Opens at 11:00

Tintå

Betyg 3.1 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (142)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Vuohenjuusto-mansikka pizza lounas. Logiikka ja yritys hyvä, pistaasi mansikka ja vuohenjuusto on lähtökohtaisesti toimiva kombinaatio. Tässä ollaan kuitenkin yritetty säästää kustannuksissa ja subventoitu suurimman osan vuohenjuustosta halvalla ja mauttomalla edam-tyyppisellä sub-par juustolla. Lopputulos on huono juustolätty jonka maku muistuttaa jotain mitä fuksi tekisi mikrossaan. 17 euron hinta olisi ollut kohtuullinen jos laatu olisi vastannut odotuksia, nyt ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin Strömsössä.

Erikseen ostetut ranskalaiset olivat hyvät, niitä voin suositella. Hinta-laatusuhde ei kuitenkaan ole kohdillaan kun samanlaisen annoksen saa Kämp ravintolasta 3 euroa halvemmalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 26€ Tillagt: 24.09.2017
Betyg: 0

Huokuteltuna paikalle (nais)työkaverin toimesta. Ympäristö viihtyisä jopa joulukuisena arki-iltana ja yllättävästi paikka melkein täynnä.

Ensimmäisenä huomiota listassa kiinnitti italialaisuus, joka ei kuitenkaan ollut italialaista. Ennakko-odotuksia kun ei ollut, niin listan perusteella päätin olla epäileväinen. Ruuaksi valikoitui tattipasta.

Viinilista sitävastoin herätti mielenkiintoa verraten runsaasti. Listalla useita italialaisen viininystävän kavereita, joita ei ihan joka päivä tapaa. Barbera Alba ja Amarone olivat pakolliser valinnat. Amaronen hinnalle (16/16cl) kunniamaininta.

Mutta sitten ruoka. Puritaani ei ottaisi tattipastaa joulukuussa, sillä sienien tuoreuden kanssa saattaa olla haasteita. Sienet olivat kuitenkin kaikesta huolimatta säilyttäneet makunsa. Ja annos oli keskivartaloltaan kehittyeelle mieshenkilölle riittävä ja maunkin ollessa hyvinkin kohdallaan.

Kaiken kaikkiaan verraten hyvä kokemus, ehkä se wau tahi oho puuttui mutta ehdottomasti menisin uudelleen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 13.12.2016 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Lounaaksi ottamani naudan pihvi oli aavistuksen pieni mutta minut se täytti kyllä. Palvelusta ei oikein mitään sanottavaa, ei huonoa mutta ei mieleenpainuvan hyvääkään. Annoksen hinta oli mielestäni ihan ok tasoa. Paikka on ihan viihtyisä mutta melko pieni. Olin melko myöhään lounaalla, joten tilaa riitti silloin hyvin mutta voin kuvitella että hieman ahdasta voi tulla jos ravintola on täpötäynnä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 05.12.2016
Betyg: 0

Söimme ystäväni kanssa pizzat ja jälkiruuaksi suklaakakut. Pizzat olivat kylmiä, tosin maku oli hyvä. Palvelu oli tällä kerralla hyvin ystävällistä, tosin olen huomannut palvelun tason vaihtelevan kovasti. Annokset olivat aika niukat, mutta riittivät kuitenkin pieniruokaisille naisille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 11.06.2016
Betyg: 0

Ihana paikka! Tässä paikassa kaikki on kohillaan. Pöytä kannattaa varata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.05.2016
Betyg: 0

Tintån ruuat eivät ole koskaan pettäneet. Pizzat ovat yksi Turun parhaimpia ja myös leivospuoli on herkullinen. Ravintola sijaitsee ihanalla paikalle ja on myös sisältä viihtyisä. Ymmärrän että paikka on suosittu ja siksi ilta-aikaan on vaikeaa/välillä mahdotonta saada pöytää jos haluaisi tehdä spontaanin visiitin illalliselle.Isommat tilat olisivat Tintålle suuri plussa, asiakkaita varmasti riittäisi! On myös muiden tapaan pakko huomauttaa palvelusta, tarjoilijat ovat aina olleet tylyjä hapannaamoja joista näkee että ei kiinnosta pätkän vertaa olla mukava vieraille ihmisille. Voi sitten kotona hymyillä puolisolle ja kavereille kun työvuoro päättyy..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 18.02.2016
Betyg: 0

