Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Color chart

Food quality
Experience
Value

Recent reviews Helsinki

business
1914
Ravintola Dacca
Work
Itämerenkatu 16
Helsinki
00180
Finland
60.162601
24.914101
http://eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-dacca
indian
Ravintola Dacca
indian

business
1914
Ravintola Dacca
Work
Itämerenkatu 16
Helsinki
00180
Finland
60.162601
24.914101
http://eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-dacca
indian
fi
4
4
4
13 €
Lukuisista negatiivisista palautteista huolimatta uskaltauduin kaverini kanssa Daccaan syömään. Ravintolalla on selkeästi omat kantisasiakkaansa, jotka osoittautuivat heti tiskillä yllättävän miellyttäväksi porukaksi. Ruokalista oli äärimmäisen kattava ja annoksia löytyi pitsasta intialaiseen sekä myös esimerkiksi pihvejä. Kaksi annosta ruokaa valmistuivat noin kymmenessä minuutissa ja palvelu oli miellyttävää. Tilaamamme pitsa oli runsastäytteinen sekä hyväpohjainen, eikä mitään valittamista löydy. Toisena annoksena toimi intialainen Chicken Windalo joka myöskin oli äärimmäisen hyvä. En ihan ymmärrä mistä kaikki negatiiviset palautteet johtuvat, mutta toki on mahdollista että ravintola on viime aikoina päivittänyt tasoaan. Suosittelisin Daccaa ja voisin käydä siellä uudemmankin kerran!
sannasd 2 reviews 2017-01-18
Rating: 0

business
9
Restaurant Maithai
Work
Annankatu 31-33
Helsinki
00100
Finland
60.168201
24.935499
work
pref
(09) 685 6850
fax
(09) 587 4564
http://eat.fi/restaurant/index/name/maithai
http://www.maithai.fi/
thai: Restaurant open Mon-Fri 11am-11pm and during week days we serve lunch 11am-2pm.Weekends we are open on Saturdays from noon until 11pm and Sundays noon until 9pm. Tableservice always.
Restaurant Maithai
thai

business
9
Restaurant Maithai
Work
Annankatu 31-33
Helsinki
00100
Finland
60.168201
24.935499
work
pref
(09) 685 6850
fax
(09) 587 4564
http://eat.fi/restaurant/index/name/maithai
http://www.maithai.fi/
thai: Restaurant open Mon-Fri 11am-11pm and during week days we serve lunch 11am-2pm.Weekends we are open on Saturdays from noon until 11pm and Sundays noon until 9pm. Tableservice always.
fi
4
3
2
16 €
Ruoka oli ihan ok, tukevaa keskikastia, pettymys oli ettäi raflassa saanut viiniä tai muutakaan alkoholijuomaa.
Ripasso 25 reviews 2017-01-18
Rating: 0

business
1830
Pizzeria Sopranos
Work
Pietarinkatu 16 B 21
Helsinki
00140
Finland
60.156971
24.946346
http://eat.fi/restaurant/index/name/pizzeria-sopranos
pizza
Pizzeria Sopranos
pizza

business
1830
Pizzeria Sopranos
Work
Pietarinkatu 16 B 21
Helsinki
00140
Finland
60.156971
24.946346
http://eat.fi/restaurant/index/name/pizzeria-sopranos
pizza
4
5
5
9 €
Americana pizza **** pizza oli todella herkullinen .. kai he käyttävät paras pizza tavarat.. Näyttää siltä, ​​että ravintola on saanut vanhat perinteet takaisin
Janneforesame 1 review 2017-01-17
Rating: 0

business
15792
Corner House
Work
Paaskylanrinne 3
Helsinki
00500
Finland
60.187897
24.965906
work
pref
0440686756
http://eat.fi/restaurant/index/name/corner-house
http://cornerhouse.fi/
authentic chinese & sushi: Authentic Chinese food and Sushi Restaurant. Come and taste real Chinese food and probably the best sushi in town.
Corner House
authentic chinese & sushi

