peetuli

20 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Solna

Maistelumenun (7 ruokalajia) annokset ovat hyviä ja maittavia. Ainoastaan palvelussa oli pari pientä puutetta illan aikana. Saapuessamme ravintolaan pöytävaraustamme ei löytynyt mistään, mutta onnistuimme kuitenkin saamaan pöydän täyteen varatusta ravintolasta. Meille tarjottiin menun kanssa viinipakettia, jonka myöskin tilasimme. Toisen ruokalajin kohdalla selvisi, että heillä olisi tarjolla menun kanssa myös toinen - parempi viinipaketti. Tätä ei tuotu mitenkään esiin alussa pakettia tilatessamme. Laskun kanssa oli myös pieniä haasteita, sillä laskulla oli veloitettu myös ravintolan meille pöytävarausongelmasta hyvityksenä tarjoamat shampanjat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 89€ Tillagt: 10.03.2013
Betyg: -1

Restaurant: Grotesk

Groteskissa oli vaihtunut juuri saman päivänä, joten pelkona oli homma ei menisi ihan putkeen.

Pelkomme oli täysin turha. Etenkin pääruoaksi nauttimamme 3 kuukautta riiputettu pihvi oli erittäin maukasta (20€/100gr) ja oli todellakin hintansa arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 80€ Tillagt: 07.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Grotesk

Kävimme testaamassa Chef's menu diilin Groteskissa. Ruoka oli maittavaa ja etenkin prässätty vasikka suussa sulavaa. Viinipaketti osui melkein kohdalleen, mutta ei ihan täysin. Ruokapuolta voin kuitenkin suositella kaikille lämpimästi.

Tämän jälkeen ajattelimme käydä vielä lasillisella jossain ja päädyimme Groteskin baarin puolelle. Ajattelimme tilata Bouquet-clubin etuna shampanjaa 50€ hintaan, mutta siihen se sitten jäikin. Tarjoilija ei ensin tuntenut koko tarjousta ja meni tarkistamaan asiaa. Sen jälkeen saimme selityksen, että tarjous olisi heidän mielestään voimassa ainoastaan ruokapuolella, sillä Groteskin baari sekä ruokapuoli ovat eri yritysten pyörittämiä. Tarjoilijamme toki sitten sen jälkeen suositteli meille sujuvasti samaa ko. shampanjaa normaaliin listahintaansa.

Kirjoitin tästä asiasta myös palautetta sähköpostitse Groteskiin, mutta he eivät ole 10 päivään vastanneet mitään - eivät edes kiittäneet palautteesta.

Baaripuolen palvelussa on kyllä siis todellakin petrattavaa, mutta ruokapuolella homma toimii hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 30.12.2012
Betyg: 3

Restaurant: Ravintola Primula

Kävimme ensimmäistä kertaa Primulla omistajavaihdoksen jälkeen ja ainakaan vielä Restel ei ole pilannut paikkaa.

Alkuruoaksi nautittu Toast Skagen oli maittavaa ja pääruoaksi otettu Wieninleike vei todellakin jälleen kerran nälän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 07.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Primula

Pizzat ovat ehkä parasta Primulan listalla, niissä taso on ollut aina hyvä. Samoin klassikko-osastolta wieninleike ei ole koskaan pettänyt, tosin leike on aivan järjetön kooltaan - jätä alkuruoka väliin!

Alkuruoista parhaiten on jäänyt mieleen erinomaisen kermainen lohikeitto.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 30.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Annapurna

Ehkä Stadin paras nepalilainen? Omistajanvaihdos on tehnyt paikalle hyvää ja ruokalistaa on parannettu huimasti. Jopa lounaalla ruoassa riittää makua vaikka muille jakaa, eikä kastikkeita ole jatkettu laadun kustannuksella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 30.12.2012
Betyg: 4

Restaurant: Poistettu ravintola

Pizzapohjat ovat mukavan rapeita ja ohuita. Täytettä on sopivasti. Kaikkineen ihan maittavaa pizzaaa suomalaisiin pizzerioihin verrattuna.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 07.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Suola & Pippuri

Leikkeet ovat perushyviä ja palvelu on myöskin miellyttävää + nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 07.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Globe

Nautimme ainoastaan pääruoat sekä jälkiruoat ala carte listalta. Kuha sekä pihvi olivat erinomaisia - etenkin kuha kokonaisena tarjottuna oli melkoinen taidonnäyte. Plussaa myös hyvästä itseleivotusta leivästä sekä itsekirnutusta voista - myös keittiöntervehdyksenä tarjottu silakka maistui mainiosti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 10.03.2013
Betyg: 0

Restaurant: Sea Horse

Yksi kaupungin parhaita ravintoloita. Sikalassa on aina hyvin porukkaa ja välillä jopa arki-iltaisin haastavaa saada heti pöytää. Ruokalistalta kannattaa ehdottomasti kokeilla lihapullia, muikkuja tai pyttipannua. Pannu tosin tarjotaan laakealta vadilta - joten alkuruokaa kannattaa harkita kahdesti.

Sisäelimien ystäville tarjolla on maksaa sekä kateenkorvaa, jota on enää nykyään harvan ravintolan listalla. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan sitä.

Nähtävyytenä voi sangen usein bongata McCoyn pariskunnan peliautomaatin viereisestä pöydästä.

Kesällä ravintolalla on terassi Vuorimiehen puistikossa - siellä tosin on välillä hieman rauhaton meininki puistossa oleskelevien puistokemistien vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 30.12.2012
Betyg: -1


Bilder


Followers