Senaste recensioner: Helsinki

aleksisi
218 Recensionen

Chaaaang.

Paikkaan on saatu hienosti istutettua kaikki mahdolliset Thai-klisheet ainakin sisustukseen.

Listakin on lupauksia herättävä. Valitaan numero 22 eli spicy pork salad. Tulisuutta on suomalaisittain sopivasti, mutta limeä oisi saanut olla kyllä enemmän, nyt vähän valju kokonaisuus. Possukin hieman sitkasta.

Tämä on ruokalaji jota on kiva syödä Thaimaassa yhtenä annoksena muiden joukossa, mutta nyt kun sitä on tarjolla ainoana ruokalajina yksi iso annos, rupeaa kyllästyttämään. Riisi vierellä aika mitäänsanomatonta.

Piiiiiitkä miinus yläkerran kuntosalilla putoavien levypainojen aiheuttamasta metelistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.05.2018
Betyg: 0
aleksisi
218 Recensionen

Pieni ja symppis vietnamilainen.

Sisustus IKEAa mutta ruoka aitoa. Possu BahnMi edukas ja menee kevyestä lounaasta. Mauiltaankin ihan niinkuin kuuluukin.

Vilpitön suositus.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 22.05.2018
Betyg: 0
Keypad
1 Recension

Loistava italialainen Helsingissä. Hyvää ruokaa ja autenttinen, ihana tunnelma. Kokonaisuutena parhaita italialaisia kaupungissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 21.05.2018
Betyg: 0
Neff
1 Recension

Päätimme tukea paikallista yrittäjää ja tilata 30 cm. jättipatongit tarjouksesta molemmille.Näihin piti saada valita 3 eri patonkityypistä,täyte,kurkku/tomaatti,sekä tulinen/mieto kastike.Tämä siis listan mukaan..Saimme valita 2 patongista,pituus oli 23 cm.(mitattu), ei kurkkua tai tomaattia kumpaakaan,valitun täytteen lisäksi vain porkkanaraastetta ja jäävuorisalaattia sekä molemmissa sama kastike vaikka toiseen pyydettiin mieto ja toiseen tulinen..Ei siis vakuuttanut nämä tekeleet vaikka omistaja ihan mukavasti ja sujuvasti palvelikin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 21.05.2018
Betyg: 0
Tihi
1 Recension

Voi ei! Kaksi viikkoa olin haaveillut Du Diin ihanasta nuudeliannoksesta tofulla ja kun vihdoin sen eilen sain, se ei maistunut miltään ja salaattikin (paras osa) puuttui! :( paikka on siis muuten yksi suosikeistani, vaikka usein ei tulekaan eksyttyä. Sympaattinen take away -paikka josta saa hieman "katuhenkisempää" thaimaalaista kuin normipaikoista. Toivottavasti ensi kerralla annos vastaa taas tavallista laatuaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.05.2018
Betyg: 0
pkummitus
18 Recensionen

Arvostelujen harhauttamana kävin viikonlopun buffassa; osoittautui virheeksi. Sushipalat seisseet liian kauan pöydässä, riisi (jota oli nigireihin ladattu valtava köntti) oli kuivaa ja mautonta ja makumaailma loisti muutenkin poissaolollaan. Lohi oli hyvää ja tuoretta mutta se olikin ainoa positiivinen. Muut kalat, munakkaat jne olivat joko rutikuivia tai ylikypsennetty ja uitettu makeassa kastikkeessa. Ruoka linjassa muiden buffet-paikkojen kanssa.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 14€ Tillagt: 20.05.2018
Betyg: 0
Mulqvist
38 Recensionen

Kävin tiistain iltabuffetissa. Alkuviikon buffet on huomattavasti edullisempi kuin muut päivät. Valikoimaa on varmasti silloin karsittu, mutta hintaansa ja muihin buffetteihin verrattuna tarjonta on kyllä suuri.

