maistrich

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Robson's

Söin lapsen leikkiessä. Otin Street Robsonin, hampurilaisen jossa possunkylkeä perinteisen pihvin sijasta. LIhaa oli vähänlaisesti ja burgeri varsin matala. Tästä jäikin vähän nälkä. Sämpylä oli aika peruspullaa, ei kovin hyvä. Muiden burgereiden kuvat olivat runsaampia.

Ranskalaiset olivat rapeita ja OK.

Limppariautomaatin juomina oli Olvin tuotteita, joista cola ei ollut paras valinta.

Kokoelma hot sauceja ja sinappeja oli erinomainen, pääsin kokeilemaan mielenkiintoisia mausteita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 25.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: NYC Burger

Sämpylä parempi kuin aiemmin. Lohkoperunat yhä huonoja. Toka kokeilukerta, eka oli avajaisten yhteydessä ja silloin kokemus oli huono. Tällä kertaa ennen liian tiivis sämplylä oli vaihtunut parempaan. Liha oli yhä hyvä. Lounastarjouksen mukana tulevat potato wedget olivat yhä liian tiiviin oloisia ja liian rosmariinisiä. Ilman perunoita hampurilainen on liian pieni miehen lounaaksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.01.2013
Betyg: 0

Restaurant: NYC Burger

Lounashampurilainen ristiriitainen kokemus: pihvi oli hyvä, sämpylä liian tiivistä pullaa, lisukkeet mitäänsanomattomat. Lounaaseen kuului lohkoperunat, ne olivat paistettuja ja varsin kovia. Lohkoperunat tosin olivat välillä loppu ja meillekin lupailtiin tilatessa salaattia tilalle mutta pöytään saapuivat perunat.

Hampurilainen oli eri kuin odotin, luulin lounaslistalla listatun perus-Classicin, olikin vuohenjuustoburgeri. Vaikutti myös siltä, että muut kuin lounastarjoustilaukset olivat epätervetulleita kiireen takia. Ruuan saaminen kesti parikymmentä minuuttia, mikä on tällaiselle tuotteelle aivan liikaa.

Juomavalikoima heikko ja suurin osa listatuista juomista loppu.

Ravintolan tunnelmaa haittaa yhä jatkuva rakennustyö ostoskeskuksessa, päättynee pian.

Kuten muut ovat todenneet, konsepti on hieno ja kannatettava, mutta toteutus ala-arvoinen. Nykyisellään odottaisin pari viikkoa, että saavat homman toivottavasti hiottua kuntoon, enkä varsinkaan menisi ruuhkaisimpaan lounasaikaan kun henkilökunnalla on stressi päällä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 22.08.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers