peku54

17 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kaari 18

hyvät burgerit-keskeltä juuri sopivasti medium. juustokakku taivaallista-oli kuulemma itse tehty!aina ollut hyvä ja kiva palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 17.01.2015
Betyg: 0

Restaurant: Kulosaaren Casino

Joulupöytä! Todella laadukkaat raaka-aineet. Joulupöydässä todella monipuolisesti ruokalajeja. Jälkiruokapöytä oli myös todella hyvä. Suklaamousse, itsetehty, maistui. Hyvä palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 20.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Michel

Brunssi. Hyvälaatuisia raaka-aineita. Annosten nimiä teemaa/kopioitu Sandrosta, mutta selkeä konsepti. Jälkiruokakakuissa valinnanvaraa, hyvä teevalikoima. Kuohuva/erikoiskahvit maksusta-ei tarjousta ko juomista. Hyvä palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Cella

Tulin tänne kun Bullmans oli kiinni. Hampurilaisannos listalta. Pihvi oli tusinatavaraa-einespihvin oloinen-todella paksu. Ketsuppi oli Heinzin pullossa, ei Heinzia. Palvelu ihan perustasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 18.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Amanda

Hyvä ja monipuolinen lounas. Monta eri vaihtoehtoa-hyvä salaattipöytä. Kysyin kadulta vastaantulijalta, mikä olisi hyvä lounaspaikka. Hyvä suositus!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Tilicho

Vakiolounaspaikka. Ruoka hyvää ja tuoretta. Annokset hyviä. Yleensä ac listalta joko chiken tikka tai joku kahdesta annoksesta puolitettuna samalla lautasella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 950€ Tillagt: 16.07.2015
Betyg: -1

Juhannusristeily noin 4h. Ruoka oli todella hyvää. Alkuun kylmäsavulohitartar, kasvispiirakka (mun lemppari, vaikka kasvissyöjä en olekkaan), pala lämminsavulihta ja mätimousse saaristolaisleivällä. Alkuruoka oli runsas. Pääruoissa oli vaihtoehtoja kala/kasvis/liha. Otin siikaa (lisukkeena kesäperunoita ja kasvikset). Jälkiruokana raparperileivos, pohja murea keksipohja. Palvelu oli myös hyvää ja rentoa. Viinilista oli hieman suppea, samantyylisiä viinejä-kaikki alle 40€/plo. Yllätyin positiivisesti laadusta, ajattelin etukäteen, että laivaruoka olisi ollut yksinkertaisempaa. Aivan laaturavintolatasoinen annos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 89€ Tillagt: 20.06.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Telakka

Todella isot annokset, tuoretta ja hyvää. Itsetehdyn tuntuista, josta plussaa. Nuorekas ja rento ilmapiiri-saksalaisen oluttuvan tyyppinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 19.02.2015
Betyg: -1

Restaurant: Domo

Tuoretta ja hyvää. Ei edullisimmasta päästä ja kilpailee eri kategoriassa kuin sushibuffat. Myös paljon muuta tarjolla kuin susheja, mm Japanilaisia lämpimiä ruokalajeja. Palvelu sujui englanniksi tai suomeksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 03.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Kaari 18

Dager Efter-pizza. .hmm <3 nuorekas meno, hyvä konsepti ja mahtava safka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 1190€ Tillagt: 07.02.2014
Betyg: -2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites