Matroona1

8 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Nanda Devi

Käytännössä kaikesta joutuu maksamaan erikseen; raita, naan, papadam, mitään ei kuulu ruuan hintaan. 46€ sai kaksi pääruokaa, naan-leipää ja lassia.
Henkilökunnan kielitaito on heikko, ja ymmärrys allergioiden suhteen käytännössä nolla. Selitin moneen kertaan ja monella tavalla, että olen allerginen yhdelle hedelmälle ja paprikalle. Ruuan sisältöä tarkastettiin keittiössä moneen kertaan, ja silti sain annokseeni paprikaa. Kun mainitsin asiasta tarjoilijalle, vastaus oli, että on kasvisruoka, siihe tule paprika. Kiva, kiitos. Ei enää ikinä...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 22.12.2016
Note 1

Restaurant: Ravintola Zarillo

Creamy pepper burger förevö! Taivaallista.
Vielä puoli vuotta sitten tämä paikka oli melkeinpä paras burgerimesta kaupungissa. Sittemmin kasvispihvi on vaihtunut kamalanmakuiseen, kuivaan "falafelpihviin" joka ei ole falafelia nähnytkään. Ei käydä enää täällä pelkästään sen takia, tyhjän saa pyytämättäkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.12.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Zarillo

Hyvän burgerin ystävän taivas - varsinkin tiistaisin, kun kaikki listan perusburgerit hintaan 6 euroa! Tällöin kannattaa varautua ruuhkaan, jonottamiseen ja henkilökunnan lievään ammattitaidon puutteeseen. Jos asiakaspaikkoja on noin 40-45, ja.niihin saadaan mahtumaan vain 22 henkilöä pahimpaan ruuhka-aikaan, kaikki ei ole kunnossa. Pöytiä voi vetää erilleen ja ylipäätään vähän käyttää järkeään jotta se yksinistuva ei vie neljää paikkaa.
Ruoka on herkullista, oma suosikkini on Pepper burger, jossa on aimo pläjäys ihanaa kermaista pippurikastiketta hyvän juustoburgerin välissä.
Dipit ja annoksien mukana tuleva kaalisalaatti ovat myös namia.
Kaikkiin burgereihin saa vaihdettua kana- tai kasvispihvin, joten vaihtoehtoja on kaikille.

Kaikin puolin siisti ja hyvä paikka, jossa tulee käytyä muutenkin kuin tiistaisin!
Valkosipuliranskalaisia en suosittele kuin HC-faneille; tavallisten ranskalaisten päälle on isketty noin desi valkosipulimurskaa suoraan purkista. Tämän voisi ehkä toteuttaa aika paljonkin paremmin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 16.12.2015
Note -1

Restaurant: Pizzeria Napoli

Loistavat pizzat! Palvelu nopeaa ja ystävällistä, ruka tuli nopeasti vaikka paikka oli tapansa mukaan täynnä. Poropizzassa oli pihistelty lihan kanssa, mutta muuten täydellistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.12.2016
Note 0

Restaurant: Burger Bar the Bull

Kasvishampparin pihvi oli lähinnä sosetta sämpylän välissä. Maut alle keskinkertaisen ja hinta priilan mukaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.12.2016
Note 0

Restaurant: Friends & Brgrs

Palvelu todella huonoa - tulimme sisään ja ainoa kassatarjoilija maleksi teekuppi kädessään edestakaisin eikä edes ottanut katsekontaktia vaikka seisoimme kassalla ja hän ohitti meidät puolen metrin päästä kassan takaa. Se teekuppi oli mielenkiintoisempi. Pienen sähläyksen jälkeen saimme tilauksen jopa maksettua, ja pääsimme saastaiseen pöytään odottelemaan ruokaa. Onneksi oli desinfioivia kosteuspyyhkeitä laukussa, joilla.sain pöydästä hinkattua majoneesit, limutahrat ja pippurimuruset pois.
Chipotleburgeri oli hyvä, pihvi ja sämpylä erinomaiset ja ranskalaiset myös. Miinusta chipotle-majoneesin liiasta suolasta joka pilasi makuelämyksen. Liian suolaista sellaisenaankin ranskalaisten kanssa dippinä.
Vegeburgeri oli niin kuiva, että siihen piti lisätä rutkasti ketsuppia että sen sai alas. Pihvin alla ei ollut mitään soosia, joka pelastaisi paljon.
Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun asioimme tässä raflassa, 25 euroa kahdesta burgeriateriasta on liikaa kun taso on tätä luokkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 16.12.2015
Note 1

Restaurant: Sundmans Krog

Räpellystä ja sähellystä alusta loppuun.
Tarjoilijat pihalla kuin lumiukot, juomien ja ruokien kanssa juostiin eestaas ja vaihdeltiin väärin toimitettuja. Seurueellemme tuotiin ruuat sikin sokin, ensin pelkkä lihaklöntti muuten täysin tyhjällä lautasella ja reilu 5 minuutin odottelun jälkeen rinnalle ilmestyi lisäke ja kastike. Onnekkaimmille jopa oikeat sellaiset. Muut saivat taas seurata ruokarulettia ja toivoa, että lopulta kohdalle osuu se tilattu setti.

Häränhäntä-portviinikastike oli pelkkää lientä, ei kastiketta. Parmesaaniperunoissa ensinmainittua raaka-ainetta oli vain nimeksi, ei riittänyt antamaan makua. Kasvisruoka oli lähinnä epäilyttävä sekamelska lautasella, osa raaka-aineista oli liian raakoja ja kokonaisuus todella hämmentävä.

Jälkiruokatryffelit ovat ison lihapullan kokoisia ja koostumukseltaan muistuttavat ruotsalaisia kaura-kookospalloja. Maku siedettävä mutta silti outo elämys tämäkin.

Annoskoko krouviruualle todella aneemisen pieni, 1 ruokalaji ja jälkiruoka ei riittänyt täyttämään edes alkuun. Lasku 2 hengeltä 1 ruokajuoman ja em. ruokien osalta yli 80 euroa, tällä hinnalla on lupa odottaa parempaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 18.04.2015
Note 0

Restaurant: King Kebab

Minulle leuhkasti sanottiin tiskin takaa, että heillä on Stadin parhaat falafelrullat.
No, tais vissiin sitte osua tilastopoikkeama minulle: itse leipä oli paksua, sitkeää ja kuivaa, falafelit - joita oli todella pieni määrä, ehkä 3? - oli muusattu hienoksi keskelle rullaa ja päällä oli hiukan kasviksia ja jotain kastiketta jonka maku ei todellakaan herättänyt hurraahuutoja.
Täyttä rahanhaaskausta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.01.2015
Note 3


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites