit jos niistä pitää niin nam.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.07.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Pirttihirmu

Ylikypsän kaslerin vuoksi kannattaa tiistaisin ainkin mennä syömään. Metsästäjän leike ei oikein sienikastikkeineen iskenyt. Mutta tuon kaslerin vuoksi kannattaa mennä. Paikka siisti, mutta välillä käsittämätön hälinä jos jotain luonaspalaveria halua pitää, mutta sehän kuuluukin DAP:n ideologiaan onhan se tarkoitettukin lapsille ja nuorillle aktiviteetti paikaksi. Loppu arvosana Seinäjoen lounaspaikoista hyvä +

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.07.2015
Betyg: 0

Restaurant: Vin-Vin vinbar

Käynyt muutamia kertoja, mutta yksi mielenkiintoinen huomio. Kun nahkatukkainen kaveri lähti tiskintakaa pois ja tilalle tuli murmeli homma kosahti! Tai sitten kaikki riippuu vaan siitä kuinka pukeudut tai puhut tai kuulut piireihin. Sijainti loistava sisustus mukava, mutta palvelu pudonnut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Kitusen Kievari

Lounas ok kokemus. Hyvä keitto perus pääruoka mutta ennenkaikkea tuore salaattipöytä isoa plussaa. Ok hinta laatu suhteeltaan parempaa vastinetta kuin perinne kylössä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 06.12.2013
Betyg: 0

Lounas melkein nappisuoritus mutta riisi se pilahviriisi voiko häjympää enää olla kuivaa ylikeitettyä ei todellakaan hyvää. Mutta Positiivista broileri mehukasta ja calvadoskastike toimi. Suvereensti seinäjoen Paras salaattipöytä. Kannattaa mennä syömään vaikka tuo riisi olikin pettymys.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 06.12.2013
Betyg: 0

Mallaskoskella olut tastingissa oluita oli hyvin mutta osa liian lämpimiä. Ruoka Ilmajoen lähiruokaa mutta poltettuna, vähällä meni maailman vaiken makkaranpaistaminen pilalle .... ei hyvä. Coleslavi ok mutta suolakurkut joita listalla oli oli kyllä jotain ylimakeita maustekurkkuja siis listan uudelleen fiksaus voisi tehdä hyvää. Mutta komein terassi mitä Seinäjoelta löytyy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 13.10.2013
Betyg: 0

Komein terassi mitä Sjoelta löytyy! Ruoka hmm purtavaa vois olla joku simppeli lista jossa olis ruokaa muutakuin wingsejä ja makkaraa , vaikka muutama viikoittain vaihtuva simppeli pubiannos niin homma toimis ehkä hyvemmin. Kuohun oluet ihan hyviä varsikin Punainen Amber ja nytten mielenkiinnolla odotellen syksyn fondue iltoja! Hyvillä mielein ehdottomasti kannattaa saapua ja nauttia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.08.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ateljé Finne restaurang

Ruoka oli maullisesti hyvää mutta toteuttaminen ja keittiön HUTILOINTI pilasi vaan ruokailu kokemuyksen! Maut olivat kohdillaan , mutta tartar ei joka oli rustoista nautasuikaletta ja jälkkärin pikku proteiini ylläri! Että keittiön pienillä misseillä homma meni pilalle! MUTTA LAKUcremebrulee oli kyllä yksi parhaista koskaan syödyistä! JA miljöö oli mukava!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 26.08.2013
Betyg: -1

Restaurant: Pohjan Purtava

Suositusten perusteella menin paikkaa syömään grillilautasen. Ensin plussat paikka oli todella siistissä kunnossa, muttaruoka ei toiminut joko grillilautasen pihvit tlivat suoraan microstatai sitten olivat olleet pitkään lämpölaatikoissa, pnnalle noussut valkuainen tms oli kuvottavaa, jos pihvit olisi paisettu parilassa homma olisi ollut aivan eri. Oliko sitten syynä ollut laiskuus vai mikä mutta pihvi olivat YÄK. Muuten iso annos. Ranskikset ok tasoa...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Juurella

Menu vaihtuu ja samoin epakset. Positiivinen palvelu ja ennenkaikkea hyvä ruoka ilman mitään liiallista kikkailua toimi taas kerran. Hyvä hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2013
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites