Pizzala
Bewertungen (2)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
I cannot believe this place did not allow us to seat inside because we had a baby pram.
They said it is their policy, because they don't want to cramp the space (ridiculous, as the restaurant was half empty). So we were forced, after having paid, to seat outside with a 3-months old. I can only say the pizza looked good, because I asked for my money back and left.
This place should seriously think of what does it mean to deny a mother to seat inside with her newborn. They perhaps should be reminded that 1. we live in 2018 and such behaviour is not acceptable; 2. Italian food also comes with other values, such as conviviality and the importance of family. But since they just treat customers as ATMs, my response is that they are not getting my money.
Teurastamon entinen teollisuusalue on kaikessa rosoisuudessaan ollut suosikkipaikkojani Helsingissä.
Tänä kesänä alue on laajentanut ravintolakenttäänsä suosittuun suuntaan: Teurastamon uusin tulokas on nimittäin napolilaista pizzaa tarjoava Pizzala.
Kuten mikä tahansa napolilaisen koulukunnan pizzeria, myös Pizzala paukuttelee henkseleitä uunillaan. Pizzalassa sitä kutsutaan ”uunien Ferrariksi”. Kyse on Stefano Ferrara -nimisestä vulkaanisesta kivestä tehdystä puulämmitteisestä uunista, joka lämpenee 500-asteiseksi. Pizza paistuu siellä reilun minuutin. Olen seurannut kenellä on isoin -keskustelua lähinnä huvittuneena, koska en ole niin uunien perään – pääasia on, että homma toimii. Ja Pizzalassa se toden totta toimi.
Tiiviiltä listalta otin Prosciutto-pizzan (15 €). Tomaattikastikepohjainen pizza koostui nimensä mukaisesti prosciutosta, mozzarellasta ja ruohosipulista. Simppeliltä kuulostava kokonaisuus oli ihastuttavan maukas ja herkullinen. Kinkussa ei ollut säästelty, mitä arvostin kovasti. Mozzarella toimi vuorenvarmasti. Vielä kun yllättävä ruohosipuli maistui raikastaen kokonaisuutta, oli pizza todettava varsin mallikelpoiseksi yksilöksi. Myös pizzan reunat muutamaa palanutta kohtaa lukuun ottamatta olivat niin hyviä ettei niitä tohtinut jättää syömättä.
Pizzalan pizzat muuten tarjoillaan valmiiksi siivutettuina, mikä on jees. Tällöin niitä on helppo jakaa kanssasyöjien kesken. Ja muutenkin: pizzahan kuuluu syödä käsin. Siinä missä nykypäivänä vertaillaan pizzauuneja, vertaillaan yhtä lailla myös pizzataikinoita. Tämän vuoksi mainittakoon, että Pizzalan pizzat tehdään talon juureen leivotusta hiivattomasta taikinasta, joka on noussut 48–96 tuntia.
Pizzala sijaitsee Teurastamon sisäpihalla omassa erillisessä rakennuksessaan. Sisätiloja hallitsevat suuren uunin sisältämä avokeittiö, tiiliseinät ja ikkunat Teurastamon sisäpihalle. Ulkona oli terassi ruokailijoita varten.
Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/
Community
Bilder
Fans (0)
Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..
Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)
Standort
http://www.pizzalapizza.com