Lasinilkka

6 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kuu

Lauantai-iltaan teimme varauksen ravintola Kuuhun, paikka suht täynnä ja porukka vaihtui pöydissä jatkuvasti. Hyvä merkki siis.

Saimme pienen 2hlön pöydän ravintolan nurkasta ja miestarjoilija otti meidät hyvin vastaan. Olimme viettämässä hääpäiväämme joten tarjoilijan suositus shamppanjoista alkujuomina osui hienosti kohdalleen.

Valitsimme riistamenut kummallekkin ja siihen sopivat viinipaketit. Emme aluksi olisi valinneet näin montaa ruokalajia mutta tarjoilijan kertomukset ruuista sekä viineista sai meidät ylipuhuttua.

Onneksi valitsimme koko menuun ja viinit. Annokset olivat kooltaan hieman pieniä mutta maut todella hyviä ja viinit sopivat kivasti yhteen. 5 ruokalajin menu oli kokonaisuudessaan hyvän kokoinen ja varsinkin alun sorsa sekä pääruokana tarjottu hirvi oli menun tähtihetket.

Iso kiitos koko henkilökunnalle sekä kaljulle miestarjoilijalle iltamme onnistumisesta. Olimme ensimmäistä kertaa käymässä mutta uskon että palaamme takaisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 59€ Hinzugefügt: 02.10.2016
Note 0

Restaurant: Rikhard von Trappe

Kiva fiilis, lämmin sisustus, hyvä ruoka ja tosi kiva palvelu. Istuttiin porukalla pidempäänkin kun viihdyttiin ja juttua riitti. Ruokana tartar-pihvi, simpukat ja jälkkärivohveli. Kaikissa maut kohdillaan ja palvelu oli mukavan rentoa mutta kuitenkin kohteliasta ja asiantuntevaa. Olutlista kattava ja miestarjoilijan viinisuositukset osui nappiin. Mennään varmasti uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 18.09.2015
Note 0

Kiva kokemus. Yllättävän hyvä ruoka tälläiseen nimettömään paikkaan Tikkurilaan ja kivan rento, mutta asiantunteva palvelu saatiin miestarjoilijalta. Menemme varmasti uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 27.05.2013
Note 0

Todella positiivinen kokemus, palvelu oli asiallista mutta rentoa ja ruoka todella hyvää. Loistava poikkeus Tikkurilan pubiravintoloiden ja S-ketjun ulkopuolelta. Samoin miestarjoilijan vinkin ja viinisuositukset osuivat todella nappiin.
Menemme varmasti uudelleen!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 29.12.2012
Note 0

kävimme taas viime kevään jälkeen syömässä ja kokemus yllätti positiivisesti. Palvelu oli parantunut viime talvesta ja ruoka tuli ainakin arki-iltana nopeasti. Toivottavasti jatkavat samaan malliin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 18.10.2011
Note 0

ruuassa kesti hieman keskiviikkona 6. 7. minkä kalju miestarjoilija hyvitti meille kierroksella ilmaisia juomia. Kiva terde, mukavia tarjoilijoita mutta ilmeisesti keittiön puolella on ongelmia koska moni valittaa ruuan kestosta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 09.07.2011
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites