Lahnamies

8 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Cafe Bar No 9

Ruoka-annosten laadussa on havaittavissa melkoista vaihtelua.

Yleensä olen syönyt Bar 9:ssä käydessäni savulohipastaa, joka on ollut niin erinomaista, että kasvissyöjänä olen päättänyt sen olevan ainoa kalaa sisältävä ruoka, jota minulla on lupa nauttia. Erehdyttyäni kerran tilaamaan tomaattikastiketta ja pastaa jouduin kuitenkin karvaasti huomaamaan, että kaikki annokset eivät ole tasalaatuisen hyviä. Keskiverto kotikokki olisi saanut aikaan kymmenen kertaa parempaa jälkeä, annoksen pohja lillui vedessä ja makukokemus oli varsin valju.

Sisustukseltaan ja tunnelmaltaan ravintola on varsin mukava, sisällä istuu mieluusti pidempäänkin kuin vain itse ruokailun ajan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.11.2012
Note 1

Restaurant: Swagatam

Herkullista nepalilaista ruokaa, ystävällinen palvelu ja sopivan kokoiset annokset.

Kasvissyöjillekin löytyy runsaasti vaihtoehtoja, hyvät lassi-juomat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 11.11.2012
Note -1

Restaurant: Kippo Iso Roba

Kipossa tarjottu jugurtti maistuu kerrassaan herkulliselta, jugurtin maku on huomattavasti orgaanisempi kuin esimerkiksi Tennispalatsin Jogossa. Lisukevalikoima on miellyttävän monipuolinen.

Liiketilan pienuus aiheuttaa kuitenkin ongelmia: kesällä Kipon eteen levittäytyy läjä pöytiä, mutta kylmällä ilmalla sisään mahtuu vain muutama asiakas kerrallaan. Itseäni ihmetytti eteenkin se, että kahvilan ovea pidettiin auki vaikka ulkona lämpötila lähenteli miltei pakkasta.

Hyvä jugurtti, kylmä kokemus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.11.2012
Note -2

Restaurant: Ristorante Zio Pepe

Keskinkertainen kokemus, asiakaspalvelu oli melkoisen yrmeää mutta ruoka saapui pöytään nopeasti. Sekä minä että seuralaiseni tilasimme pasta-annokset, joiden valmistuksessa ei selvästikään oltu kermaa säästelty. Annoksissa ei varsinaisesti ollut mitään vikaa, mutta kerman lisäksi olisi ollut mukava havaita enemmän makuja, sillä eri ainesosia kummassakin annoksessa oli listan mukaan melko runsaasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 17.11.2012
Note 0

Restaurant: Cafe & Eepos

Tarjolla oli runsaasti erilaisia leivoksia, valkoima oli miellyttävän monipuolinen. Itse nautin erinomaisen makuista mutakakkua. Ulkoiselta olemukseltaan kahvila ei ole mikään estetiikan huipentuma, mutta sisustus on pienestä nuhjuisuudestaan ja sekalaisuudestaan huolimatta kuitenkin siisti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.11.2012
Note 0

Restaurant: Espresso Edge

Ajoittaisesta yrmeästä palvelusta ja kovasta metelistä huolimatta Espresso Edge on erittäin viihtyisä ja kauniisti sisustettu kahvila. Tarjolla on hyviä leivonnaisia, joiden menekki taitaa olla melkoinen, sillä myynnissä olevia tuotteita esittelevä tiski näyttää ajoittain varsin tyhjältä. Erikoismaininta kaupungin parhaista smoothieista!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.11.2012
Note 0

Restaurant: Kokomo Tikibar & Room

Ajoittain hitaasta palvelusta huolimatta Kokomossa on tarjolla hyvää ruokaa ja palvelu on ystävällistä.

Aikoinaan salaatin tilanneena voin kuitenkin paljastaa, että salaatti tosiaan sisältää kerrassaan runsaasti salaattia, lisää lisukkeita olisi ollut kiva saada mukaan! Drinkkejä on tarjolla runsaasti ja ne ovat varsin miellyttäviä makuelämyksiä, joskin hiukan hintavia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.11.2012
Note 0

Restaurant: Day and Nite

Miellyttävä miljöö, mukava palvelu ja herkullista sushia.

Vaikka menu on vastikään uusittu ja hinnat hieman nousseet, on tämä silti yksi parhaista helsinkiläisistä paikoista, joissa sushia olen syönyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 11.11.2012
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites