Mariah

8 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

ehkä parasta cappuccinoa mitä olen sanut. Ihana pullan tuoksu houkutteli kadulta asti ja peruspuusti maistuikin taivaalliselle. Harmi, että ihanan jokirantamiljöön pilaa tällä hetkellä kirjastosillan rakennustyöt

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.07.2013
Note 1

Restaurant: Delhi Darbar

Ehdottomasti yksi suosikkiravintoloistani! Useasti kokeiltu ja ruoka on joka kerta hyvää ja sitä on runsaasti. Erityisesti lounasaikana saa vastinetta rahoilleen. Viimeksi päätin kokeilla lounaslistan kasvisvaihtoehtoa, joka maksoi vain 7,50€ ja ai että sekin oli vaan niin herkullista. Lounasaikana paikka on täpötäynnä joten pöytää ei aina meinaa löytyä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.07.2013
Note 0

Restaurant: Pub Niska

maukasta peltileipää ja mukava palvelu. Peltileivät erikoisine täytteineen ovat kivaa vaihtelua peruspizzalle. Todella hauskasti toteutettu sisustus ja hyvällä paikalla. Voin suositella :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.07.2013
Note 0

Hellepäivä ja niin kovasti toivoin ilmastointia tai jotain puhallusta. Ei ollut onnea siinä. Ravintola oli lähes tyhjä ja olo oli kuin saunassa, siksi ruuastakin jäi paljon syömättä kun olo oli niin tukala.
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ripeää. Ruoka oli ihan ok... Muistelin syöneeni muutama vuosi takaperin jotain aivan ihanaa alkuruokaa johon kuului salaattia ja kiekko grillattua vuohenjuustoa, mustaherukkahilloa ja saaristolaisleipää. tarjoilija näytti sen listasta joten tilasin sellaisen. Pettymykseksi se ei ollu lähelläkään sitä mitä se oli ollut aikaisemmin. Salaatti oli kuin kaupan valmis caesar-salaattisekoitus (vaikka ei huonoa), vuohenjuustokiekko oli vaihtunut puolikkaaseen, päällä oli kuivattuja karpaloita, ei mustaherukkahilloa eikä leipäsiivua. Lähinnä siis vihreää salaattia ja vuohnejuustoa.
Pääruuaksi otin häränniskalla täytetyn rieskan ja mieheni otti padan johon sisältyi häränniskaa ja villisianmakkaraa. Mieheni ruoka oli ehdottomasti parempi. Leppäsavujuustoperunat loistavia! Omani oli hienoinen pettymys. Rieska maistui vähän teolliselta, ruokakaupasta ostetulta, se oli jauhoista ja täytteistä vettynyt. Salaatti oli tasan samaa kuin alkuruuassa. Perunat olivat hyviä, vaikka ehkä ihan pakastelohkiksia? Molemmat meistä halusivat maistaa häränniskaa. Mieheni annoksessa liha oli hyvää, omani aivan täynnä kluttumaista läskiä jota ei voinut syödä.

Edellisellä kerralla muutama vuosi sitten kokemus oli yksi parhaista! Saksanhirvi miekassa oli loistavaa, kuten alkuruuatkin. Nyt kokemus oli aivan toisenlainen. Eräs ystävänikin sanoi, ettei käy täällä enää koska laatu on niin hirveän epätasaista. Joskus loistavaa, joskus roskaa.
Hinnat ovat kovat, mutta meillä oli onneksi alennuskupongit. Itse pidän jykevästä sisustuksesta ja ihanista keraamisista astioista. Plussaa mukavasta henkilökunnasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 30.06.2013
Note 0

Restaurant: China Jasmine

Kirjoitan tämän arvostelun muutaman ruokailukerran perusteella. China Jasmine on kauniisti sisustettu, siisti ja suuri tila. Ikävä vain, että usein tyhjä asiakkaista. Henkilökunta ja palvelu on todella mukavaa ja ystävällistä!
Hinnat ovat erittäin huokeat. Mukaan otettavista annoksista saa alennusta 15%, jolloin esim. härkäannoksen hinnaksi jää noin 9e. Buffetlounas oli muistaakseni 7-8e.

Ruoka-annokset ovat suuria. Lähes aina meinaa osa jäädä syömättä. Buffet ei ollu mikään järin erikoinen, mutta riittävä. Tarjolla oli friteerattua possua ja kalaa, yhtä lajia nuudeliruokaa ja kahta lajia lihakastiketta ja yhtä lajia keittoa. Lisäksi tietysti riisiä, hapanimeläkastiketta yms. lisukkeita ja salaattia.
Listan annoksissa on aina runsaasti kasviksia, mistä tykkään. Miinusta on joka kerta ollut riisi. Se on aina hieman ylikypsää ja suolatonta. Annoksissa voisi muutenkin käyttää rohkeammin mausteita. Härkää chilikastikkeessa on ollut tähän astisista kokeiluista suosikkini. Hieman enemmän maustetta ja lyhyempi keittoaika riisille, niin paikka olisi loistava.
Parasta on ystävällinen palvelu ja reilut annokset. Kiinalaisista ravintoloista hyvä perusrafla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.06.2013
Note 0

Restaurant: Yoki

paikka oli vetoisa, mutta todella hieno! Tarjoilija vielä lähtiessämme kehotti vilkaisemaan myös alakertaa joka olikin upea. Tarjoilijat mukavia ja palvelu pelasi nopeasti. Oli myös kiva että annosten saapuessa pöytään niistä kerrottiin hieman, ja esillepano oli myös onnistunut ja kekseliäs. Yksi asia kuitenkin jätti suuren pettymyksen tunteen: annosten koko hintaan nähden. Tilasimme kaksistaan 3kpl finger foodeja maistiaisiksi, kahta lisuketta ja kaksi liha-annosta joiden tarjoilija sanoi olevan runsaammasta päästä. Tilasimme härkää suolakivellä ja karitsaa. Karitsa oli hivenen mauton eikä "erittäin väkevässä" kastikkeessa ollut tulisuuden häivää. Härkä oli loistavaa, mutta kaikki edellämainitut annokset aivan älyttömän pieniä. Tilasimme erikseen lisukeriisiä ja sitä tuli ehkä juuri ja juuri nyrkin kokoinen kökkäre. Jälkkärit ja kahvit menimme syömään muualle, koska ajattelimme että 8 eurolla saamme varmaankin peukalonpään kokoisen palan banaania... suurempi maailmanympärysmatka -menu olisi varmaan ollut hyvä, mutta emme hennonneet maksaa 58e/hlö. Emme menisi uudestaan, koska 60e:n edestä odotan saavani vatsan täyteen. Kuvaavaa on, että myöhemmin olisi tehnyt mieli hakea vielä hampurilainen tms. iltapalaksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 07.12.2012
Note 0

ennen ollut hyvää, mutta laatu laskenut viime aikoina pahasti! Viimeksi saimme mukaan pizzan jossa valtava reikä keskellä mihin täytteet valuneet. Jälkikäteen tajusin että tekijä vilkuili minuun päin sitä tehdessään, eli taisi katsoa etten vaan huomaa. Maku oli muuten ok mutta aurajuusto oli melkoisen epäilyttävää. Ennen vakioasiakas, enää en taida mennä :(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.01.2012
Note 0

Restaurant: Ravintola Osuma

paikan henkilökunta kokematon ja vähän pihalla kaikesta, mutta ihan mukavia. Ruoka mautonta ja kana aivan veristä. Ei koskaan enää!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.01.2012
Note -1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites