Perfecto

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravinteli Huber

Erinomainen vastaanotto kun tulimme ravintolaan la 18. 6. 2016 iltapäivällä (ilman pöytävarausta). Kaikki ruuat olivat erinomaisia - erityisesti kotimaisen pihvikarjan liha "hiiligrillissä". Tarjoilija tiesi lihan tuottajatilan ja luonnehti ottamamme punaviinin ammattimaisesti - hienoa! Yksi parhaista ravintolakokemuksistamme Tampereella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 18.06.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Esplanadi

Kävin vaimoni kanssa nauttimassa herkullisen aterian myöhäisiltapäivällä perjantaina. Söin todella hyvää possunposkea lisukkeineen ja tummine kastikkeineen, ja vaimoni nautiskeli ankankoivesta kantarellirisoton kera. Juomana oli Plevna-panimon Bock-olut. Erinomainen kokonaisuus! Kaksi nuorta tarjoilijatarta pitivät meistä hyvää huolta. Käykää ihmeessä täällä: ei tarvitse pettyä eikä maksaa itseään kipeäksi. Hinta-laatusuhde on todella erinomainen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 30.03.2012
Note 1

Olen vaimoni kanssa käynyt Hellassa & Huoneessa sen alkuajoista alkaen (toki olen käynyt paljon myös muissa ravintoloissa Tampereella ja muualla). Hella & Huone on toiminut noin 13 vuotta ja vaihtanut kerran omistajaa. Tämä ravintola on aina ollut erinomainen, ja nykyisen omistajan aikana se on edelleen parantanut otettaan ja on ehdottomasti Tampereen paras ravintola ja yksi Suomen parhaista ravintoloista.

Vappuaattona 2011 nautittu illallinen oli erinomainen osoitus siitä, kuinka pieni ja puhtaisiin raaka-aineisiin keskittyvä ravintola tarjoaa elämyksen asiakkailleen. Mm. simpukkaa sisältävä alkuruoka, siikaa sisältävä pääruoka sekä raparperia (ja tomaattia!) sisältävä jälkiruoka olivat todella nautittavia: esillepano oli houkutteleva ja raaka-aineet maistuivat kunnolla. Asiantuntevan ja miellyttävän miestarjoilijan suosittelema edullinen mutta laadukas samppanja sopi ruokaan hienosti.

On upeaa, että Tampereella on tällainen tyylikäs ravintola, joka käyttää parhaita raaka-aineita, panostaa luovuuteen ja hyvään palveluun sekä uudistaa jatkuvasti ruoka- ja viinilistaansa. On turha valittaa korkeasta hintatasosta: maksamamme 52 euroa kolmesta ruokalajista per henkilö ja 70 euroa laadukkaasta samppanjasta ei ole paljon.

Hellassa & Huoneessa asiakas on myös kuningas - toisin kuin monessa muussa tamperelaisravintolassa (yleensäkin suomalaisravintolassa), jossa nuoret naiset kiikuttavat kiireellä tavanomaisia, mutta silti kalliita annoksia pöytään keinohymy kasvoillaan. He eivät myöskään tiedä juuri mitään käytetyistä raaka-aineista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 52€ Hinzugefügt: 01.05.2011
Note 7


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites