Letzte Bewertungen: Helsinki

1 Bewertung

very nice restaurant with comfortable environment and lovely foods and services. Keep up!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.05.2019
Note 0
1 Bewertung

on toshi hyvää ravintola.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 19.05.2019
Note 0
1 Bewertung

Huono ruoka ja palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 18.05.2019
Note 0
7 Bewertungen

Tällä kertaa oli niin huono tonnikalasalaatti, että en söisi edes ilmaiseksi. Ei mitään kastiketta. Pala oli paistettu kovaksi töhnäksi. Ei mene ilman vettä kurkusta alas. Purkista olisi parempaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 18.05.2019
Note 0
1 Bewertung

Lammas maistui villasukalta, jossa on suonikohjuja. Hyi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.05.2019
Note 0
1 Bewertung

Dylan Böle oli alkuun ylivoimaisesti tämän alueen ykkönen. Tällä hetkellä taso on tippunut huimasti. Valikoima ja erityisesti ruoan laatu on laskenut. Muutama huomio viime aikaisesta totetuksesta: 1. Laatu heikentynyt, 2 Kaikki liharuoat sisältävät yleensä maitoa muodossa tai toisessa jostain syystä?. 3. Erityisruokavalioita ei huomioitu (vain laktoositon ja gluteeniton), 4. Porsaanlihaa on joka paikassa, 5. Tänään 16.5.2019 kasvisruokana oli pinaattilettuja (oli Saarioisten eineksiä lämmitetty mikrossa), 6.itse tekemien ruokien osuus laskenut, valitellaan että kaikkea ei kerkeä tekemään itse, 7. Henkilökunnan tieto ruokien koostumusta olematon salin puolella (mun täytyy kysyä). Lämpimien ruokien kohdalla ei mitään tietoa mitä ruoat pitävät sisällään. Loppu toteamana sanoisin, että alkuun erinomainen, nykyään tuntuu kuin asiakasta aliarvioitaisiin. Palatkaa alkuun ja aloittakaa uudellen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 16.05.2019
Note 0
1 Bewertung

En uskalla edes käydä. Jos ravintolan nimi olis espanjaksi oikein - onko se pitkä/hankala asia (cosa largo) vai pitkä/laaja kämppä (casa larga). Casa de Largo menis, mut kun ei edes sitä osata. Casa largo significa nada mas que basura. Pois, pois, pois.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.05.2019
Note 0
1 Bewertung

Paikassa normaali pizzat ja kebabit 5€, tilasin mukaan kanarullan jalapeno lisäillä. .9€ rulla painoi n100g, sisällä vähä salaattia,1kurkkuviipale, pari palaa tomaattia ja muutama jalapeno. Kana tässä rullassa oli kanan sisäfilettä jota rullasta löytyi 3 miltei kuivaa, kovaa ja mustaa epämääräistä könttiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.05.2019
Note 0
86 Bewertungen

Levoton paikka. Susheista jäi syömättä osa, koska ne eivät maistuneen hyvältä. Riisi oli liisterimäistä ja liian makeaa. Makit liian suuria ja valikoima kehno.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 17€ Hinzugefügt: 12.05.2019
Note 0
9 Bewertungen

Kesäisin suosikki lounaspaikka. Itse valitsen aina buffan lounaaksi, jossa on yleensä ihan ok ruoka. Toisaalta heidän lounashinnoilla yhtään vähempi olisi asiakkaiden ryöstämistä. Paikka on loistava ja terassi Stadin parhaita. En kyllä tulisi muulle kuin lounaalle kyseiseen paikkaan. Ei mielestäni sovi iltaruokailuun, mikä pitää paikkansa myös usean muun hyvän lounaspaikan suhteen Toisaalta en taas menisi ikinä lounaalle Saslikkiin vaikka rakastankin sitä iltaisin...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 12.05.2019
Note 0