Senaste recensioner: Helsinki

Safkakasa
2 Recensionen

Käyn täällä aina välillä syömässä lounaalla kun tarvitsee vähän tukevamman olon. Purilaisannokset ovat olleet joka kerta hyviä, muuta en ole sitten ottanutkaan. Ranskalaisten mukana tuleva remu dippi on loistavan maksuista. Ranskalaiset itsessään ovat myös maustettu uskoakseni chilillä ja grillimausteella (jotkut eivät kai tykkää mutta omalle kohdalle parempia kuin perus ranut). Ainoa miinus tulee salaattipöydästä jossa kasvikset suht nuhjuisen näköisiä eikä valikoimaa siinä ole hirveästi. Asiakaspalvelu on ollut hyvää joka kerta. Kyllä tästä purilaisannoksesta mielellään maksaa sen kymmenisen euroa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 21.11.2017
Betyg: 0
Shrike
18 Recensionen

Erinomaista napolilaistyyppistä pitsaa, jonka paistaa italialainen pizzaiolo (seinältä löytyy virallinen sertifikaatti).
Paikkana hieman tylsä, joskin Italialaista yksityiskohtaa löytyy vaikka kuinka paljon.

Peruskänkkylän täyteen tungettuja rieskoja on täältä turha odottaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 20.11.2017
Betyg: 0
inkai
8 Recensionen

Annokset vaikuttivat hyvältä listalla ja ulkonäöltään - juuri tämäntyyppisistä safkoista tykkään! Suerueemme söi pelkkiä tapaksia, kylmiä ja lämpimiä. Otimme niitä 4-7 per henkilö, mikä oli määränä ok. Lämpimät vain saapuivat pöytään kylmänä. Kylmiä ruokia ei esitelty. Kylmissä annoksissa makua sai todella etsiä! Se ei löytynyt edes suola- ja pippurimyllyä käyttämällä. Lisäksi tartar oli suorastaan pahaa.
Mutta pahinta oli palvelu. Tulee todella epäkunnioitettu olo kun tarjoilijoita ei saa hakemaan tilausta, kaiken tuominen kestää ikuisuuden ja lisäksi osaa annoksista ei esitelty lainkaan. Vähän jäi paha mieli ja nälkä. Leipää ei tuoda, se saattaisi pelastaa jotain.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 20.11.2017
Betyg: 0
TapaniV
24 Recensionen

Foodoran kautta tilattu mereneläväpitsa maistui pelkästää huomattavan voimakkaalle makealle chili-kastikkeelle (jota ei edes mainittu), Etna-pitsakaan ei ollut syöjän makuun, salami-paprika-kombo dominoi, katkaravut eivät maistuneet (voi olla makuasiakin). PItsapohjat myös paksuhkot. En usko, että kokeilen uudestaan, on enemmän "etnopitseria" kuin pitseria (jotkut ehkä pitävätkin ;)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.11.2017
Betyg: 0
Emmah
5 Recensionen

Tulimme isolla porukalla syömään ja viettämään iltaa. Paikka oli miljööltään mukava, mutta ruoka oli valitettavasti pettymys. Salamipizzan syötyäni ainakaan minulle ei auennut tämän paikan hehkutus, eikä seuralaisetkaan omia pizzojaan sen enempää kehuneet. Pizzojen omalaatuisuus ei tullut yllätyksenä, mutta jäin kaipaamaan niitä kehuttuja makuelämyksiä. Nyt jäi suuhun maistumaan ainoastaan basilikakastike. Ja rahastuksen maku.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.11.2017
Betyg: 0
Haofu
2 Recensionen

Sushi buffet selection is huge, the buffet serving table look very cool and fresh. I like the interior of the restaurant, it mixes the Japanese traditional and modern design, espcially the Tatami looks very interesting. The teppanyaki is new to me, but I really like it since there are so much sea food to choose and only costs 28 euro. I would definitely come back. Thank you for the great buffet concept.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.11.2017
Betyg: 0
Mikko63
12 Recensionen

Olen monta vuotta syönyt Goodwinissä 2-3 kertaa vuodessa. Paikka on erittäin tuttu ja ruokalista melko tuttu. Kerran käynyt heidän Espoon paikassa jossa oli melko sama lista. Tällä kertaa päätin syödä jotain muuta kun perinteisin pihvin. Tilasin itselleni Stroganoffin ja vaimolle lohi pihvin. Yllätyin vähän että myös näihin piti valita lisukkeet mutta kun se oli tehty niin ruoka tuli melko nopeasti. Paikka oli melko täynnä jo alkuillasta joten istuimme yläkerrassa. Syötyämme päätimme illallisen Irish Coffeen joka oli hyvä päätös

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 18.11.2017
Betyg: 0
Sonja
1 Recension

Olen kaikkiruokainen ja mielestäni ennakkoluuloton ravintolasyöjä, mutta tämä ravintolakokemus oli outo. Liikaa yritystä? Lämmin avokado pääruokana oli tosi erikoinen kokemus, maultaan ei kovin raikas eikä ollenkaan hyvä sekä liian pelkistetty. Muutkaan kasvisannokset kuten alkupalana kuiva kasa zuccinia ja macajauhetta ei vakuuttanut. Kasvisruuissa hinta-laatu aika pielessä. Ei jäänyt hyvä, kylläinen ja tyytyväinen olo.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.11.2017
Betyg: 0
IrreMond
5 Recensionen

Täydellinen ravintola. Sushit oli hyviä, lämmin ruoka myös. Laaja salaattipöytä. Teppanyaki oli erittäin hyvä! Todella monta eri merenelävää ja lihaa! ainoa asia mitä lisäisin, olisi kastikkeiden määrä, esim aiolia ja chilimajoneesia. Pöytiin voisi lisätä pippurisirottimet. Tulen ehdottomasti takaisin! Sashimipöydän voisi myös lisätä valikoimaan?? ;)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 17.11.2017
Betyg: 1
Fauster
1 Recension

En ole mikään nillittäjä, mutta jos haluat etsiä maapallon pienimmän ruoka-annoksen seitsemällä eurolla, kannattaa mennä syömään tänne alkupala-annos nimeltään Salmon. Jostain on kaivettu pikkurillin paksuinen lohipala ja siitä on leikattu millin paksuisia siivuja 7 kappaletta lautaselle. En vain ymmärrä miksi tämmöisiä on edes listalla. Samantien voitaisiin myydä öylättejä 5€/kpl. Seuralaiselle tulleet kasvisruoka-annokset olivat myös aika mitäänsanomattomia. Esimerkiksi avokado annos oli, no se oli käytännössä avokado. Ei siis ihan liikaa mielikuvitusta oltu käytetty. Oma pääruoka Pork oli hyvä, mutta seuraksi myyty 18 euron viinilasi (16cl) imi kyllä mehut siitäkin. En mene taatusti toista kertaa, mutta meitä on moneksi. Näyttää olevan paljon hehkutustakin ja kokonaispisteethän on mitä mainioimmat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 17.11.2017
Betyg: 0