Öffnet um 11:00

Pannukakkutalo Oulu

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (37)

Ruoka saatiin nopeasti ja palvelu oli hyvää!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.02.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Pannukakut ovat isohkoja, joten tuskin jaksaa syödä enempää kuin yhden. Pannukakut ovat kuitenkin aika kalliita ollakseen, noh, pannukakkuja. Suolainen poro-pannukakku oli hyvä, mutta turhan suolainen ja makuun kyllästyi nopeasti. Makeat pannukakut ovat ehkä parempia kuin suolaiset. Kesäisin kovat jonot ja voi joutua odottamaan pitkäänkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.05.2015
Note -1

9 miltei 10 euroa suolaisesta pannarista, joka on kuin kuiva ja pieni pizza. Ei kiitos. Makeita pannukakkuja en ole maistanut (enkä tule maistamaan), joten niistä en voi mitään kirjoittaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 29.03.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -2

Mukava kokemus. Valkosuklaa-vadelma-pannukakku oli oikein maistuvaa ja koko oli melkoinen yllätys. Pannukakku oli siis yllättävän suuri. Palvelu pelasi, vaikka satuimmekin paikalle ruuhkaisaan aikaan. Paikalla oli paljon lapsiperheitä, mikä omasta näkökulmasta vähän haittaa tunnelmaa. Yläkerrassa sai kuitenkin syödä rauhassa kun häiritsevämmät asiakkaat olivat poistumassa. Kesällä plussaa isosta terassista joka kasvattaa asiakaspaikkojen määrää huimasti. Ilmainen kahvi opiskelijakortilla oli kiva yllätys. :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.06.2014
Note 0

Todella herkullisia ja monipuolisia pannukakkuja. Syötiin kahdestaan 1 suolainen ja 1 makea pannukakku. Kokonaista makeaa ei kyllä itsekseen pysty mitenkään syömään, se on niiiin äkkimakeaa ja niiin hyvää! Plussaa myös siitä, että opiskelijakorttia näyttämällä saa kahvin ilmaiseksi.

Suosittelen muuten käyttämään ulkomaalaisia vieraita täällä - viihtyvät varmasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.05.2014
Note 0

Ehdottomasti yksi Oulun kantapaikoistamme kesäaikaan. Käymme joka kesä useammankerran syömässä. Sopii ihmisille, jotka pitävät herkusta ja suolaisista herkuista. Joka kerta tullut ähkyksi. Pannarit ihan hurjia energiapakkauksia. En suosittelisi kuitenkaan oikeaksi ruuaksi vaan ennemminkin välipalaksi tai yhdeksi ateriaksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.12.2013
Note 0

Pannukakkutalo vastaa odotuksiin joka kerta. Ympäristö on ihana ja annokset valtavia sekä herkullisia. Ainoa miinus suosittelussa on se, että tilaa on vähän ja pöytää joutuu aina odottamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.10.2013
Note 0

Olin tänään aamupäivällä lapsenlapseni kanssa pillimehulla, kahvilla ja pannukakukalla, lapselle tuli pissahätä ja lähdimme pissalle, sillä välin puolet pannukakusta ja kahvit oli kerätty jo pois, kyllä harmitti. Lapsenlapseni kyseli, että mummu missä meidän pannari on? Siinähän sitten kerro. Olisi kyllä maistunut kokonaankin. Tarjoilijat kyllä tulivat ko asian tietämään, muttei mitään uuttakaan ehdotettu, pahoittelu ei oikein lapsen kohdalla toiminut.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Hinzugefügt: 03.08.2013
Note 0

Erinomaiset pannarit ja paljon valikoimaa. Söimme pikkunälkään pienet pannarit - toinen mustikka-valkosuklaa ja toinen vadelma-valkosuklaa -täytteillä kahvien kera. Todella herkullisia! Palvelu toimi nopeasti ja myyjä selitti selkeästi ja kiireettömästi valikoimasta ja homman toiminnasta. Erinomainen ja aurinkoinen sijainti torin kupeessa varsinkin kesämatkalaisille. Kiva terassi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 31.07.2013
Note 0

Makeat pannarit isoja. Jopa niin runsaasti syötävää että pannarin loppupuolella alkaa äklöttämään, oli siiten tilannut makeaa tai suolaista. Muuten kyllä hyvän makuista ja hauskoja makuyhdistelmiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 06.07.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Aittatori 9, 90100 Oulu - Route
08-377262
http://pannukakkutalo.fi/

Options