Keittiö auki

Paja Bar

Rento ravintola
Arvosana 2.8 / 5

Ravintola Paja Bar on tribuutti Manserokille. Manserock on yksi Tampereen tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista ilmiöistä ja se on tribuuttinsa ansainnut.

Tunnelmaltaan rento ja vapaamuotoinen Paja Bar on luotu yhteistyössä Popedan, Eppu Normaalin ja Yön kanssa, mikä näkyy esimerkiksi seinillä olevissa esineistössä. Ruokalista sisältää burgereita ja pientä suolaista. Paja Barin oma CD-kokoelma on tamperelaisen musiikkialan vaikuttajan Epe Heleniuksen kokoama. Paja Barin juomavalikoimaa täydentävät Pyynikin Käsityöläispanimon yksinoikeudella Tornille panemat useat oluet.


Asiakaskokemus

Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (1)

Naudanlihaburgeri parmesanranskalaisilla 16 euroa. Lisäksi 0,4 l Coca Cola, jonka hinta 4,50.

Paikka on ihan kiva ja tunnelmallinen, mutta kalustus viittaa siihen, että ruokailijat eivät ole pääasiakaskuntaa. Ravintolassa oli vain yksi 4 hengen pyöreä pöytä, jossa pystyi ruokailemaan sekä tämän lisäksi muutama pieni pyöreä pöytä, johon mahtuisi kaksi syömään. Muuten kalustuksena oli nojatuoleja ja matalia sohvapöytiä, joilla ei ole hyvä syödä.

Ruoka pitää tilata tiskiltä ja maksaa etukäteen. Palvelu oli ihan asiallista ja ruoka saapui nopeasti. Kokikseni oli laihaa hiilihapotonta litkua eikä edes kovin kylmää, siispä palautin sen tiskille. Tarjoilijan mielestä juoma oli kuitenkin sellaista kuin pitikin. Olisin saanut uuden lasillisen samasta hanasta, mutta se ei olisi muuttanut asiaa, sillä juuri sitä minulla oli lasissani. Muuta hyvitystä ei tarjottu.

Annoskoko oli minun ja seuralaiseni mielestä sopiva.
Mielestäni ranskalaisia oli jopa aika paljon. Hampurilaisen sai myös gluteenittomana ja sämpylä oli hyvä. Hampurilaisen välissä oli juustoa, pekonia ja majoneesia. Pihvin kypsyysasteen sai valita, mutta mediumina tilattu oli kuitenkin todella medium --. Maut purilaisessa olivat kuitenkin erittäin hyviä. Parmesanranskalaiset olivat ehkä aavistuksen kuivia, mutta tuottivat kuitenkin vain pienen pettymyksen. 16 euron hampurilaisaterialta odotin vähän enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 21.11.2018
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ratapihankatu 43, 33100 Tampere - Reitti
0107860107
https://www.raflaamo.fi/fi/tampere/paja-bar

Vaihtoehtoisia ravintoloita