Senaste recensioner: Helsinki

1 Recension

Todella maittava lohi, ei mitään huonoa sanottavaa. Onneks osui silmään SYÖ! -Viikoilla, muuten ei ehkä olisi ikinä tullut löydettyä tätä paikkaa. Ruoka, palvelu ja mukavan tunnelmainen musiikki. Ehdottomasti suosittelen ja tulen toistekkin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 14.10.2018
Betyg: 0
1 Recension

Yleensä varma ja helppo valinta Butter Chicken petti. Kana oli todella kuivaa, tomaattikerma-kastike oli sitä itseään vailla mitään nepalilaisia mausteita. Lassi ja Naan-leipä hyviä. Miljöö mukavan rauhallinen. Palvelu perushyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 14.10.2018
Betyg: 0
1 Recension

Kävimme syömässä Kympin päivillä Vegeburgerin. Kokemus jäi ala-arvoiseksi. Tilasimme bataattiperunat ranskisten tilaan (olimme valmiit maksamaan extraa) - tuotiin ranskikset, huomautimme ja odotimme, niitä ei millään tuotu, olimme syöneet jo hampurilaisen kokonaan, kun tarjoilija huomasi, että ei meillä ole vieläkään niitä. Kun ne tuli oli törkeän suolaiset, pystyin syömään vain muutaman. Toiseksi pyysin cavaa ja tuli punaviiniä. Kolmanneksi meillä oli 3 eri tarjoilijaa, asiakkaita oli ihan muutamia, ei ollut mitään syytä, miksi noin sekava palvelu. He eivät veloittaneet bataattiperunoista.
En suosittele syömään. Lasilliselle ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.10.2018
Betyg: 0
4 Recensionen

Kotitekoisen ruuan makuista eli toisinaan todella hyvään ja alkukeitto on mukava lisä.
Hampurispäivä on todella suosittu ja kasvisruokailijat arvostavat varmasti luonaan kasvisvaihtoehtoa.
Oikeastaa ainoa miinus tulee hiukan nuivasta palvelusta ja huumorin puutteesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 12.10.2018
Betyg: 0
1 Recension

Ravintola Sabassa litran olut on 4,99 €. Pizzat myös 4,99 €!!!
Kannattaa ihmeessä käydä ja voimme suositella lämpimästi.
-Minä ja Tommi

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 4€ Tillagt: 11.10.2018
Betyg: 0
58 Recensionen

Gurans on varma valinta hyvälle nepalilaiselle ruoalle. Á la carte on edullista ja ruokaa on todella runsaasti. Kasvisannoksia on nepalilaisten ravintoloiden tapaan useita ja ne ovat oikein maukkaita. Palvelu on erittäin ystävällistä ja ravintolassa on senkin vuoksi tullut vierailtua useasti, tosin vain take away -annoksia tilaten. Toimitus myös foodoralla on iso plussa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 11.10.2018
Betyg: 0
58 Recensionen

Haikun lounas on perusvarma sushilounas yllätyksettömässä ympäristössä. Lounaasta löytyy ne tavalliset sushit, perusvalikoima kasvissusheja, misokeitto ja pari salaattia. Salaatit kummeksuttavat minua aina sushiravintoloissa, mutta niitä näköjään täytyy Suomessa tarjota.

Lounas on kohtuuhintainen, sushivalikoima ei ole kaupungin suurin, mutta kasvissyöjällekin riittävä. Palvelu on tavanomaista, ja sisustus ravintolassa hyvin pelkistetty. Ravintola ei hirveästi houkuttele viettämään iltaa, mutta ehkä sitä ei siihen tarkoitukseen ole suunniteltukaan. Sushit ovat hyviä ja vaihtuvuus on nopeaa, vaikka välillä misokeitto pääseekin loppumaan. Kokonaisuutena hintansa arvoinen, vaikka Helsingistä löytyy kyllä parempiakin buffeteja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 11.10.2018
Betyg: 0
58 Recensionen

Aivan mahtava ravintola, filippiiniläinen ruoka pökerryttää raikkaudellaan ja mauillaan. Vierailimme ravintolassa ilta-aikaan, ja pieni ravintola oli jo lähes täynnä, mutta mahduimme vielä sekaan. Ystävällinen tarjoilija tuli pian tuomaan listat ja selasimme ne läpi. Kasvisruokia on eri ruokalajien läpi tarjolla pari per kategoria, mikä on ihan riittävästi ja ymmärrettävää. Lista on lyhyt, mikä ilahduttaa aina.

Valitsin nuudeliannoksen tofulla, ja se tarjoiltiin oikein ripeästi vaikka ravintola oli täynnä. Annos oli järkyttävän kaunis, monivärinen, tasapainoinen ja erittäin maukkaan näköinen. Makua todellakin löytyi, uusia, erilaisia makuja, käsintehdyissä nuudeleissa oli ihana koostumus ja pöytään tuotiin vielä pari talon soosia maustamaan. Niistä löytyi tulisuutta sekä lisää uusia makuja, joita kokeilin mielelläni.

Palvelu oli välitöntä ja ystävällistä, ravintolan tunnelma läheisine keittiöineen on viihtyisä ja miellyttävä. Kaiken kaikkiaan Pobrea täytyy suositella todella lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 11.10.2018
Betyg: 0
30 Recensionen

Peruskiinalainen. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.10.2018
Betyg: 0
1 Recension

Pulled pork bursa listalla oli Kyllä nimensä mukainen kokemus annos oli runsas, lämpötilat oikein! Ja mikä parasta oli Oman ketsuppin jälkimakupuraisu jokaista ranskalaista kohden oikein huippu!!! Pyysin sitä lisää ja irtoaisi maksutta toinen kippo!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.10.2018
Betyg: 0