makunystyra

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Bella Ciao cucina

Kotiruokalounas vaihtelee vaatimattomasta erinomaiseen. Kannattaa tarkistaa netistä mitä päivän lounaslistalla on. Joskus tarjolla voi olla kaksikin herkullista ruokalajia -- esimerkiksi paahtopaistia punaviinikastikkeella ja pestouunilohta kuten tässä taannoin -- ja toisinaan se parempikin vaihtoehto on makaronilaatikko. Paikka on melko viihtyisä, ainakin suhteutettuna Ison Omenan ravintolatarjontaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 21.05.2011
Betyg: -1

Restaurant: Chico's Forum

Palvelun hitaus suurin puute. Ruoka on ihan mukiinmenevää täällä, kuten muissakin Chico's -ravintoloissa. Hinta-laatu-suhde alkaa tosin olemaan heikonpuoleinen. Paikan isoin ongelma on kuitenkin se, että joka välissä joutuu vartomaan palvelua kohtuuttoman pitkään. Viimeisimmällä käynnillä odotin tarjoilijaa tulemaan ottamaan tilausta parikymmentä minuuttia jonka jälkeen poistuin paikalta. Aikaisemmin tilauksen sai tehdä tiskillä. Se toimi hieman paremmin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.05.2011
Betyg: 1

Restaurant: Maharaja

Maukas ja monipuolinen intialainen lounasbuffet. Kasvisruokia on yleensä tarjolla neljää eri lajia, liharuokia pari. Alkusalaatti, mangolassi ja naanleipä kuuluvat hintaan. Kampin food court ei ole miljöönä kaikista mieltäylentävin, mutta ravintolan herkullinen ja sopivasti maustettu ruoka (ja se että paikan ohi kävelee lähes päivittäin) saa palamaan tänne aina uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 21.05.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers