Senaste recensioner: Helsinki

1 Recension

Olimme päivällisellä Harald Helsingissä kuuden hengen joukolla 22. 10. klo 16.45 -18.55 Ruoka oli mielestäni erinomaista ja ravintolan teema (rekvisiitta, mukit, karahvit ja jopa henkilökunnan pukeutuminenkin) tosi hauska. Kuitenkin palvelun nopeus, joka muistutti enemmän mannerjään etenemistä kuin viikinkien juhlaa, jätti paljon toivomisen varaa.

Tarjoiluhenkilökuntaa oli kolme henkilöä ja vierailuajankohtamme aikaan asiakkaita oli yhteensä vain kuudessa pöydässä. Tästä huolimatta emme nähneet tarjoilijoita kuin erittäin harvoin ja silloinkin pääasiassa ohimennen vahingossa kun olivat matkalla jonnekin muualle - heitä piti huudella ja huitoa jotta pysähtyivät. Kukaan ei missään vaiheessa tullut varmistamaan että meillä oli ”kaikki hyvin” (ei ollut) ja esim. juomat pääsivät loppumaan. Pääasiallinen muistikuva ateriasta liittyy loputtomaan odottamiseen. Tämmöiseen ruokailuun olisi pitänyt mennä ehkä tunti ja kaksikymmentä minuuttia, nyt siihen meni reippaasti yli kaksi tuntia. Mitä olisi tapahtunut jos ravintolassa olisi ollut enemmän asiakkaita? Olisimme varmaan vieläkin siellä.

Onneksi meillä oli kännykät jotta saatoimme seurata muun maailman tapahtumia sillä välin kun olimme toivottomina jumissa pimeällä keskiajalla, odottamassa että tarjoilija vihdoin saapuisi päästämään meidät pois tästä tyrmästä. Koska aikaa oli, luimme eat.fi:stä arvosteluja ja meille selvisi, että huono palvelu on tässä ravintolassa yleistä. Kun luimme arvosteluita ääneen pöydässä, jostain lopulta ilmestyi tarjoilijakin. Poistuessamme ryhmämme konsensus oli että ruoka oli hyvää, mutta palvelu niin huonoa ettei ole mitään syytä vierailla paikassa enää uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Went to take away so hard to say about the experience but the staff was very nice based on the few words we exchanged. The food itself was really one of the best, will come back for sure!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 18.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Todella maukas lounas ! Parhaimpia grilli-ravintoloita Itä-Helsingin alueella ! Homma pelasi hyvin, palvelu oli nopeaa sekä ystävällistä. Tulen uudestaan

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 13.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Itse asiassa en päässyt edes syömään, kun tarjoilija vain lässytti jonkun eläkeläisen kanssa. Odottelin vieressä tiskillä noin minuutin ja tarjoilija ei tähän mennessä edes tervehtinyt... selvästi eläkeläisravintola jossa kellään ei mitään kiirettä mihinkään.
En muista koska viimeksi noin törkeätä palvelua... itse kuitenkin syön päivittäin ulkona.
Ymmärtäisin jos henkilökunta on kiireessä ja ravintola täysi, mutta tämä varttia vaille yksi ja ravintola puolityhjä.
En aio tulla takaisin.
Tai ehkä eläkkeellä sitten...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 11.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Kantonin kanan kastike ei ole sellaista kuin Kantonin kana on yleensä ravintoloissa. Olen tottunut kanojen friteeraukseen. Annoksen kananpaloja ei oltu friteerattu. Lieneekö tyylilaji, en tiedä.
Kastike oli halvan makuista - kuin jotain Uncle Benin ja Rainbowin laimennettua blandista.
Toinen annos sisälsi häränlihaa. Liha oli melko sitkeää ja löllöä, ei niinkään mureaa. Kastike oli mauton.
Annokset ovat melko pieniä - yleensä kiinalaisissa ravintoloissa annokset ovat reilumman kokoisia. Varsinkin lihan määrä annoksessa oli saatu pieneksi; Kantonin kanassa isot ananaspalat olivat merkittävässä osassa kanan sijaan.
Jos jotain hyvää mainitaan, niin annokset valmistuvat nopeasti ja paikka on lähellä, jos sattuu asumaan lähinurkilla. Hintataso ei päätä huimaa, mutta hinta/laatu-suhteessa ei korreloida riittävästi aterian heikkolaatuisuutta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 10.10.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Synttärilounaalla, 90v, 9. 10.2019 kolmen hengen voimin. Palvelu oli hymytöntä ja töykeöö suorastaan. Sinisimpukat (kaksi henkeä söi) syömäkelvottomia: osa avautumattomia, osa pelkää riekaletta eikä simpukkaa ja liemi harmaata kuravettä muistuttavaa nestettä. Valitimme annoksistamme heti alkuun, mutta se ei vaikuttanut tarjoilijaan millään tavoin. Jätimme suurehkon osan syömättä. Lisukkeena olleet ranskalaiset oli kammottavan suolaisia. Emme joutuneet maksameen sinisimpukka-annoksista. mutta emme saaneet selitystä, miksi ne olivat niin huonoja. Kahvit ja tee tuotiin pöytään ennekuin syömättä jättämämme simpukat oli viety pois, Ei tuotu puhtaita lautasliinoja. Meille ei sanottu näkemiin, kun poistuimme. Ei koskaan enää tänne. Onneksi emme enää asu lähikulmilla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 10.10.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Ihan ok ruokaa mutta ainakin jo toinen kerta kun listalla mainitaan 2 chilin annokseksi jonka pitäisi olla tulinen, mutta käytännössä chiliä ei ole lainkaan. Tällä kertaa melu ei haitannut, tosin paikka olikin saapuessamme tyhjä. En huomannut oliko melun vähentämiseksi tehty jo jotain.

Hinta lounaalle olisi ihan ok jos maku olisi kunnossa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.10.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Erinomainen hampurilainen ja hinta-laatusuhdekan ei häpeä. Paikka erikoinen ja jakaa varmasti mielipiteitä, minusta mainio hampurilaisravintolalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 09.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Huonoin asikas palvelu mitä on ikinä tullut vastaan. Olen käynyt monissa sadoissa paikoissa mutta tämä oli aivan omaa luokkaansa. Pizzani oli palaunut ja muutenkin jotain epämääräsitä juuston seassa. Eivät suostuneet antamaan rahaa takaisin vaikka pizza jäi kokonaan syömättä. Asiakas on kuitenkin se joka päättää hyväksyykö annoksen vai ei. Rahat kuuluis aina maksaa asiakkaalle takaisin jos ei ota annosta vastaan. En suosittele kenellekkään kyseistä paikka palvelu ja pizzan laatu 0/5.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Pitää odottaa tunnin ruokaan. Mene johonkin muuhun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.10.2019
Betyg: 0