Ravintolan sijainti on erinomainen, viihtyisä sisustus tosin hieman ahdas. Lounaslistalta valitsimme seuralaiseni kanssa naudanlihapihvit. Pihvin koko oli molemmille yllätys, todella pieni. Toinen pihveistä oli lisäksi lähes kylmä, maustevoi ei sulanut sen päällä. Tuli mieleen, että olivatkohan paistettu aamulla ja odottelivat jääkaapissa pääsyä mikroaaltouuniin. Lisukkeena olevat skånen perunat olivat osaksi raakoja osaksi kypsiä. Henkilökunnan ylimielisyys tuli selväksi jo ruokaa tilatessa, joten parempi äänestää jaloillaan. Arvosteluista päätellen paikan taso heittelee laidasta laitaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 17.01.2016
Betyg: 0

Yleensä syön Tintån ihanaista päärynä & Peltola Blue -pizzaa, mutta halusin tällä kertaa testata ravintolan vegevaihtoehdot. Söin pääruoaksi karamellisoitua tofua, jonka kylkeen tarjottiin: papaijasalaattia, lehtikaali-morning glorya, kukkakaalia, mantelisatayta ja -jogurttia. Jälkiruoaksi söin vegaanisen kurpitsa-taatelikakun kookoskermavaahdolla. Kummatkin annokseni olivat erittäin herkullisia sekä täyttäviä.
On kuitenkin harmi huomata, että Tintå on lähtenyt nostamaan annosten hintoja samalla, kun karsii niiden koosta eivätkä panosta alkuruokiin. Mieheni otti korealaisen härkähodarin pääruoaksi. Kiitokset ihanalle tarjoilijaneidolle, joka ehdotti miehelle ranskalaisia annoksen kylkeen, sillä "annos ei ole kovin suuri". Hämmentävä lausuma, jos kyse kuitenkin pääruoasta on kyse. Etenkin, kun ranskalaiset (suuret lohkoperunat suomenkielellä) ja sitruunamajo maksoivat 8€ vielä lisää. Jos on tiedossa, että annos on pieni pääruuaksi, eikö voisi olettaa, että kylkeen heitetään jo valmiiksi nuudelia/ranua/lohkoperunaa tms. ilman lisämaksua? Tämä etenkin, kun hodarin hinta itsessään on jo 17€.
Toivottavasti huomataan vajeet alkuruokavalikoimassa ja korjataan hinnoittelu ainakin annosten kokoon verraten. Ikävä maksaa suuri hinta alkuruoan kokoisesta pääruoasta, kun annoksen koko-ongelma on myös ravintolalla itsellään tiedossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.01.2016
Betyg: 0

Hyvää ruokaa viihtyisässä paikassa. Ilmeisesti hyvin suosittu rafla, pöytävaraus suositeltava. Toivoimme ilta-aikaa, mutta jouduimme tyytymään iltapäivään. Kävi se näinkin. Pöydät ahdettu vähän täyteen, viereiset seurueet hyvin lähellä. Muuten viihtyisä tila.

Palvelu toimi ainakin meidän vierailulla; tarjoilija ystävällisesti varoitti valinnan (hodari) olevan pieni annos, joten otin kylkeen suositellut ranskalaiset. Niiden kanssa tarjoiltu sitruunamajoneesi oli hyvää. Hodarisetti olisi kyllä voinut olla vähän runsaampi jo itsessään. Pizza maistui pöydän toisella puolella, menulla oli kiinnostavia ja normista poikkeavia täytevaihtoehtoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.12.2015
Betyg: 0

Palvelu oli ala-arvoista ja tarjoilijat todella osaamattomia ja ylimielisiä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: -1


Läge

Läntinen Rantakatu 9, 20100 Åbo - Route
02-2307023
http://www.tinta.fi

Options