Küche geöffnet

Ravintola Saba

Note 4.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Barrierefrei
Diät
Gratis wifi

Bewertungen (72)

Ruoka keskimääräistä parampaa ja riittoisat annokset. Ei jää nälkä. Ruoka sopivan lämmintä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 29.05.2019
Note 0

Butter Chicken aina hyvää ,yhä vakkari paikka

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 10.12.2018
Note 0

Ravintola Sabassa litran olut on 4,99 €. Pizzat myös 4,99 €!!!
Kannattaa ihmeessä käydä ja voimme suositella lämpimästi.
-Minä ja Tommi

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 4€ Hinzugefügt: 11.10.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Chicken curry. Annos periaatteessa ihan maukas, joskin ei mikään suurensuuri. Naan-leipää lisämaksusta, sivusalaatti lievästi sanottuna säälittävä.

Mutta, se tunnelma. Väki örisee halvan ruukun boostaamina kuka minkäkinlaisessa humalan asteessa. Ei tämä varsinainen perheravintola ole (vaikka taisi olla ravintoloitsijan lapsi myös tiskin takana) mutta kyllä tuota viikonlopun jälkeistä oloa voi saba;n ruoalla korjailla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 10.06.2018
Note 0

Hyvästä palvelusta ja tuotteesta harvemmin arvostellaan, mutta itse niin haluan kyllä tehdä! Tilasin juuri pizzan online-palvelun kautta. Noudettu paikan päältä. Täsmälleen oikeaan aikaan tilaukseni valmiina. Nälkäiselle tosi Iso plussa. Tilasin Chicken Hawai pizzan: Tosi Mehevä, maukas, herkullinen koostumus aurajuusto,ananas,kanasta. Jotain spessua siinä nyt oli, kun niin hyvältä maistui. Sabassa tullut huomaamatta viime viikon aikana käytyä muutenkin. Paikan päälle tuli viime viikonloppuna syötyä heidän intialaisia ruokia. Tikkamasala on oma suosikkini - osaavat tehdä tosi hyvän marinaadin annoksiin. Naan leipä mukaan ehdottomasti. Sitä on aiwan parasta dipata siihen kastikkeeseen. Kiitos Ravintola Saballe, jos tämä myös heille näkyy. Hyvistä aineksista saa hyvää ruokaa. Nam:)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 22.03.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

The taste of Indian food is at it's best. If you go there do not Forget to taste the butter chicken. The curry and the nun together is heavenly. The beer is also the cheapest in whole helsinki i guess. Per Liter is around 5 euro. I will definitely recommend to go and have the real Desi taste .

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 09.11.2017
Note 0

Tässä raflakategoriasa Ravintola Saba Aivan loistava. Rento miljöö. Viime perjantaina viimeksi tuli syötyä taas suosikkipizzaani Hot Beef. Mehukas ja kaikin puolin täyteleiset täytteet. Hinta - laatu ykkösluokkaa. Olut odotellessa kruunasi viikonlopun aloituksen:)

Saba on intialainen ravintola, mutta saa myös pizzaa ja kebabbeja, laaja lista. Olut siellä myös varmaan suomen edullisimpia. Löytyy tosin myös muita juomia.

Intialaisia ruokia suosittelen erityisesti. Tosi hyvää ruokaa ollut aina niitä syödessä. Tikka Masalat varmaan yleisesti maistuu suomalaisten makuhermoille.

Hintataso yleisesti tosi hyvä, kun vertaa muita vastaavan tyyppisiä paikkoja.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 06.11.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ihan hirveä luokaton palvelu ja ympäröivä asiakaskunta syrjäytyneitä avohoitopotilaita. Kuset ja paska housuissa istuvat pöydissä. Ei missään nimessä voisi tarjoilla asiakkaille enempää kaljaa. En suosittele kenellekään. Ruoka on vetistä todennäköisesti viimeviikkoista jäämistöä. Ylihintainen. Ehdottaisin paikan sulkemista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.07.2016
Note 0

Saba kaikin puolin huippu ja rento mesta, Saba on Intilainen ravintola ja tarjoilee Intialaista ruokaa, mutta koko listalla on varmaan joku 70 eri vaihtoehtoa. Sabasta saa mm. monenlaisii pizzoja ja kebuja, falefeveleja ja jopa burgereita. Sekä Paljon liha kala ja kana ruokia sekä fegevaihtoehtoja.

Saba on erittäin hyvä hinta-laatusuhde paikka. Intialainen ruoka ollut aina tosi hyvää. Chicken tikka masala suosikkini. Tekevät mielestäni tosi hyvin intialaisen ruuan ja hintataso hyvä!

Pizzat myös hyviä ja suosikkini Hot Beef. Pizzaa saanut jopa 5 euron päivä hintaan.

Olut Sabassa taitaa olla myös suomen halvinta:)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 23.05.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note -3

Tikka Masala sinänsä ihan hyvän makuista, mutta aivan törkeän kallista tasoonsa nähden. Riisiä liikaa, kanaa vähän ja salaatti on oikea vitsi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 12.11.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Hämeentie 7, 00530 Helsinki - Route
097733998
http://www.ravintolasaba.fi

Options