business
15792
Corner House
Work
Paaskylanrinne 3
Helsinki
00500
Finland
60.187897
24.965906
work
pref
0440686756
http://eat.fi/restaurant/index/name/corner-house
http://cornerhouse.fi/
authentic chinese & sushi: Authentic Chinese food and Sushi Restaurant. Come and taste real Chinese food and probably the best sushi in town.
fi
4
4
5
20 €
Löysin alunperin ravintolan Foodoran kautta uudenvuodenpäivänä. Innostuin sillä listalla oli samoja lempiruokia kuin toisella ravintolalla joka tekee myös autenttista kiinalaista ruokaa, tosin tämä toinen ravintola sijaitsee keskustassa. Yllätys oli positiivinen, vihdoin lähempääkin saa aitoa herkullista kiinalaista ruokaa!
Seuraavan kerran menimme katsastamaan ravintolan ihan paikanpäälle. Iso ravintola, hyvin pelkistetty, kaipaisi ehkä jotakin tunnelmanluojaa? Todella ystävällinen nainen otti tilauksemme ja palveli iloisesti koko ruokailun ajan.
Paikassa oli myös buffet joka sisälsi nopealla vilkaisulla kiinalaisen ruoan lisäksi myös sushia, tätä sai myös tilata ala carte-listalta.
Tilasimme molemmilla kerroilla dumplingsit chiliöljyssä, todella hyviä. Dan dan nuudelit olivat täällä erilaisia kuin muualla maistamani, chiliöljyn sijaan oli käytetty maapähkinää mausteliemessä, mutta tämä oli oikein maukas variaatio. Pinnalla oli klassinen kuivattu liha. Tilasimme myös valkosipuliribsit jotka olivat oikein maukkaita ja mureita, liha irtosi luusta helposti. Näiden lisäksi kokeilimme Foodoran kautta tilatessamme myös klassista kahdesti paistettua possua sekä munakoisopossua, molemmat todella hyviä ja jopa parempia kuin vanhassa lempiravintolassani.
Kaikissa ruuissa oli käytetty hyviä raaka-aineita. Lisäksi kiitosta esim. fermentoiduista soijapavuista sekä laadukkaasta chiliöljyistä!
Ensikerralla kokeiluun menee porsaan munuainen ja varmasti jokin ankka-annos, sen verran uskottava esitys uudelta tulokkaalta. Suosittelen!

Allergikoille tiedoksi että joissain annoksissa käytettiin varsiselleriä.
Leviathan 3 reviews 2017-01-17
Rating: 0

business
15524
El Fant Coffee & Wine
Work
Katariinankatu 3
Helsinki
00170
Finland
60.168816
24.953732
work
pref
0442369953
http://eat.fi/restaurant/index/name/el-fant-coffee-wine
http://www.elfant.fi
El Fant Coffee & Wine

business
15524
El Fant Coffee & Wine
Work
Katariinankatu 3
Helsinki
00170
Finland
60.168816
24.953732
work
pref
0442369953
http://eat.fi/restaurant/index/name/el-fant-coffee-wine
http://www.elfant.fi
fi
4
5
3
28 €
Erilainen brunssi!
mielestäni paikan brunssi erottuu edukseen. Brunssi tulee tarjolle pienissä kipoissa ja kupoissa joka oli varsin jännää. Suodatin kahvi joka oli itse otossa ei ollut suinkaan halvinta mahdollista vaan oikeasti aika hyvää.
Tarjoilia mainitsi myös että kaikki erikoisruokavaliot pyritään toteuttamaan joka on kyllä tätä päivää :)

kirjoitin blogiini jutun El Fantista
http://aitoaarkiruokaa.fi/el-fant-brunssi-hiukan-erillaisella-tavalla/
AlexanderTrivedi 8 reviews 2017-01-16
Rating: 0

business
13362
Goodwin the Steak House
Work
Eteläranta 14
Helsinki
00130
Finland
60.166199
24.952276
work
pref
0504198000
http://eat.fi/restaurant/index/name/goodwin-the-steak-house
http://www.steak.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=429&culture=en-GB
steak house
Goodwin the Steak House
steak house

business
13362
Goodwin the Steak House
Work
Eteläranta 14
Helsinki
00130
Finland
60.166199
24.952276
work
pref
0504198000
http://eat.fi/restaurant/index/name/goodwin-the-steak-house
http://www.steak.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=429&culture=en-GB
steak house
sv
5
5
5
Ystävällinen palvelu. Viihtyisä ilmapiiri. Maittava ruoka.
ruoho 1 review 2017-01-16
Rating: 1

business
1352
Cafe Bar Romano
Work
Läntinen Brahenkatu 4
Helsinki
00510
Finland
60.187599
24.948
work
pref
(09) 825 1451
http://eat.fi/restaurant/index/name/cafe-bar-romano
http://www.ravintola-romano.fi/
Cafe Bar Romano

business
1352
Cafe Bar Romano
Work
Läntinen Brahenkatu 4
Helsinki
00510
Finland
60.187599
24.948
work
pref
(09) 825 1451
http://eat.fi/restaurant/index/name/cafe-bar-romano
http://www.ravintola-romano.fi/
fi
3
3
4
Lunch
10 €
Uusi lounasbuffetti testattu. Hinta 9,50 € ja vaihtoehtoja löytyi, joista tärkeinpänä tietysti kebab. Se ei ollut mitään ihmeellistä, mutta onneksi oli muitakin vaihtoehtoja. Varoituksena ähkyvaara.
Eksiili 65 reviews 2017-01-16
Rating: 0

business
15078
Southpark Restaurant
Work
Bulevardi 40
Helsinki
00120
Finland
60.162643
24.932484
work
pref
+358 50 414 3332
http://eat.fi/restaurant/index/name/southpark-restaurant
http://southparkrestaurant.fi
southern california: We draw our inspiration from Southern California or as it is known, SoCal. SoCal is a true melting pot of different cultures with influences from, to name a few, Mexican, Chinese, Japanese, Vietnamese, Indonesian, European and Modern American cuisines.

We offer different combos suitable for a quick lunch or a relaxed business meeting. For a SoCal dinner experience, you can select one of our two set menus and/or order individual dishes from our à la carte menu.

Our dishes are designed to be shared but can be enjoyed alone as well!
Southpark Restaurant
southern california

business
15078
Southpark Restaurant
Work
Bulevardi 40
Helsinki
00120
Finland
60.162643
24.932484
work
pref
+358 50 414 3332
http://eat.fi/restaurant/index/name/southpark-restaurant
http://southparkrestaurant.fi
southern california: We draw our inspiration from Southern California or as it is known, SoCal. SoCal is a true melting pot of different cultures with influences from, to name a few, Mexican, Chinese, Japanese, Vietnamese, Indonesian, European and Modern American cuisines.

We offer different combos suitable for a quick lunch or a relaxed business meeting. For a SoCal dinner experience, you can select one of our two set menus and/or order individual dishes from our à la carte menu.

Our dishes are designed to be shared but can be enjoyed alone as well!
fi
5
5
4
Brunch
20 €
Kävin ensimmäisen kerran Southparkissa brunssilla ja sen tarjonta oli todella monipuolinen. Pelkissä salaateissa ja croissanteissa olisi ollut syötävää, mutta henkilökunta suositteli chorizo-hotdogeja, jotka olivatkin parasta, mitä olen pitkään aikaan maistanut. Salaattipöydässä oli runsaasti valinnanvaraa, vaikka jo hunajapaahdetut juurekset ja mehevä tonnikalasalaatti veivätkin lautaselta ison osan. Southpark on idyllinen ja leppoisa paikka viettää aamiaishetkeä, ja se sijaitsee sopivan matkan päässä keskustan hälinästä; 6T-ratikalla pääsee melkein suoraan ravintolan eteen.
TeroS 1 review 2017-01-15
Rating: 0

business
15078
Southpark Restaurant
Work
Bulevardi 40
Helsinki
00120
Finland
60.162643
24.932484
work
pref
+358 50 414 3332
http://eat.fi/restaurant/index/name/southpark-restaurant
http://southparkrestaurant.fi
southern california: We draw our inspiration from Southern California or as it is known, SoCal. SoCal is a true melting pot of different cultures with influences from, to name a few, Mexican, Chinese, Japanese, Vietnamese, Indonesian, European and Modern American cuisines.

We offer different combos suitable for a quick lunch or a relaxed business meeting. For a SoCal dinner experience, you can select one of our two set menus and/or order individual dishes from our à la carte menu.

Our dishes are designed to be shared but can be enjoyed alone as well!
Southpark Restaurant
southern california

business
15078
Southpark Restaurant
Work
Bulevardi 40
Helsinki
00120
Finland
60.162643
24.932484
work
pref
+358 50 414 3332
http://eat.fi/restaurant/index/name/southpark-restaurant
http://southparkrestaurant.fi
southern california: We draw our inspiration from Southern California or as it is known, SoCal. SoCal is a true melting pot of different cultures with influences from, to name a few, Mexican, Chinese, Japanese, Vietnamese, Indonesian, European and Modern American cuisines.

We offer different combos suitable for a quick lunch or a relaxed business meeting. For a SoCal dinner experience, you can select one of our two set menus and/or order individual dishes from our à la carte menu.

Our dishes are designed to be shared but can be enjoyed alone as well!
fi
5
5
4
Brunch
20 €
Brunssi oli runsas ja monipuolinen, sillä tarjolla oli lukuisia liha- ja kasvissalaatteja, luonnonjogurttia marjahilloineen, mysleineen ja pähkinöineen, tuoreita croissantteja ja rapeaa leipää päällisineen, sekä mainiota kahvia! Saatavilla oli lisähinnalla myös tulisella chorizo-makkaralla tai vegaanisella täytteellä täytettyjä hot dogeja sekä vegaanista tuorepuuroa. Yllätyin iloisesti ravintolan vegaanisesta tarjonnasta ja olin tyytyväinen ruokien selkeästi merkittyihin allergiatietoihin! Melkein kaikki olikin laktoositionta, myös pienet herkulliset jälkiruokakakkupalat. Tykkään Southparkin rennosta ja kodikkaasta tunnelmasta ja lämpimästä asiakaspalvelusta. Olipa mukavaa viettää hidasta sunnuntaibrunssia Sinebrychoffin maisemien, ystävien ja herkullisen ruuan äärellä!
oonaluo 1 review 2017-01-15
Rating: 0

business
14687
Tamarin
Work
Fredrikinkatu 46
Helsinki
00100
Finland
60.169285
24.92956
work
pref
040 1577171
http://eat.fi/restaurant/index/name/tamarin-autotalo
http://www.tamarin.fi/
Tamarin

business
14687
Tamarin
Work
Fredrikinkatu 46
Helsinki
00100
Finland
60.169285
24.92956
work
pref
040 1577171
http://eat.fi/restaurant/index/name/tamarin-autotalo
http://www.tamarin.fi/
fi
4
3
4
15 €
Iso paikka, tilaa löytyy aina. Myös suhteellisen edullinen ja tasalaatuinen. Ruoka on hintaansa nähden varsin hyvää, etenkin nuudelit.
Merck 15 reviews 2017-01-15
Rating: 0
First« Previous page
1 2 3 4 5
Facebook, Google, Twitter, OpenID