Öffnet um 10:30

Döner Harju

Note 1.6 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (172)

Iskender mukaan. 15€ Liha liian suolaista, tofumainen koostumus.
Mukaan pakattiin ruoka lämpöpussiin, ei mitään muuta. Käsin olis pitäny syödä eikä paperiakaan mukana. Kuivahko, leipä rapeaa.
Salaatti No niin mikä salaatti?
Ensimmäinen ja viimeinen kerta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 11.09.2019
Note 0

Liian suolaista, jo kolmannen kerran!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.10.2018
Note 0

Harjun kebe on ollut yksi parhaista jo vuosia, nyt näyttää taso laskevan kerta toisensa jälkeen. Tänään lammas kebab oli reilun 10 euron hintaansa verraten jo kehno. Lautaselle oli sijoitettu ruokalusikallinen kuskusia, kauhea kasa kukkakaalia, muut lisukkeet, erinomainen leipä ja arviolta vajaa 100g lihaa. Döner Harju pitänyt jo vuosia kebabravintoloiden ykkössijaa, mutta jos suunta on tämä, ei tarvitse enää paikalle vaivautua. Skarpatkaa!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.09.2018
Note 0

Tilasin lammaskebablautasen. Annos oli todella vetistä muhkua, ja, ironista kyllä, kebab itsessään oli kuivaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 11.08.2018
Note 1

Kävimme tänään (25. 5) ensimmäistä kertaa kyseisessä kuppilassa, jota on kehuttu monessa yhteydessä. Tämän vuoksi pettymys oli suuri. Ensiksi tilauksen vastaanottja oli poikkeuksellisen töykeä kysyessämme annosten sisällöstä. Kun ruoka-annos tuli pöytään, se oli kylmä. Tarkoitan siis kylmä eikä edes haalea. Oli siis ensimmäinen ja viimeinen vierailu.Erikoinen paikka, jos on varaa olla asiakkaille töykeitä ja lämpimäksi tarkoitettu ruoka tarjoillaan kylmänä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.06.2018
Note 0

Pojat tilasivat vierailevalle äidille vähän kebua. Ja se oli hyvää! Ensimmäinen syömäni herkullinen kebab. Upeasti rapea leipä, seitan hyvin valmistettu, kaikki vihannekset makuun sopivia, ja niitä oli mukavan paljon. Kastike jees. Nautin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.05.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Döner Harju City avasi joulukuun alussa toisen ravintolansa Makkaratalossa. Kahdeksan kebabgrillin uutuusrafla tottelee tosiaan nimeä Döner Harju City, vaikka Harjun alueelta keskustan hälinään on matkaa. Originaalissa on tullut käytyä pariin otteeseen, joten vanhoja tuttujahan tässä tavallaan oltiin.

Tunnettu tosiasiahan on se, että Döner Harju on tehnyt kebabille sen, minkä uuden polven pizzeriat pizzoille ja burgerjointit burgereille: tehnyt kebabista salonkikelpoista ja hyväksyttävää syömistä muulloinkin kuin aamuneljältä yöllisten hippojen jälkeen.

Lounasaikaan tarjolla on lounarihintaan (10,30 €) alkukeitto ja pääruoka-annos, johon sai valita joko yrttilammasta, chilikanaa, vasikkaa tai seitania. Olin tyytyväinen, että käyntikerrallani alkusoppana oli paahtopaprikakeittoa, sillä se kuulosti lähtökohtaisesti herkulliselta. Lopputulos olikin perin tyydyttävä, mutta jätti selkeästi pääroolin kebabille, joka tuotiinkin pian pöytään. Olin valinnut lounasannokseeni yrttilammasta. Lautaselta löytyi sen lisäksi sitruksista kesäkurpitsasalaattia, marinoitua punakaalia, yrttejä ja focacciapala. Kävi itse asiassa niin, että annoksen lisukkeet nousivat arvoon arvaamattomaan, ja lammas paljastui turhan vähäeleiseksi ja jopa hieman mauttomaksi. Chilikana olisi kenties toiminut paremmin. Tai ehkäpä naapuripöydässä tarjolla ollut omena-habanerosoosi olisi pelastanut tilanteen. Punakaali ja salaatti olivat aidosti maukkaita, jogurttikastike raikasti ja focaccian rapeus toi purutuntumaa annokseen. Makupaletti oli laaja hallittavaksi – tästä haasteesta kirjoitin jo aiemmassa arvostelussani – mutta tällä kertaa annos kesti haasteen kohtalaisen hyvin.

Döner Harju City on osa Citycenterin uutta ravintolamaailmaa. Kauppakeskusravintolat harvoin ovat erityinen ilo silmälle, eikä tässä asiassa poikkeusta tee myöskään Döner Harju City. Ravintola ei ole kauneuskisan voittaja. Miljöö on pelkistetty, mutta valoisa. Yhtenäisen tilan perällä on myyntitiski ja sen takana keittiö, peränurkassa vesi-, kahvi- ja keittopiste, reunoilla on normipöytiä ja keskellä baarijakkaroin varustetut korkeammat pöydät. Tilaa on lähemmäs sadalle dönerin rakastajalle. Käyntikerralla tila oli suurin pirtein puolillaan, joten sana on kiirinyt. Hyvä niin, sillä kilpailu kauppakeskuksen ravintolamaailmassa on armotonta kuin nuoren gnupoikasen varhaiselämä Serengetin ylängöllä.

Döner Harju ei edelleenkään täysin lunasta niitä lupauksia, joita olen sille vuosien varrella asettanut, mutta lähemmäksi mennään koko ajan.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.02.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Paikka on kuin Neuvostoliitosta, osin myös sapuskatkin. Raskaasti ylihintainen, alueella on kova kilpailu ja vatsan täyttää lähes puoleen hintaan korttelin tai parin päässä. Kartan!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.12.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 2

Ruoka on erittäin hyvää. Himpun verran liian hintavaa. Tilat ovat askeettiset, meluisat ja kylmät.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.07.2017
Note 0

Onneksi tuli käytyä toistamiseenkin ensimmäisen keskinkertaisen kokemuksen jäljiltä. Pitaleivät ovat kuin seuraavalle tasolle päivitetty Berliini-döner.

Lammasleivässä oli runsaasti tuoretta minttua ja korianteria, liha maukasta. Jugurtti- ja tomaattikastikkeet olivat tasapainossa ja niitä oli sopivasti. Punakaalisalaatti ja miedosti pikkelöidyt vihannekset toivat mukavasti raikkautta annokseen.

Seuralaiset pitivät myös seitanleivästä.

Hinta oli hieman korkea, mutta olin erittäin tyytyväinen niin makuun kuin annoskokoonkin. Jätän lautasannokset tulevaisuudessa omaan arvoonsa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 03.05.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0


Standort

Fleminginkatu 23, 00500 Helsinki - Route
045 180 5868
http://www.donerharju.fi

Options