raflattaja

2 Recensionen

Hyvässä ravintolakokemuksessa yhdistyvät toimiva ja tyylikäs tila, hyvä ilmapiiri ja taitavasti jalostetut maut. Pääsääntöisesti onnistunut ilta vaatii myös hyvää seuraa. Viime aikoina olen viehättynyt Fine Dining- tyyppisistä paikoista, joissa annoksiin ja niiden kehittelyyn on selvästi panostettu. Parhaat kokemukset ja paikat säilyvät mielessä pitkään.

Badges

Blog link

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Rafla

Ei järisyttävä kokemus, mutta suositelava paikkana kuitenkin. Selvästi keskivertoa tasokkaampaa ruokaa. Söimme 45 sekunnin pihvit, jotka täytyy arvostella ilman muuta kärkikastiin. Ne olivat oikeasti mediumeja ja liha laadukasta. Kylkiäisinä tuli siemailtua lasi suositeltua punkkua. Lisäksi jälkiruuaksi valitut juustot ja pähkinäleipä istuivat hyvin pääruuan päälle. Ei valittamista, varsinkaan kun huomioidaan se, että toinen pääruoka saatiin kyytiin EatHelsinki vihkosella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 25.01.2010
Betyg: 2

Restaurant: Mange sud medelhavs-inspirerad

Ensimmäinen kerta kyseissä paikassa ja yllätys oli positiivisen herkullinen. Alkuruokana nautimme kalakeittoa, joka oli erittäin onnistunutta. Seuralaiseni söi pääruaksi ankkaa ja minä härän filettä. Tarjoilijan suosittelemat viinit istuivat kokonaisuuteen hyvin. Annokset olivat näyttäviä ja niiden viimeistely oli huoliteltua. Ravintolan tila on viehättävä ja siinä on jotenkin samaa tunnelmaa kuin Tallinnan vanhan kaupungin kivijalkaravintoloissa. Isot ikkunat kadulle tuovat avaruuden tunnetta. Satuimme ruokailemaan sellaisen aikaan, että muita asiakkaita ei ollut paljon, joten ilmapiiri oli rauhallinen ja henkilökunnalla ei ollut kiire. Jälkiruuaksi nautitut mandariini creme brulee ja kahvi oli oivallinen lopetus onnistuneelle päivälliselle. EatHelsinki vihkosta poimittu ravintolavalinta ansaitsee tällä kertaa selvästi keskivertoa paremman arvosanan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 25.01.2010
Betyg: 4


Bilder


Followers