Senaste recensioner: Helsinki

PekkaKoivumaki
1 Recension

Herkullisia kasvisruokia valtavasti niin että on vaikea valita. Se johtaakin sitten siihen että valitset vähän kaikkea ja annoksen paino kasvaa salakavalasti, mikä taas lisää kilohinnoitteluna veloitettavan annoksen hintaa. Ihan hyvä siinä että oppii samalla vähentämään ahmimista ja välttämään tuhlaamista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 14.08.2018
Betyg: 0
Felix5000
1 Recension

Ylihinnoiteltua neljän juuston hampurilaista joutui odottamaan täyteen ahdetussa honosti suunnitellussa tilassa tunnkkaisessa ja kosteassa sisäilmassa 30 minuuttia. Valitettavasti ei jatkoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 13.08.2018
Betyg: 0
Ripasso
26 Recensionen

Sattui kohdille, ihan ok, nopea palvelu, red curry tofulla 15 egee.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.08.2018
Betyg: 0
Pormestari
1 Recension

Erittäin hyvää ruokaa ja palvelu oli ystävällistä. Annokset ovat hyvän kokoisia isoonkin nälkään! Taustamusiikki on kaunista. Käyty samassa ravintolassa kymmenen vuoden ajan ja taso on aina ollut erittäin hyvä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2018
Betyg: 0
kuutamoe
1 Recension

Tilasin lammaskebablautasen. Annos oli todella vetistä muhkua, ja, ironista kyllä, kebab itsessään oli kuivaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.08.2018
Betyg: 0
Specsa
27 Recensionen

Ystävällinen palvelu ja hyvä meininki sekä Helsingin huonoin sushi. Mikään ei ollut pilaantunutta tai muuten syömäkelvotonta, mutta makumaailma ei ollut edes sushiksi tunnistettavaa. Plussaa vegaanisista vaihtoehdoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2018
Betyg: 0
lavas
15 Recensionen

Korean Bipimpap. Best.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 11.08.2018
Betyg: 0
Ripasso
26 Recensionen

En ole käynyt täällä pariin vuoteen, vaikka olikin aikoinaan suosikki kiinalainen. Mutta väillä tekee mieli mustekalaa ja tämä on se paikka. Ystävällinen perheravintola, vähän baarimainen tila, mutta se ruoka. Tilasin mustekalaa valkosipulissa (tulinen), ja hyväähän se oli, ei mitään sellaista tyypillistä soosia johon olemme vuosikymmenet tottuneeet. Kastike oli raikas, kepeä, hyvin tulinen, mustekala oli hienosti kypsennetty.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 11.08.2018
Betyg: 0
Tifoso
15 Recensionen

Classic burger ja Frisco Disco IPA noin 20€. Peukku hyvästä olut valikoimasta, pelastaa paljon. Lounas aikaan sai odotella noin 20min annosta. Hieman likaisen näköiset haarukka ja veitsi lätkäistiin paljaalle terassipöydälle ilman paperia tms. joten jätin käyttämättä. Burgeri oli kylmähkö ja aseteltu taiteltuun voipaperiin niin, että kaikki soosit valuivat käteen ensi nostolla. Sämpylä oli aika pullaa ja pihvi kovin mausteeton ja mauton. Myös melko kypsä, joten liha ei päässyt esille. Hintaansa nähden kohtuu ylihinnoiteltu suoritus. Harmi ettei bisse riittänyt nostattamaan pettymystä voitoksi, eli ei jatkoon.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.08.2018
Betyg: 0
Ripasso
26 Recensionen

Pitkästä aikaa tulimme tänne ja hyvä niin. Erittäin ystävällinen palvelu. Sahi Paneer oli oikein onnistunut, yllättäen annoksessa oli käytetty leipäjuustoa (Finnish squeaky cheese :) Toimi meille tosi hyvin, erinomainen nepalilainen tee. Pientä miinusta salaattipöydästä ja kamalasta coriander chutneystä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.08.2018
Betyg: 0