Letzte Bewertungen: Helsinki

6 Bewertungen

Ravintola on kooltaan pieni lähellä länsisatamaa. Siisti. tila, ja salaattipöytä oli ihan houkutteleva. Chilihampurilainen agnushärkäpihvillä oli suurehko reilujen ja tuoreessa öljyssä paistettujen ranskanperunperunoiden kera.
Chili oli tuntuva, kuten piti ollakin. Palvelu onnistui suomen kielellä, vaikka aluksi naistarjoilija turvautui englannin käyttöön.
Annos tuli kohtuullisen ripeästi, tosin ravintolassa ei olllut ruuhkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 21.01.2020
Note 0
1 Bewertung

Ruoan taso ei vastannut hintatasoa. Palvelu kovin jäykkää ja muodollista.
Välillä voi kysyä asiakkaan mielipidettä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 125€ Hinzugefügt: 16.01.2020
Note 0
1 Bewertung

Kannelmäen paras pizzeria / kebab-paikka, aina hyvää ruokaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.01.2020
Note 0
1 Bewertung

Mauton, vetinen ja rasvainen lounascurry jossa ei yhtään tulisuutta eikä muitakaan Thaimausteita. Mautonta keitettyä kanaa ja ylikypsää riisiä. Hyvällä paikalla mutta hukkaa potentiaalinsa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 14.01.2020
Note 0
1 Bewertung

Lounasbuffet 10euro
RECOMMENDED
SYÖ JA JUO NIIN PALJON KUIN HALUAT.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 13.01.2020
Note 0
1 Bewertung

Lounas on aina täydellinen monipuolinen ja maukas. Tällä hinnalla ei saa lähes mistään lihakas ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.01.2020
Note 1
6 Bewertungen

Ravintolan palvelukonsepti on hukassa. Saliemäntänä ja kassana toiminut naistarjoilija osasi vain auttavasti suomea. Lounassetelin tarjoaminen oli täysin uusi asia, eikä lounasseteli kelvannut maksuksi.

Palvelu ontui koska henkilökunta hukkasi tilauksen kohteen ja systemaattinen asiakspöydän kirjaaminen puuttui. Kaikkia listalla olevia ruokia ei ollut saatavilla. Toki alkukeitto ja pelmenilihanyytit olivat aivan syötäviä, ja hintataso oli kontulamainen. Ehkä ravintolalla on mahdollisuuksia toiminnan vakiintuessa, mutta tällä hetkellä media-arvostelu on kohtuuttoman suosiollinen omaan kokemukseeni verraten.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 12.01.2020
Note 0
2 Bewertungen

Antaa tietysti hieman ikävän kuvan, kun tilausta ei saa tehtyä suomen kielellä. Vasta englannin kieleen vaihtamalla tilauksen sai tehtyä. Toinen ikävä yllätys oli, kun muutenkin kohtuullisen yksipuolisesta pääruokavaihtoehdosta sitä ainoaa ei ole saatavilla. Pelkän alkuruoan tilaamisen jälkeen sai odottaa pitkään ja sitten käytiin vielä kyselemässä, mitä olen tilannut. Kolmas huono asia, että on halalliharavintola, mikä tietysti oli jo arvattavassakin. Alkukeitto oli mitäänsanomaton: jäi syömättä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.01.2020
Note -2
82 Bewertungen

Liian harvoin saa antaa viisi tähteä ruoasta. Penelope lunastaa ne kuitenkin helposti, sillä tässä ravintolassa ruoan monipuolisuuteen ja makuun on todella panostettu. Entisen Amarillon osittaisiin tiloihin remontoitu ravintola on sisustukseltaan modernin hämärä, mutta lämminhenkinen. Mikään ei ole liian kliinistä tai suunnitellun näköistä, vaan tilat kutsuvat istumaan vaikka vain baaritiskille (josta voi muuten katsella kun kokit tekevät annoksia!).

Palvelu meinasin alkuun olla mielestäni hieman epäkohteliasta, eikä meitä meinattu huomioida pöytään istumisen jälkeen ennen tilausta kunnolla. Tarjoilija vaihtui tilatessa, mikä korjasi tilanteen erinomaiseksi. Ravintola oli arki-iltana mukavasti lähes täynnä, mutta silti ruokia ei tarvinnut odottaa ollenkaan liian pitkään.

Viinivalikoima on todella laaja, halvempia viinejä ei ihan hirveästi ole tarjolla. Penelope ei kuitenkaan muullakaan tavoin profiloidu halvimpana ravintolana, vaikka mielestäni mikään ruoka ei ole ylihinnoiteltu. Ruokalistalta löytyy myös kasvisyöjälle hyvä määrä vaihtoehtoja, joilla saa itsensä kylläiseksi - tai hieman ylikin. Annokset ovat hyvän kokoisia, eivät mitään minikulhoja, mutta eivät kuitenkaan niin suuria, että ei jaksaisi kokeilla useampaa. Testasin lähes kaikki listan kasvisvaihtoehdot, joista ainoastaan falafelit eivät vakuuttaneet. Suosittelen ehdottomasti tilaamaan pöytään leipää ja kaikkia mahdollisia tahnoja ja levitteitä, mitä ravintola tarjoaa. Ne ovat taivaallisia. Myös munakoisoannos oli erinomainen, jokseenkin nykyään lähes jokaisessa välimerellisessä/lähi-itätyylisessä ravintolassa tarjotaan munakoisoa granaattiomenoiden ja jogurtin kera. Siitä huolimatta se oli loistavaa.

Erityisen maininnan ansaitsee jälkiruokavispipuuro. Se oli paras koskaan syömäni jälkiruoka, komponentit tukivat toisiaan erinomaisesti ja maut olivat uskomattoman hyvin kohdallaan. Se jäi mieleen varmasti ikuisiksi ajoiksi ja sitä on vaikea minkään muun ravintolan päihittää! Ehdottomasti suosittelen jokaiselle. Myös seuralaisen suklaajälkiruoka oli mainiota, sopii äärimmäiselle suklaafanille.

Kokonaisuutena Penelope oli järjettömän positiivinen kokemus ja menen tänne mielelläni uudestaan. Rakkaus ruokaa näkyy ja maistuu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.01.2020
Note 0
1 Bewertung

Keskinkertainen ruoka. Ribseistä liha irtosi hyvin mutta maku oli aika vaisu. Ribsit myös pienimmät mitä koskaan nähty missään. Hookin paljon hehkutetut wingsit oli kuivia ja pieniä. Palvelu heikkoa. Kannattaa mennä muualle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 12.01.2020
Note 0