Ravintolaraketti
10 BewertungenAbzeichen
Blog link
Bewertungen (10)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Jos joku sanoo, että Hanna Mariassa on hyvää kotiruokaa niin toivottavasti en ikinä saa kutsua hänen himaansa syömään . no joo, suurin osa suomalaisista hakee kotiruokansa Prisman pakastealtaasta ja tuolta samaisesta laarista on varmasti kaikki safka haettu Hanna Mariaankin. Palvelua ei ole koska täällä asiakas ei ole valmis siitä maksamaan, hän kuskaa lautasensa itse tiskiin. Voisikohan näihin mestoihin vielä päästä itse tiskaamaan? Jos vaikka saisi annokset alle viteen euroon. Se vasta olisi jotain!
Harmillista, täältä lukemani perusteella kokemuksen olisi pitänyt olla hämmentävän hyvää mutta toisin kävi.
Nettisivut lupailivat modernia, rohkeaa, jopa pientä kikkailua sisältävää ruokakomusta. Todellisuus lässäytti pahemman kerran. Raaka-aineet oli huolella valittuja ja osittain erinomaisia, osa ilmeisesti mestari Kallion itsensä noukkimia. Ruoka maultaan ihan ok vaikkakin turhan fine dining bistroympäristössä. Uskaliaisuus kuitenkin puuttui kokonaan. Ravintola itse väittää tuoneensa jotain uutta porvooseen, itselleni jäi kuitenkin päivänselvä mielikuva kesäravintola Johansin kopiosta.
Sinne on kuitenkin varmasti pikkujouluaikaan porvoon ylivoimaisesti paras. Kunhan rohkeutta löytyy niin varmasti käydään täällä useita kertoja uudelleen!
Piti antaa mahdollisuus ketjuravintolalle koska idea vaikuttaa hyvältä yritykseltä.
Palvelu on perus S-ryhmän "maistuiko ruoka" meininkiä ihan reippaalla otteella. Siihen jäivätkin plussat. On uskomatonta miten näin cooli miljöö saadaan pilattua mitäänsanomattomalla sisustuksella. KIrjahyllyt ja kirjastohuone ovat hyviä ideoita mutta miljööseen ei vain kertakaikkiaan kannata roudata ikeakamaa.
Ruokalistalla lupaillaan paikallisia raaka-aineita mutta kyseessä on vain törkeää huijausta lähentelevä jippo. Esimerkiksi Hommanäsin puolukkahillo ei pääse oikeuksiinsa pussimuusin kanssa. Kyllä, pussimuusia, ravintolassa, vuonna 2012.
Listan burger näyttää hyvältä. Ulkonäkö pettää pahasti. Ilmeisesti Hommanäsin hillon kilohinta on pakottanut ostamaan kaikki muut raaka-aineet halvimmalta mahdolliselta toimittajalta. Burgerin pihvi on syömäkelvoton, pekoni ei maistu miltään ja suussa lehahtelee liian voimakas aioli.
Kaikki muukin listalla näyttää tarkemmalla tutkinnalla olevan pelkkää komponettien kasaamista, varsinaista kokkaamista ei täälläkään ässäkeittiössä tapahdu.
koska kehitystä ei vieläkään ole tapahtunut niin lupaan ja vannon, että tämä käyntikerta oli viimeinen tämän firman mestoissa ainakin vuoteen.
Älkää hyvät ihmiset menkö lähellekään Wanhaa Apoteekkia jos ajattelitte ruokailla. Sisääntulon baarissa voi poiketa oluella, sitä on todella vaikea ryssiä.
Päädyimme ystäväporukalla illalliselle Timbaaliin, ravintolasta kuulemani/ lukemani hyvän palautteen johdosta. Valitettavasti koimme pienoisen pettymyksen, ruuan, palvelun ja tunnelman suhteen. Palvelu toimi teennäisesti kaikkine pakollisine "maistuiko?" kysymyksineen. Aitous ja kiinnostus vaikutti olevan kateissa. Liekö vain huono päivä tarjoilijalla? Viinilistalta löytyi pari mielenkiintoista viinivaihtoehtoa, mutta halvat ja rumat viinilastit latistivat nautintoa. Ruoka oli mitäänsanomatonta, pikkuporkkanat ja pavut ja uunissa paahdetut kirsikkatomaatit 90-lukua. Ankka hieman ylikypsää samoin risotto. Jäi fiilis, että keittiömesu on pitkällä lomalla ja kokilla homma hukassa. Toivottavasti homma toimii jatkossa, nyt ei sinne päinkään. Tämämn perustella seuraavaa kertaa saa odotella vähän aikaa.
Rento, ystävällinen, yllättävä, aito, autenttinen, lämmin ja suussasulava Farang jaksaa hymyilyttää kerrasta toiseen.
Iso kiitos olemassaolostanne!
Superlaadun ja rennon meiningin yhditäminen on kehittänyt suomalaista ravintolakulttuuria eteenpäin ja asiakas ottaa ilon irti.
Aiemmilla kerroilla olen ollut hieman pettynyt viinipareihin mutta nyt oli kaivettu erinomaiset liemet uudenvuodenmenun rinnalle.
Superb +.
Mahtavan fiiliksen omaava bistromainen viinibaari. Suppealta ruokalistalta odottaa aina superlaatua, nyt jäi kauas haaveesta. Lammas oli liimattu vartaaseen kiinni eli oli todella pahasti yli. Muutoin seurueen safkat keskinkertaista ja aiheutti kaikille pettymyksen. Tälle palstalle toivoisi rehellisyyttä oikeiden odotusten aikaansaamiseksi. Viinilistalle olisi toivonut viinibaarimaista yllätyksellisyyttä. Staffikin tuntui olevan viineistä todella kuutamolla. Fiilis kuitenkin korvaa lähes kaiken ja tunnelman takia varmasti uusi käynti jos Turkuun joskus vielä eksyy.
Staffilla hyvä meininki!
Mesta on aina yhtä "raikas" ja hauska. Safka onkin sitten nykyään toinen juttu. Vastaava lounasmättö on mennyt läpi vielä kymmenen vuotta sitten mutta ei enää. Määrä ei korvaa laatua ja kaikkea ei voi laittaa coolin raffeuden piikkiin.
Seuraavaksi bisselle, pakkohan ysissä on kuitenkin käydä.
Mahtavaa, että löytyy sunnuntaiajelulla tällaisia yllätyksiä keskeltä korpea. Ok, ei tänne kannata tulla ainakaan dieetistään pitämään huolta tai karppaamaan, kaikki annokset näyttäisi sisältävän vähintään viikon kalorimäärän. Muikut ja muusi toimii kuitenkin täydellisesti kun aittaa silmät kiinni ja antaa palaa. Paikalliset kaljaukot pilaa hieman tunnelmaa ja uskoisin, että eivät olleet vain sattumalta mestoille. Kuitenkin kokemuksena uudelleen tulemisen arvoinen!
Bulevardin katutason tunnelmaa parhaimmillaan. Huikea miljöö ja Klaus K:n designfiilis läsnä sopivalla tavalla. Rapupasta ei pettänyt eikä petä. Viinit toimii ja listalta löytyy muutama superitaliaano. Jatkakaa samaa rataa, kiitos!
Muovisessa miljöössä soi indierockkia ja skidit syö jäätelöä. Tila on epätasapainossa oikeastaan kaiken kanssa. Palvelu on paikan piristysruiske, tytöt jaksaa hymyillä jokaisella käynnillä ja homma toimii. Mutta ne sushit... Riisi on maustamatonta ja kivikovaa. Aina. Soija on varmaan suomen surkeinta ja fisutkaan ei tuoreudellaan häikäise. Rahaa tosin kuluu huomattava määrä tähän paikkaan koska sattuu olemaan porvoon ainoa sushipaikka. Vähän kun jaksaisi painaa niin tästä voisi saada hyvän jutun. Toivotaan.