Pitää paikkansa, että Caverna on kuin risteilybuffet mantereella maan alla. Mikään luolahan se ei oikeasti ole. Sisustus on täysin feikkiä, lukuun ottamatta eteisen kala-allasta. Buffet teki minulle samat tepposet kuin aina laivalla: kun on ensin vetänyt hirveästi alkupaloja, ei enää juurikaan tee mieli koskea pääruokiin. Oliko se sitten se fyysinen täysi olo, vai eivätkö pääruoat olleet erityisen hääppöisiä. Osa tarjoiluastioista oli aseteltu todella vaikeasti. Hihat roikkuu etummaisessa laarissa kun yrittää kurottaa taaemmasta. Eikä edes ole lyhyt tai paksu käsi.

Olihan se kokemus. Menen uudestaan jos on aihetta, mutta tuskin pelkän ruoan perässä. Arvoitukseksi jää, millainen tarjonta olisi koko komeudessaan. Toivottavasti erilainen kuin tämä, jotta huima ruotsinlaivahinta olisi perusteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.05.2018
Betyg: 0
OsmoS
45 Recensionen

Erinomainen thaimaalainen/sushipaikka. Kävin veljeni kanssa syömässä lounasbuffetin Offerilla-tarjouksen kautta (hinta 10 €/hlö, normaali 12,90-14,90 €/hlö).

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, maukkaita ja valikoima oli suhteellisen laaja. Parempia olen syönyt vain parissa (buffet)paikassa. Lämpimät ruuat olivat erinomaisia, parhaita syömiäni. Vahvat, selkeät maut ja monipuoliset vaihtoehdot. Kerrankin myös kevätkääryleet olivat herkullisia, isoja ja maukkaita. Ja keitto (Jääw hon), ai että se oli herkullista, heittämällä parasta syömääni! Kävin lounasajan loppupuolella, niin ainoastaan frittikana oli hieman keskimääräistä huonompaa (tuntui siltä, että sitä oli jäänyt).

Paikka on erittäin viihtyisä ja rauhallinen, ainakin torstaina lounasaikaan. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, muttei kuitenkaan tuppautuvaa. Plussana myös se, että buffetin yhteydessä oli lappu muistuttamassa ihmisiä välttämään ruokahävikkiä ("älkää ottako enemmän ruokaa kuin mitä jaksatte syödä").

Suosittelen erittäin lämpimästi, täällä täytyy käydä toistekin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.05.2018
Betyg: 0
OsmoS
45 Recensionen

Vallan mainio sushipaikka. Kong Fu Zi sijaitsee Konalassa mm. autoliikkeiden, Motonetin ja IKHn naapurissa, joten ensimmäisenä ei ehkä tulisi mieleen laadukas itämainen lounaspaikka. Ravintola yllätti kuitenkin positiivisesti.

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, laadukkaita, laaja valikoima, jatkuvasti tuotiin pieniä satseja uusia tarjolle. Lämpimät ruuat olivat myös hyviä, eivät aivan erinomaisia (keitto erittäin hyvä, oikeasti mausteinen). Plussaa kanatikusta, oli maukasta! Frittikana sen sijaan oli hieman epäonnistunutta, kuivahkoa.

Kävin lounaalla puolenpäivän aikoihin, jolloin muitakin lounastajia oli aika paljon. Melutaso pysyi kuitenkin varsin maltillisena, ja vaikka ravintola saattaa käydä äkkiä hieman ahtaaksi (paljon pöytiä pienehkössä tilassa), tila toimii ja on viihtyisä.

Suosittelen vahvasti kokeilemaan!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.05.2018
Betyg: 0
Noac
2 Recensionen

Pari kertaa käynyt lounaalla tänä vuonna. Todella maukasta ruokaa, melkein liian isot annoskoot. Hintaan nähden loistava valinta, esim 10.30€ lounasannos maksaa 17.50€ klo 15 jälkeen. Edullista talon viiniä. Mukava ja tehokas henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 17.05.2018
Betyg: 0