Öffnet um 11:00

BBQ House

Note 3.2 / 5

Bewertungen (113)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Loistava palvelu - loistava ruoka.

Kävimme puolisoni sekä hyvän ystävän kanssa syömässä lauantai-iltana.

Alkupalaksi otimme etanoita sekä Carpaccio naudan sisäfileestä. Molemmat alkupalat olivat hyviä ja maittavia.

Pääruoaksi tilattu naudan sisäfilee (300g) sekä entrecôtet olivat nekin hyviä. Erityisesti itselläni ollut sisäfilee oli suussa sulava. Hyvin maustettu ja kypsyys juuri sitä, mitä pitikin. Myös lisukkeet ja kastikkeet olivat maistuvia.

Vaikka ravintola oli käytännössä täynnä, palvelu oli erittäin ystävällistä ja yllättävän sulavaa.

Tästä ravintolasta jäi erittäin positiivinen mielikuva. Tulemme käymään täällä jatkossakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 21.11.2016
Note 0

Sadly our visit was a disappointment. The delivery of our order lasted over one hour!! The waiter told us this was because of a group of twelve people arriving at the same time as we did but still...

The lamb tenderloin was ok (the meat was a litle tough), and the rather spicy burger really quite good. The service was very friendly.

Overall this is not a place we would visit again.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 12.03.2016
Note 0

Pari kertaa käynyt syomässä. Tavalisen hyvää ruokaa, meko hitaan mutta muuten ihan ystävällisen palvelun kera.
Hinnallisesti ruoan määrään ja laatuun nähden ollaan aivan liian korkealla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 27.02.2016
Note 0

Kaverin kanssa teki mieli pihviä, ja BBQ house oli muutaman vuoden vanhan muistikuvan perusteella ihan ok mesta. Eipä oikein ollut enää.

Ensimmäinen asia joka pisti silmään oli hinnasto. 150 gramman lehtipihvi oli vajaat 30 euroa, ja tästä hinnat nousivat pihveissä aina 50 euroon asti. Jopa Helsingin hintatasolla aikamoiset marginaalit, joten odotuksetkin olivat sitä myöten korkealla kun tilasin Angus Rump Steakin suklaa-chili kastikkeella.

Lihat olikin paistettu loistavasti, mutta maut sen sijaan eivät ollet kohdallaan. Kastike oli aivan liian suolainen ja lihan syötyäni ei enää tehnyt mieli jatkaa lisukkeiden upottamista, kun suu huusi lähinnä vettä. Kaverin vasikanribsit saivat miehen toteamaan että hinta-laadun osalta aika vaatimaton kokemus, ja aika samanlaiset fiilikset jäi itsellekin.

Toinen iso ongelmakohta oli palvelu. Ei niinkään palveluhenkilökunnan takia - itse asiassa molemmat pöydässä käyneet tarjoilijat olivat oikein iloisia ja mukavia - vaan jatkuvassa tuotteiden "pushaamisessa" johon heidät on selkeästi pakotettu. Alkuruoista piti kieltäytyä kahdesti, alkudrinkistä yhdesti, jälkiruoasta kahdesti, loppudrinkeistä kahdesti, punaviinistä yhdesti, ja näin edespäin. Jokaisen virkkeen väliin piti mahduttaa yksi myyntipuhe. Kun paikalle on saapunut tietäen juuri mitä tahtoo eikä sen enempää, ja tämän rivien välistä tekee selväksi, voisi tarjoilijoilla olla sen verran omaa päätösvaltaa että jättää lisätilausten tyrkyttämisen sen asiakkaan osalta sikseen.

Pöydät olivat keskiviikko -alkuillasta melkein täysiä, joten keskeinen sijainti palvelee ravintolaa selkeästi erinomaisesti, ja tämä osittain selittää miksi jokaisesta asiakkaasta yritetään palvelun laadusta murehtimatta nyhtää jokainen penni irti. Harmi, että se näyttää toimivan, joten muutoksia toimintaan tuskin on luvassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 21.01.2016
Note 0

Rajusti ylihintaista ruokaa, entrecote oli juuri oikein paistettu medium, mutta muuten ruoka jätti hintaansa nähden paljon toivomisen varaa. Toisen osallistujan ABC tasoinen lehtipihvi oli karu pettymys. Palvelu hieman sekavaa, samaa pöytää hoiti kolme eri tarjoilijaa; ei näin! S.ryhmä ei yllättänyt taaskaan...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 10.10.2015
Note 0

Positiivinen kokemus kokonaisuudessaan!

Kävimme mieheni kanssa treffeillä ja päätimme poiketa tänne syömään. Saimme ikkunapaikan ja tarjoilija palveli nopeasti.

Tilasimme alkuruuaksi etanoita leivän kanssa. Etanat olivat maistuvia, leipä puolestaan maistui hiiligrillille ja kalalle. Alkuleivätkin maistuivat paremmin etanoiden kanssa kuin nämä.

Otimme pullon valkoviiniä ja tarjoilijan viinitietämys oli kohdillaan.

Pääruoaksi otimme molemmat mereneläviä kookoskastikkeella. No, tämä sattui olemaan enemmänkin keitto, joka muistutti vahvasti Bouillabaisse keittoa. Keiton kanssa tarjottiin myös briossi-leipää ja smetanaa. Keitto oli maistuvaa, leipä aavistuksen kuivaa makuuni.

Jälkiruoaksi tilasin tarjoilijan suosittelemaa chili-suklaakakkua mansikoilla ja mieheni otti pannacottan passionhedelmällä ja rommilla. Kakku oli tiivis, mutta maut kohdillaan. Annos turhan iso. Mieheni pannacottassa maut kohdillaan.

Tarjoilija vaihtui loppuillaksi, mutta myös tämä palveli todella hyvin ja saimme hyvän illallisemme mukavasti päätökseen.

Tulemme uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 07.09.2015
Note 1

Lauantai-illan illallinen oli osaksi pettymys. Alkuruoaksi otin Caracois eli etanoita padassa serranonkinkun ja valkosipulin kanssa, annos oli mauton. Etanat lilluivat voissa, jossa ei ollut makua ollenkaan, kinkku etsi valkosipulia niin sanotusti. Pääruokana oli Black Angnus rump steak, chorizoperunat ja bordelaisekastike. Liha oli erittäin mureaa ja oikein kypsennettyä, kerrankin kunnnon medium-kypsyysaste! Pääruoka kaikkiaan oli maittava ja korvasi kyllä alkuruoan heikkoutta mukavasti. Kuitenkin hinta-laatusuhde on mielestäni ylihinnoiteltu, koska en juonut ruoan kanssa, kuin vettä. Tähän hintaan olisi kohtuullisessa hinnoittelussa mielestäni tullut jo viini mukaan, Palvelu oli erittäin ystävällistä ja huomaavaista ensimmäisen tarjoilijan osalta. Kuitenkin kaikkiaan meitä palveli 3 tarjolijaa ja tämän johdosta saimmekin sitten laskuja odottaa reilusti. Kaiken kaikkiaan voisin mennä uudestaankin, mutta ei jäänyt sellainen fiilis, että todellakin haluan mennä uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 47€ Hinzugefügt: 02.09.2015
Note 0

Loistava palvelu ja täydellinen ruoka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 02.05.2015
Note 0

Olen syönyt siellä muutaman kerran pienen Cesar-salaatin, johon otin puoliksi katkarapuja ja puoliksi grillattua broileria. Oli viimeisen päälle suussa sulavaa. Suosittelen ehdottomasti

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 22.03.2015
Note 0

Erittäin hyvä kokemus. Meitä oli kahdeksan ihmistä lounaalla ja paikka oli suhteellisen täynnä. Paikkana silti miellyttävän rauhallinen. Jonkin aikaa piti odottaa, mutta ei liian kauaa.

Kananrinta oli erittäin mehukasta ja maukasta, helposti parhaita syömiäni kana-annoksia. Ainoa miinus siitä, että annos olisi saanut olla hieman isompi (ja lautaset huomattavasti pienempiä).

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.01.2015
Note 1

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki - Route
010 766 4570
http://www.bbqhouse.fi/

Options