Öffnet um 11:00

Restaurant Caverna

Note 4.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (18)

Ruokia on runsaasti ja herkullisia, paitsi vähän kalliita

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 22.02.2020
Note 0

Yliopistonkadun Caverna oli minulle uusi tuttavuus vaikka se on kuulemma ollut siellä jo vuosia.
Heti kun astuu ravintolaan sisään huomaa että on tullut hieman korkeamman tason paikkaan. Ravintola on todella avara ja sisustus on tyylikästä. Buffet-pöydissä on vaikka minkälaista ruokaa, tässä tulee suorastaan runsaudenpula. Ja kaikki tämä hintaan 39 € (poislukien alkoholijuomat).
Oman kokemukseni perusteella tämä on yksi Helsingin parhaista ravintoloista. Ruokaa on vaikka millä mitalla ja kaikki on maistuvaa. Grillipöydässä ruoat jopa noukitaan raakoina ja ravintola paistaa ne asiakkaalle paikan päällä. Henkilökunta on todella palvelualtista ja ystävällistä.
Miinusta tulee vähän siitä että ravintolan sisäänpääsy ei ole kovin esteetön, päästäkseen koko ravintolaan täytyy kävellä kahdet portaat alaspäin. Ravintola on myös aika kallis, vaikkei söisikään kovin paljon, hinta on silti vähintään 39 € per henkilö.
Kaiken kaikkiaan loistava kokemus mutta täällä ei viitsi käydä kovin usein.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 02.02.2020
Note 0

English follows after Finnish.

Paljon valinnanvaraa, iso valikoima eri ruokia.
Valitettavasti vaikka valikoimaan kuuluu ruokia kuten broileria, kalaa, ne uivat kastikkeissa tai ovat kokattu sillä lailla, että eivät missään nimessä ole enää kovin terveellisiä ja suolaa on rutkasti.

Maistuu ihan hyvältä, mutta jos noita söisi vähänkään enemmän niin terveellisyydeltään on varmasti pikaruuan luokkaa. Jos et välitä tuollaisista seikoista, "value for money" on kohdallaan ja saat syödä paljon isosta valikoimasta.

Tuoretta salaattiakin valikoimasta löytyi onneksi paljon joten sillä voi tasapainottaa.

______________________
A lot of variety and different foods to choose from.
Unfortunately although the selection includes foods such as broiled chicken, fish, they are prepared in a way that makes them quite unhealthy: swimming in sauces and plenty of salt.

Taste is pretty good, but if you eat a buffet amount of this stuff it will be quite unhealthy and similar to fast food. If you do not care about those kind of points, value for money is good and this is the place for you.

There is also selection of fresh salads so this balances things.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 21.01.2019
Note 0

Kävin tiistain iltabuffetissa. Alkuviikon buffet on huomattavasti edullisempi kuin muut päivät. Valikoimaa on varmasti silloin karsittu, mutta hintaansa ja muihin buffetteihin verrattuna tarjonta on kyllä suuri.

Pitää paikkansa, että Caverna on kuin risteilybuffet mantereella maan alla. Mikään luolahan se ei oikeasti ole. Sisustus on täysin feikkiä, lukuun ottamatta eteisen kala-allasta. Buffet teki minulle samat tepposet kuin aina laivalla: kun on ensin vetänyt hirveästi alkupaloja, ei enää juurikaan tee mieli koskea pääruokiin. Oliko se sitten se fyysinen täysi olo, vai eivätkö pääruoat olleet erityisen hääppöisiä. Osa tarjoiluastioista oli aseteltu todella vaikeasti. Hihat roikkuu etummaisessa laarissa kun yrittää kurottaa taaemmasta. Eikä edes ole lyhyt tai paksu käsi.

Olihan se kokemus. Menen uudestaan jos on aihetta, mutta tuskin pelkän ruoan perässä. Arvoitukseksi jää, millainen tarjonta olisi koko komeudessaan. Toivottavasti erilainen kuin tämä, jotta huima ruotsinlaivahinta olisi perusteltu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.05.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Sunnuntai buffet yllätti monipuolisuudellaan. Tarjoilijan hieman ylimielin käytös kaiveli hetken aikaa, mutta pääsin siitä yli. Luvattua vesipulloa ei koskaan tullut pöytään.
Ravintolaa on kuvailtu ruotsinlaivabuffetiksi, mutta en ole ihan samaa mieltä. Alkuruoista parhaat oli japanilainen raakaruokapöytä, josta valitut äyriäiset ym. valmistetaan keittiössä ja tuodaan pöytään. Suomessa kun ollaan niin valitettavasti iso osa raaka-aineista on pakastimesta sulatettua.

