strlen

59 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (55)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Konnichiwa sushi,buffet

Vältä. Ainakin lounasaikaan riisin laatu oli välttävää tasoa - paikoin kuivunutta / kovettunutta. Kalassa ei konkreettista valittamista, mutta esim. rullat olivat kivannäköistä mutta maut eivät vaan kohdanneet.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 10.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Hanami

Kävin hakemassa takeawayta hiljaisena iltana. Miellyttävä kiinalaismies otti tilauksen vastaan ja siirtyi keittiön puolelle. Mikron valmistumisäänen signaloidessa, pelästyin hieman.
Annos oli aseteltu hyvin, mutta osa tuotteista maistui "jääkaapilta". Hanami täyttää perustarpeet, mutta on hintalaatusuhteeltaan vielä tovin matkaa keskustan parhaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 13.11.2013
Betyg: 0

Restaurant: La Smorfia

Tämän ravintolan ohi kävelee helposti, koska julkisivun sisustus on jätetty Tällä kertaa lounas tuli kokeiltua, ja Pizza Napoletana oli erittäin positiivinen kokemus. Menen varmasti uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.09.2013
Betyg: 1

Restaurant: Singapore Hot Wok

Wow, nyt tiedän millaista on tulla kohdelluksi eri tavalla väärän geeniperimän vuoksi! Kävin pyytämässä malesialaista versiota Nasi Goreng-annoksesta. Minulle sanottiin englanniksi, että annos valmistetaan vain erikoisasiakkaille ja kun kysyin, enkö sitten ole erikoisasiakas, niin vastaus oli ei. Kauppoja ei sitten syntynyt, enkä ole koskaan saanut vastaavanlaista kohtelua Suomessa enkä muuallakaan.

Olen käynyt aiemmin syömässä nuudeliannoksen ko. paikassa, siksi osasin arvostella myös ruuan laadun huonoksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 07.03.2012
Betyg: 2

Restaurant: Bellevue

Tämä 1917 perustettu ravintola on jostain syystä jäänyt aiemmin kokeilematta. Skattan alkupäähän kannattaa suunnata jo pelkästään Bellevuen hienojen puitteiden vuoksi, mutta ruoka on mitä mainiointa. Zakuska saa veden kielelle. Viinilista on lyhyt mutta mielenkiintoinen. Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 24.01.2010
Betyg: -1

Restaurant: Pikku-Nepal

Mentiin sateisena päivänä syömään tänne. En tiedä oliko tarjoilijoilla syysmasennus päällä, mutta tympiintynyt palvelu vaikutti kokemukseen hyvin negatiivisesti. Olen tottunut siihen, että tarjoilija katsoo silmiin, tai edes silmiä päin, mutta Pikku-Nepalissa tätä etikettiä ei noudatettu.
Kana- ja lammascurryateriat olivat kohtuulliset, joskin lammas liian sitkeätä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 25.10.2010
Betyg: 1

Restaurant: Deli & Café Martta

Hyvä espresso, jonka mukana ei saanut automaattisesti lasillista vettä kuten varsinkin kesällä kuuluu. Lohileipä oli rakennettu vakuumipakatusta (kirjo?)lohesta, olisin odottanut että Martat olisivat itse graavanneet ja viipaloineet lohensa!
Puitteet olivat tyylikkään modernin Martan mukaiset. Valoa pursuvista jätti-ikkunoista pääsi seuraamaan Malminrinteen vilinää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 09.07.2010
Betyg: 0

Restaurant: Bistro del Mar

Tänne kannattaa mennä after work-oluelle tai vastaavaa, mutta lounaalle ei.
Söin sitruuna-kanapastaa kun ei saanut tilata lounaslistan ulkopuolista pitsaa. Pasta oli maustettu kohtuullisesti sitruunalla ja varmaankin sahramilla, mutta ei ruoka ikinä saisi olla huoneenlämpöistä/kylmää pöytään saapuessa! Lisäksi pasta oli ylikypsää.
Keskittykää juomien myyntiin, pliis.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.08.2010
Betyg: 0

Restaurant: Day and Nite

Baarin konsepti on vähän muuttunut ja siellä valmistetaan nyt sushia. Paikka ei peittele thaitaustaansa, vaan päinvastoin Asahin sijaan tarjolla on rohkeasti Singhaa.
Yhden kokemuksen perusteella uskallan suositella - nigirit ja makit maultaan, koostumukseltaan sekä lämpötilaltaan kuten kuuluukin. Miso-keitto sen sijaan oli aivan liian pliisu, mutta se oli pieni haitta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.06.2010
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Saari

Klassikkomenu ja pullo viiniä. Helteisenä päivänä lounaan nauttiminen ulkona sisätilojen sijaan oli helppo valinta. Terassi koostuu lounasaikoina lähinnä aurinkopöydistä, ainoastaan muutama pöytä on varjossa. Ruoka oli hyvää mutta odotin parempaa etenkin pääruuan osalta. Pihvin kypsyyttä ei kysytty joten se oli omaan makuuni aivan liian kypsä. Valkosipuliperunat maistuivat nopeasti uudelleenlämmitetyiltä eivätkä olleet tarpeeksi kuumia. Pannukakkujälkiruoka sen sijaan maistui ja näytti hyvältä.
Palvelu oli ystävällistä ja todella joustavaa, kaikkiin seurueen outoihin toivomuksiin (aurinkorasvaa ravintolassa!) vastattiin. Lievä kokemattomuus ravintolaetiketin suhteen, mutta hei, kesäravintolassa ollaan. Saarelta ei saanut espressoa, ja pannukahvi oli liian pliisu omaan makuuni. Sirpalesaareen siirrytään laivayhteydellä.
ps. Ravintolan ympäristöllä kyttäävät ja pörräävät lokit olivat röyhkeitä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 14.07.2010
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites