Okänd

Choog Dii

Betyg 2 / 5

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka keskivertoa thairuokapaikkoihin verrattuna. Viihtyisyyteen ja tunnelmaan ei ole juuri panostettu. Lauma thainaisia kälätti vieressään kovaäänisesti omia juttujaan koko ruokailun ajan. Ei puhettakaan "thaimaalaisesta palvelualttiudesta tai hymystä. Naiset tuntuivat olevan enemmän kiinnostuneita toisistaan, kuin asiakkaasta. Töykeää ja loukkaavaa. Saanevatkohan miehet parempaa palvelua, tiedä häntä?? Vanhempi nainen, ilmeisesti paikan pomo, vaikutti suorastaan vihamieliseltä kaikessa ylimielisyydessään. Enpä eksy moiseen kuppilaan toiste!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 23.07.2014
Betyg: 0

Menin lounaalle Choog Dii ravintolaan aiemman arvostelun rohkaisemana - virhe! Paikka oli kyllä ok siisti mutta itse pääasia eli ruoka oli kehnoa. Alkukeitto oli ok, mutta pääruoka eli kana punaisessa curryssä oli mauttoman ja pahan makuisen välillä. Curryssä oli etusormen pään kokoisia herneen? siemeniä jotka olivat raakoja. Kana oli paistettu pinnalta mustaksi. Curryn liemi oli mitäänsanomatonta ja mautonta. Harmi sinällään koska olisin mielelläni käynyt uudelleen mutta tämän kokemuksen perusteella toista kertaa ei tule.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.03.2014
Betyg: 0

Pikkuinen lounaspaikka ei koreile hienolla sisustuksella, mutta ruoka on ihan omaa luokkaansa. Tuoretta, hyvänmakuista ruokaa, päihittää mennen tullen Tikkurilan muut thaimaalaiset. Lounasvaihtoehtoja on kaksi ja niihin kuuluu alkukeitto, lisäksi saa nuudelikeittoja ja listalta kai muutakin. Hieman ikävöin aiempaa lounasbuffetia, jossa oli mukana vähän erikoisempiakin ruokalajeja. On silti nykyiselläänkin ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

Pieni varoituksen sana, täällä paikassa tulinen todella tarkoittaa tulista!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 14.03.2014
Betyg: 0

Läge

Horsmakuja 1, 01300 Vanda - Route