Päytiä kiertelevät lihavartaat olivat erinomaisia, kastikkeita vain hieman kaipasin.

Hummeriakin olisi ollut, mutta ruokahalu hieman karkasi kun näin että ne oli vain hakattu kuorineen palasiksi, avaaminen ei kuitenkaan kestä kuin puoli minuuttia. 39

Juustoja ale kaupasta ja valion jäätelöä lähes 40€ buffassa?

Pienillä parannuksilla ruuan laatuun tämä voisi olla ruokailijan taivas.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 01.10.2017
Note 0

Ruotsinlaivan buffa on tuotu Helsingin keskustaan! Suosittelen monipuolisuuden sekä erilaisuuden vuoksi ja isoon nälkään.

Toista kertaa käydessä olo tuntui jo kotoisalta tässä tuhannen neliön kellarissa. Tämä ei ole vain buffa (mukaanlukien sushi buffan) vaan myös valitsemasi teppanyaki-eväät (ravut, lohet, mustekala, tonnikala, sika, nauta, lammas, vihannekset) paistetaan kokkien toimesta parilalla ja brasilialaiset churrasco-vartaat kiertävät pöydissä brasilialaisten lihamestareiden asiantuntevissa käsissä.

Juomat tilataan tabletista, joten ei tarvitse odotella tarjoilijaa. Kansainvälinen meininki.

Brasilialaisen lihan ystävänä maistelin kaikki picanhat, mamanhat, filet mignonit ja muut moneen kertaan. Maut aivan huikean kohdallaan.

Viinivalikoima oli hiukan kapea leveään ruokatarjontaan verrattuna. Sushien ja teppanyakilautasen kanssa upposi saksalainen riesling hienosti ja lihan kanssa valitsimme tuttua ja turvallista chiantia.

Tänne tulen uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 27.05.2017
Note 0

Kuten todettua, todella kattava lounasbuffet 12,90 eurolla. Sopivan hämmentävä miljöö.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 10.05.2017
Note 0

Aivan huikea tunnelma ravintolassa. Rauhoittava hyvällä tavalla luolamainen sisustus. Kattava buffetti. Oli hyvät vaihtoehdot monenlaiseen makumieltymyksiin, kasvissyöjille ja lapsillekkin. Ihana jälkiruoka -buff- suklaasuihkulähteineen. Tykkäsin asiakaspalvelusta, teppanyaki annoksien sekoilusta huolimatta. Suosittelen pariskunnille, lapsiperheille ja isommillekkin porukoille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 25.02.2017
Note 0

Lauantai-illan buffet. Yksi isoimmista, ehkä ison näkemäni buffet- tarjoilu. Keskittyy aasialaiseen ruokaan ja sitä aika kattavasti esillä, kiina, thaimaa, japani- osastoa.
Ruokien taso mielestäni aika vaihteleva. Kana Satay- varteet yhdet mauttomimmista mitä olen koskaan syönyt, friteeratut jutut sen sijaan aika maukkaita. Sushi perustasoa, jälkiruoat erittäinkin hyviä. Olisi ehkä kannattanut kokeilla myös raakapöytää, josta voi valkata haluamaansa tavaraa kokkien paistettavaksi, mutta se jäi nyt toiseen kertaan.

Ravintolasali on iso ja avara, ääntä kyllä riittää kun porukkaa paljon syömässä.

Hinnallisesti on ehkä vähän yläkanttiin kuitenkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 17.10.2016
Note 0

Emme jääneet melun takia. Lapsille suunniteltu oma karsina ja yleinen hälinä tässä ruokala tyyppisessä "ravintolassa" oli vähän liikaa. Ala Carte listalta kuulemma puuttui ruokia, epäselväksi jäi mitä, tai paljonko buffet maksoi, mitkä ruoat piti antaa kokille valmistettavaksi, vai miten se nyt menikään, en oikein kuullut mitä tarjoilija sanoi.

Voi olla, että ruoka olis ollu ihan hyvää. Ei jääty testaamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.09.2016
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki - Route
0505559325
http://www.caverna.fi

Options