HyuGarona

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: sushi wa.gocoro

Paikka löytyi yllättävän helposti Runeberginkadulta, Mannerheimintien tuntumasta. Paikkaa pitävä mies vaimonsa kanssa toivottaa tervetulleeksi "Welcome / irasshaimase". Omistajapariskunnalta sujuu Japanin kieli, sekä yksinkertainen Englanti. Suomea vielä opettelevat.

Annosta valittaessa minulle kerrotaan, että menun seteistä Tosa/土佐-setti (12,5€) on enemmän japanilaisten makuun, ja Awa/阿波-setti (13,5€) länsimaalaisten makuun.

Päätin ottaa Tosan, ja valinta oli hyvä. Ainekset olivat tuoreita ja maukkaita, eikä riisipallostakaan irronnut syödessä jyvän jyvää. Tämän viikon "Fresh Spring Roll"-ilmaislisä (2kpl) oli myös mukava yllätys.

Vatsa tuli täyteen, ja oli herkullista! Toivon että hintaa saisi vähän alemmaksi, mutta sen liiempää valituksen aihetta en löydä. Omistajien mukaan 1.10. avanneessa liikkeessä on lähinnä käynyt vielä ystäviä, mutta tänään he saivat sentään uuden asiakkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 10.10.2012
Note 2

Ruoka ei ollut kehumisen arvoista, tilasin härästä tehdyn wienin leikkeen ja se oli reilusti ylikypsynyt - pihviä sai veitselläkin vain voimaa käyttäen leikattua. Pihvin kuori oli myöskin palanut ja karisi pois pihvin päältä, mitäänsanomaton maultaan. Otin pihvin mexicana-kastikkeen kera, ja voisin vannoa maun perusteella että se oli santa marian salsakastike. Salaatti oli OK, hieman seisonut mutta se peitettiin salaattikastikkeella. Plussana lohkoperunat joissa oli makua ja niitä oli PALJON, tuli erillisessä kulhossa (kenties liiankin maustetut, osassa mitään muuta ollutkaan).

Palvelua ei ollut sen lisäksi että ruoka kannettiin pöytään, paikan työntekijät vain puhuivat keskenään tiskin takana eivätkä edes moikanneet kun hyvästelimme aterian jälkeen.
Paikkana normaali pikaruokaa tarjoava pikkupulju, hinnalle saisi parempaakin vastiketta mielestäni muualla. En voi suositella muuten, paitsi jos odottaa bussia ja ei muualle siinä ajassa ehdi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.12.2010
Note 1

Restaurant: E.K. Fast Food

Parhaita kiinalaisruokaloita helsingissä, eikä ole hinnalla pilattu. Kiinalais- sekä thai-peräiset ruuat ovat herkullisia, curry-kana, pihvit sekä pikaruoat eivät kylläkään ole yhtä suosittelemisen arvoisia. Naudanlihaa ja sipulia, keitot (jotka ovat 3€) sekä peking kana ruokalistan parhaita.

Kannattaa varautua liiketilan vähäisyyteen, asiakkaille on varattu n. 5m2 tilaa jossa syödään tilaa ympäröivän puutiskin äärellä. Ruokala on selvästi suunnattu take-awayhin, ja kokemus on varmasti parempi mukaan otettaessa.

Mukaan otettaessa riisiannokset ovat suurempia, mutta kompensoiden riisiä saa paikalla syödessään myös lisälautasen pyydettäessä. Plussana todella hyvälaatuiset syömäpuikot!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 09.11.2010
Note 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites